Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margot

Margot Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

а я,дівчатка,недавно була у Страдчі на хресній дорозі!Там так добре ,на душі світліє...наче рай!а проблеми десь там позаду і такі дрібязкові.Проходиш стації і дякуєш Ісусику за терпіння,які дозволив розділити.Там 15 стацій,15-воскресіння!І там як ніколи і нігде віриш,що все буде добре.Там сумуєш з Ісусом і водночас душа радіє в Бозі,дивне відчуття...те що звуть блаженством.Зболене серце наповнюється спокоє і умиротворенням,і тут можна дихати на повні груди без кому в горлі- всі турботи зникли...Повітря наповнене святістю і благодаттю.Свята земля.Я не можу описати це словами!А отці там прекрасні!Я там попросила у Боженьки свою крихітку!Надіюсь,що він погодився!Чекаю!

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я теж була в неділю в Страдчі, правда на останні стації вже було не легко підніматись вгору, але я таки зібралась з силами, бо дуже хотіла подякувати Бозі за свої чуда в животику і попросити щасливо їх доносити і здоровенькими народити.

Я рік тому теж там просила лялю, Бог добрий і зглянувся на нас і на вас обов"язково зглянеться!

3. Orman

Orman Модератор-бомба

ми рік тому на Великдень теж були в Страдчі. Пройшли хресну дорогу два рази (це так вийшло ми неспеціально :)). Ми не просили про малятко конкретно, просто насолоджувались надихались. Але й малятко не забарилось.

4. KAM LYUBA

KAM LYUBA New Member

Якщо їдете на джерело Св.Анни , то ще заїдьте на Божу Гору (недалеко від Почаєва). Вихід на гору лісочком. На верху стоїть маленька церквочка, де можна дати на службу за здоровя і прошення. І живе монах - в нього попросити благословення (я казала, що нема дітей - благословив на десятирьох діток). Є криничка зі святою водою - попити. І ще на деревах завязують стрічки , щоб збулись бажання (вздовж рясніють різнокольорові). Ну і в Почаїв заїдьте!

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Сподіваюсь, Бог почує ваші молитви і і ви напишете тут незабаром про свою вагітність!

6. fotynasop

fotynasop New Member

І я на цих вихідних була в Почаєві та на джерелі св. Анни. Сама там вже втретє і втретє купалась (але голову мочити не стала, бо має довге волосся, а на дворі трохи вітряно було). Чоловік не захотів окунатися. Але мені на стільки добре і тепло стало, а головне на душі дуже спокійно, що й годі передати словами!
    Всім раджу по можливості туди поїхати!
    І звісно ж дочекатися пузожителів!

7. Margot

Margot Well-Known Member

Дівчатка, що то може бути?- в мене вчора бт упала з 37 до 36.7( 9-10 ДПО), а сьогодні піднялась до 36.95,(чи це нормально?)в матці уже поколює як на місячні, і яйники потягують, цього разу усі ознаки ПМС.Може перед М скакати БТ?Напишіть, будь ласка, хто з таким стикався!!!Дякую!

Останнє редагування: 27 Травень 2011
  8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дуже схоже на імплантацію (прикріплення ембріона). Дай Боже, щоб б то так і булооооо!!!:girl_tender:

9. Margot

Margot Well-Known Member

Серденько, Ваші слова та Богу в вуха!

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

10. Korshyktan

Korshyktan New Member

Дівчатка, хто був у Почаєві та джерелі св.Анни, напишіть будь-ласка коли туди краще їхати(в якій годині і в який день). Я б хотіла встигнути і посповідатись і на джерело попасти.
    А ще, чоловікам теж треба в сорочках окунатись???
    Дякую!

11. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

12. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатонька,скажіть будь ласочка,чи можна приймаючи клостилбегіт з 5 по 9 д.ц. вколоти одну ампулу прегнілу і на який день циклу.На який день бажано вживати дюфастон опісля?а тести на О робити з 9 д.ц.? І чи взагалі можна приймати клостик,коли у мене полікістоз одного яйника?Вибачте за так багато питань ! І ще не сваріть мене- я сама собі таке приписати хочу, у мене О дуже неякісна,білка-нуль.Хочу тільки разочок спробувати...чесно.

13. Hanny

Hanny Active Member

Та ні в якому разі не експерементуйте! Клостик не такий вже безпечний препарат!!! А чому Ваш лікар не пропише стимуляції?
    Я чомусь такої стимуляції боялася як вогню, відтягувала її місяцями..........

14. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Та ні в якому разі!!! Ви не чули про гіперстимуляцію, коли розриває яйники і жінок вже не рятують?
    ТІЛЬКИ під контролем лікаря і УЗД. І навіть якщо якійсь лікар вам призначить клостилбегід без контроля УЗД - біжіть від нього далеко-далеко!

15. siriuska

siriuska Member

Margot,підтримую Ханні,не експерементуйте,ці таблетки достатньо сильні.їх можна приймати тільки під контролем узд,наслідки самолікування можуть бути різними.А потім Ви ж не знаєте.яку дозу прегнілу колоти,це визначає лікар тільки на узд,дивлячись на ріст фолікулів.

16. Марточка

Марточка Well-Known Member

Привіт дівчатка!!! Кому треба,можу віддати книжку"Вчимось розпізнавати плідність",оскільки міряння базальної температури не для мене)))

17. Марточка

Марточка Well-Known Member

Книжка вже заброньована,так що вже не актуальне попереднє повідомлення

18. Margot

Margot Well-Known Member

дякую Вам ,дівчатка,дуже!якби не Ви,то наробила би я дурниць!йду створювати дошку візуалізації!Дякую Вам!

19. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Margot, будьте обережні. Ніякого самолікування. Невідомо куди воно може завести.
    У мене подруга, яка сама приймала гормони, Дюфастон і ще якийсь, дуже поправилась, з"явилися вуса, а результату немає.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви після цього пишете про стимуляцію? Ви плануєте мізер! декілька місяців, перестаньте займатися всякою херньою, бо наробите собі біди і тоді не буде вам навіть на кого нарікати крім себе. І попийте заспокійливого.

Статус теми:
Закрита.