Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

От тому я всіма силами намагаюсь уникнути гормонів, хоч не знаю, чи це в мене вийде...

---------- Додано в 11:10 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Але ви не засмучуйтесь, після припинення лікування вага повернеться внорму, просто трошки допоможете організму :)

2. crissola

crissola Well-Known Member

Ви знаєте мене ще півроку тому ПОСТІЙНО турбувала молочниця...поки я не стала користуватись "Лактацид феміна" спочатку почало викидати все назовні (свербіж сильний появився) і вже через 2 тижні я відчула результат...по цей день (тьфу-тьфу) забулася....а до того що тільки не пробувала. Дівчатка може хтось з вас користується і має приємні відгуки?

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Анаолгічно, раніше постійно мала молочницю (регулярно), тепер просто забула, що то таке. Ніяким іншим засобом не користуюся і не хочу.

4. Skaliaria

Мені колишня гінеколог казала, що митись можна тим чим ти миєшся зазвичай ( гелі для душу, мила і т.д.), а якщо виникають якісь дискомфорти, то потрібно йти до Г і дивитись, чим вони можуть бути викликані. Інша Г сказала митись тільки господарським милом. Є Г, що рекомендують Лактацид... і будь мудрим.
    Але якщо підходить Лактацид і відчуття комфортні, то чому б і ні. Спробую.

5. Лідочка

Це взагалі ульот - як тільки я помиюся милом чи гелем, все, капець. Мені дууууже некомфортно, мило - то взагалі жесть.

6. Skaliaria

В мене теж колись так було. Потім Г на мазку виявила якусь інфекцію, пролкувала антиб. і тепер не маю дискомфорту. Але то вкожного індивідуально...
    Згадала про ще одну Г, яка сказала, що зараз в світі, кожна 2-га жінка має "кандидоносійство" і лікувати це не потрібно.

7. Лідочка

Та то не кожна 2-га, а мабуть кожна, просто коли воно загострюється, тоді треба приймати міри. Якщо чесно не уявляю, який Г може казати, що можна митися милом - воно ж вбиває всю нормальну кислу флору, там рН такий, що ніяк для миття слизових оболонок не підходить.

8. Skaliaria

9. sofka08

sofka08 kasperjonoks

мене теж довго турбувала молочниця ,спочатку не хотіла йти до лікара і купувала дифлюзоли пачками, потім зрозуміла що "свалу" нема....вона загострилась, ось і пішла до лікаря...виписав мені свічки пімафуцин....і як рукою зняло...тьфу тьфу...зараз немаю,а на рахунок гігієни....ідентично Лактацид феміна дуже хороший засіб,в мене мама і сестра користувались давно, я почала недавно...десь пів року тому і до сих пір задоволена....а мила і гелі для душу такі хімічні ,що не рекомендую ними митьи такі інтимні місця.....
    от наприклад я колись хотіла зробити власне мило,немогла найти спеціальну масу з якої роблять мило , а написано було в неті- візьміть дитяче мило ,розплавте і додайте своїх домішок- масел, або зернят кави, меду....не повірите !!!!!!!!!!!!як розплавила дитяче мило-так ВОНЬ ТАКА СТОЯЛА ПО КУХНІ.......цілий день мусіла провітрювати....щож вони в то дитяче мило дають.....сплошна хімія........

10. Margot

Margot Well-Known Member

я всім підряд милася-рідке мило,гель,навіть шампунь- і все було Ок.Маю підозру,що це через дуфастон...

11. Лідочка

Добре, що так було, але от зараз маєте наслідки. Сумніваюся, що це через Дуфастон.

12. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатка,як ви думаєте-можна спринцюватись ромашкою?

13. Лідочка

Мабуть можна.....точно не скажу, бо не знаю. Взагалі - спринцювання, то не є дуже добре, бо вимиває флору, але як є молочниця, то думаю можна. А я приймала від молочниці Ливаролові свічки - дуже гарно допомагає і не є шкідливо. Бо то не таблетка, дія тільки місцева.

14. crissola

crissola Well-Known Member

Можна точно , достатньо 3-4 дні двічі вдень ....я так робила ...допомагало але не надовго...Щодо Лактациду окрім того , що він допомагає , ним так приємно користуватися....така мягка і ніжна консистенція...одне задоволення. До речі якщо у вас немає проблем не помішає ним користуватись для підримання мікрофлори..і не лякайтеся якщо почне свербіти - це нормально....виводяться бяки..

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка, а я брала вчора свого най улюбленішого похресника він в мене ночував, яка то радість капец :girl_tender: і гуляли, і бавились, купались, що не хотіли вилазити з водички :xaxa: такий гарнюня він в мене. Тільки що відвезла до сестри. Одним словом набралась тільки позитивчику від нього...

16. Лідочка

Оце правильно!!!!!!! Оце по-нашому!

17. Skaliaria

І я хотіла свого єдиного і любимого похресника взяти погуляти, зводити в кінотеатр на "Тачки" (йому 5 р. минуло), але моя перелякана кума натякнула, що вона проти, бо "йому може потім щось приснитись":khomyak: А я теж, дуже набираюсь від нього позитиву, так хочеться з ним більше часу проводити...

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

В мене трошки інакша ситуація. Моя двоюрідна сестра тільки би віддавала всім малого, щоб собі відірватись поповні...:girl_devil: її нецікаво з ним, він її мішає, як вона казала що не може до нього привинкути це нормально??? а він такий розумний хлопчик, йому буде тільки 3-рочки, він так говорить, що всі мої близькі в шоці,що дитинка яку ніхто не вчить так говорить він знає все чесне слово... я його обожнюю він моя кровинка.

Останнє редагування: 17 Липень 2011
  19. Skaliaria

І чому так??? Нащо таким мамам діти? Вони ж травмують їм психіку з дитинства... А тут душу би вклав, а нема... Але Бог все бачить, значить так треба... Просто до сліз обідно читати такі випадки і їх багато...

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Він маленький ангелик, який все розуміє, веде себе чемно, мене так гарно хресна мама називає, що сльози на очі навертаються... вона віддала його моїй рідні сестрі бо вона ремонт робить і малий їй мішає, а я не можу його забрати бо на роботі, тільки на вихідний. І за два тижні тільки раз приїхала і привезла йому кавун який зараз хімічний.

Статус теми:
Закрита.