Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Робила в суботу тест - ані найменшого натяку. Місячних далі нема.
    Замітила шо пару циклів з затримками тіки зроблю тест - в той же день і місячні підуть.

А зара ще чекаю - зроблю ше в середині тижня якщо не нагрянуть швидше.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Певно знов чекає похід до лікаря і далі підняття показників спермограми, хоча лікарка вже дозволяла пробувати вагітніти. Ше страшно робиться бо високий процент дефективних спермиків. Чи то дефективні зовсім не в змозі запліднити, чи є така імовірність, але вона несе загрозу для плода?

2. slw

slw New Member

Колись також хвилювалась по цьому питанню, в чоловіка було 34% нормальних, і багато з дефектами, але один з лікарів сказав, що ті що з дефектами здебільшого не до бігають до яйцеклітини, а гинуть, а навіть, якщо добігають і запліднюють, потім бувають викидні, на жаль, це також одна із причин, так званий в біології "природній відбір". Але на все воля Божа, ми з поганою спермограмою, завагітніли протягом року 2 рази, перша завмерла, а друга народилась доця, а зараз вже більше 3 років, не виходить, і спермограма краща.

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

В нас зараз 45% нормальних. Лікарка теж налаштовувала, що якщо і вдасться завагітніти дефективним то ймовірність викидня зростає, але це добре бо тіло моє "розкочегариться". З літа підняли з 23 до 45%.

Надіємся на краще і працюєм далі в тому напрямку.

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

starfish вітаю з вагітністю!!!!

Функція щитоподібної понижена чи підвищена? Ендокринолог дозволяє вагітніти на фоні прийому препаратів?
    БТ показує овуляційний підйом? Є результати УЗД про наявність овуляції?
    Яка тривалість 2 фази? Який прогестерон на 7 день після овуляції?

Дівчатка, бажаю всім вам завагітніти цієї весною, літом, осінню... коли для кого є свій час... Зараз гарна сонячна погода, бувайте на сонці, тоді синтезується вітамін Д, важливий для завагітнення (це і попередник статевих стероїдних гормонів, і потрібний для засвоєння кальцію, який в свою чергу потрібний для проникнення сперматозоїда в яйцеклітину)

Останнє редагування: 10 Травень 2011
  5. donegka

donegka New Member

Галичанкко а в тебе як справи? шось тебе довго небуло видно

6. Margot

Margot Well-Known Member

Дівчатка допоможіть мені розібратись.Вперше міряю БТ,ПОЧИНАЛА З 3-ГО дц.
    3-36.6
    4-36.4
    5-36.6
    6-36.4
    7-36.4
    8-36.5
    9-36.4
    10-36.6
    11-36.6
    12-36.4
    13-36.5
    О ще ,мабуть, не було.Умене тепер якийсь нерегулярний цикл 28-40днів(за останні 2 місяці)Дівчатка, такі температури не занизькі/ЗАВИСОКІ ЯК НА ПЕРШУ ФАЗУ?Перед О груди можуть бути чутливі?
    А О слиз, обовязково повинен бути тягучий,бо в мене якийсь не дуже...(вибачте за деталі, я просто в тім чайник).Дякую

7. Музик

Музик Мартуська

функція - понижена, ендокринолог нічого не казала про те, що варто не вагітніти, БТ показує як коли (вже писала, що під час прийому всяких там препаратів цикл стабільний, а тепер - як прийдеться), узд на овуляцію не робила, робила кілька разів тести, але всі негативні, тривалість другої фази десь 14-17 днів

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

наразі не маю результату з собою, але якщо не помиляюся 12

8. silvia

silvia Well-Known Member

хтось знає про позитивні результати після стимуляції менопуром? чи це даремна трата грошей?
    і чи логічно перед прийомом менопуру спершу пройти тест на сумісність і посткоїтальний тест ( щоб не було все намарно)?

9. Dolche

Dolche Well-Known Member

Це є сильний гормональний препарат, його застосовують при ЕКЗ (тільки у більших дозах). Мене колись стимулювали ним, але на жаль результатів не дав, хоча і овуляція була. А тест краще пройти перед стимуляцією будь-яким препаратом.

10. silvia

silvia Well-Known Member

для роздумів
    Мала сьогодні розмову зі знайомим. Подзвонила, бо народилось у них дитятко, а до того 3 роки не могла дружина завагітніти. Була і лапароскопія ( діагноз полікістоз) і стимуляція.....намарно..... розказав, що півроку 2 рази у тиждень їздили до жіночки, що лікує і діагностує руками ( десь в районі Жадачева село Вільхівці). Дуже задоволені, що вона їм допомогла, почав радити відвідати..... Каже дуже багато людей у неї, довго у черзі можна простояти, але каже що це варто результату . Хтось можливо чув про це.

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я думаю, що це їм помогла віра у Бога... В мене також є знайома жіночка якій було 39-ть років і вона немогла завагітніти, а звернулась до такого п.Андрія який також лікував але іншим способом і завагітніла. Але в неї була дуже сильна віра, що Господь допоможе їм.

12. fotynasop

fotynasop New Member

Як я бачу, то О ще не було. БТ для першої фази нормальна. Головне, що був стрибок БТ мінімум на 0,2 градуса в один з трьох перших днів.
    А слиз мав би розтягуватися і нагадувати яєчний білок.
    Груди стають чутливими переважно після О.
    Спостерігай за собою далі! Все буде добре!

13. Margot

Margot Well-Known Member

дякую вам,fotynasop!нині уже 13 дц,а овуляцією і не пахне!виділення є ,але не тягучі.А ви теж плануюча?чи щаслива матуся?

14. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Ви не хочете купити тест на овуляцію? Можна було б спробувати у цьому циклі. Будете знати, чи є вона і коли.

Я за конплексний підхід: міряю БТ, роблю тести, молюся за дар материнства, і вишиваю ангелочків :)
    Планую, як закінчу ангеликів, вишити бісером, ікону Почаївської Богородиці. Дуже вірю, що це додасть сил і терпіння дочекатися омріяну дитинку :)

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка привіт. Хотіла у вас спититати знову те саме:girl_blush2: у мене минулого місяця М, почались 06.04.11 р., а того місяця 09.05.11 р. цикл мій 33 дні то тести на Овуляцію треба робити з 13-го дня?

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Наталю, а ви інструкцію читаєте? Там все файно написано має бути. Хіба тести якісь без інструкції. 33 дні віднімаєте 14 днів (передбачувана 2-га фаза) - виходить О на 19 д.ц. - пробуйте робити з 16-17 д.ц.

17. Іруня

Іруня Well-Known Member

Є така жіночка. Село Вільхівці за пару кілометрів від мене. Дуже багато хто каже, що вона шарлатанка. Моєї куми мама в неї працювала, щось їй допомагала. То можу, при нагоді, розпитатися детальніше.

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

читаю...але я ще її немаю бо тестів ще не купляла тому і спитала. Дякую за відповідь...

19. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Мені подружка дала таку пораду:
    менструальний цикл поділити на три частини (по днях)
    1 частину пити фолієву кислоту 1 г
    2 частина пити вітамін С (мінімум 3-4 таблетки на день)
    3 частина пити фолієву кислоту + вітамін Е
    то думаю цього циклу спробувати та попити.
    От тільки не знаю чому у 2-й частині фольку не треба пити. Може то вона забула про неї :)

20. silvia

silvia Well-Known Member

Boyarhanka, а ця для чого, на що має впливати?

Статус теми:
Закрита.