Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Нема слів...

2. crissola

crissola Well-Known Member

Вірите в мене сльози на очах.....яке ж те дитятко "бідне" ...Боже дай йому добру долю і наверни маму до пуття!!!

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А знаєте,як мені боляче дивитись на то все... йому був 1-місяць і його поклали в лікарню і робили операцію. В нього була проблема з стравоходом а вона навіть не приїжала до нього бо,що вона там буде робити місяць дитинці:sad: я його дуже сильно люблю він мені,як рідний синочок.А зараз він каже мені хресна дивись в мене буба цьомай, а там такий великий шрам.:no:

4. Margot

Margot Well-Known Member

я так зрозуміла,що зараз вагітний бум-багато жінок,яких я знаю,що довго не вагітніли від 3 до 11 років -пузаті!(почула 4 рази за тиждень ці радісні звістки!).Літо,очевидно робить свою справу,так що ,дівчата-ми наступні!

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Надіюсь... В мене так груди болять, що то просто капці, ледве з ліжка встала...

6. sofka08

sofka08 kasperjonoks

ото дівчата я собі наврочила....вчора знов побачила молочницююююююююю....а здавалось вже все...........чим же я її лікуватиму....я ж вагітна нічого приймати неможна(((((тре йти знов до лікаря......:girl_sad::girl_sad::girl_sad::girl_sad:

7. Margot

Margot Well-Known Member

Оріанко,тримаю за вас кулачки!Думаю - це воно!

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Софка08,в майже усіх вагітних молочниця,вам лікар,швидше за все випише якісь свічки.Не хвилюйтесь !Все буде Ок!

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

тут я теж згідна, дуже багато моїх знайомих ходять "колобочками"....

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Дякую за підтримку)))))дуже приємно...знаю що у всіх вагітних така біда....але мені від того не легше((((просто неприємно з таким іти на огляд.....

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В вашому випадку нічим лікувати не потрібно - пройде вагітність - пройде молочниця. Просто дотримуватися гігієни, тільки бавовняна білизна - ніякої синтетики! по можливості (вдома) ходити без нижньої білизни. Можна підмиватися господарським милом, ромашкою і т.д. Ну і вживати більше кисломолочних продуктів.

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

:eek::eek:огого ото це ви мені Америку відкрили....то серйознзно???
    в мене більшіть білизни синтетична((((ото я лапушинка)))))))ну буду сприймати ту ситуацію з позитивом-чекають мене закупи білизни, а це завжди кльово)))))

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Звичайно серйозно! А ще - ніяких щоденних прокладок. То найперше, що ви маєте зробити - всю синтетику в глибокий ящик до кращих часів і всі щоденні прокладки в смітник!

12. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Точнісінько аналогічна ситуація... Але в мене так майже завжди перед М....((((

13. fotynasop

fotynasop New Member

То може бути і одне і друге. В мене груди завжди починають боліти після овуляції. Поки що все закінчувалось М... Але знаю, що це може бути і ознака вагітності. Отож, потрібно трохи почекати. Але все в нас буде добре і своєї вагітності ми дочекаємось! Всі!

14. Delfy

Delfy Well-Known Member

в мене вже років 4-5 тьфу-тьфу жодної молочниці. і тих самих років 4-5 не користуюсь щоденними прокладками, ношу тільки бавовну і жодних тампонів. білизна - атлантик, кей, інше - дуже там є гарні модельки з симпатичним мереживом чи візерунками. зручно, не парить і не шкодить. як одягаю тепер синтетику - вона мене аж пече від непривички і того, що парить.
    а той далекий ящик, про який Лідочка пише з синтетичною білизною я "скрипя зубами" винесла на смітник. хоч і тоді шкода було, але зараз за ним не скучаю :)

15. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Мене груди починають боліти так легенько днів за 10 до М і чим далі тим сильніше. І за кілька років я запримітила, що весною 1 цикл мене груди не болять. То що це тоді значить, що це ановуляторний цикл? І ще 1 цикл такий в мене точно є, але я не можу точно пригадати коли...

16. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

І поменше солодкого ;)

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

хаха ...яб з радістю-але то точно не про мене-я страшна сладкаєжка, а от з вагітністю-помоєму вдвайнє....тіки думаю то про картошку з магдонялсу то про шоколадку, перше відпадає бо головою розумію що незя, а от друге.....я слабовольна.....

18. fotynasop

fotynasop New Member

Не обов"язково. Про це можна однозначно сказати, якщо вимірювати БТ або робити тести на О, ловити О по УЗД. А нагрубання грудей (і біль відповідно) це рахується як додаткові ознаки овуляції. Хоча 1-2 ануволяторних цикли в рік рахується в межах норми.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

ох те нагрубання. Воно мене два рази підводило при двох вагітностях. Болять груди, як на М, а М нема і нема, нема і нема :)

20. tasha

tasha New Member

По УЗД в мене рання овуляція (якщо є) десь на 11-12 дц., сам цикл 25-26 днів, десь за тиждень до М починають боліти груди, а перед самими М біль проходить. От для мене це вже і є показник, якщо груди перестали боліти, значить скоро М.

А раніше, мене груди ніколи не боліли, ну могли трошки важчими стати, і не більше. Старію мабуть, гормональний фон погіршується :)

Статус теми:
Закрита.