Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

дуже слушна порада! Наталя, не спішіть! хоч я Вас розумію, я у всьому така нетерпляча! Займіться чимось цікавим, підіть погуляйте, пошопінгуйте трошки!:girl_wink:

2. Delfy

Delfy Well-Known Member

знаєте, то з тими мужиками завжди так :) я раз свого теж просила купти самий простий! тест на вагітність. і наголосила, щоб дорогий не купував, а такий, за 5 грн. і що думаєте приніс? той самий, за 40 грн :) я запитала, навіщо такий дорогий. але він гордо заявив, що той кращий! і будь мудра... мені тест за 4 грн. показував ввечері 2 полоски :)

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Nataljchuk, ну що там в Вас?

4. Snigurochka

Snigurochka New Member

Я теж переживаю!!!! Як ви????? М ще не почались????

---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

як ви????? Є гарні новини????
    Щось усі причаїлись....

5. siriuska

siriuska Member

Усі завмерли...Дівчата пишіть,а то люди починають хвилюватися.

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка дякую, що питаєте, переживаєте:girl_dance: ні М, ще непочались:girl_in_dreams: затримка 3-й день поки що чекаю, а там буде видно Дай Бог...

7. Snigurochka

Snigurochka New Member

Це дуже добрий знак, надійтеся і просіть Бога, ми всі за вас переживаємо!!!!!!!! Так що чекаємо скоро позитивних новин!!!!!

8. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так я також чекаю з нетерпінням :d25: але то так нема,нема а тут раз і М...

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Nataljchuk, тримаю за тебе міцно кулачки! Дуже надіюсь, що ти нас скоро порадуєш гарною новиною!

Дівчатка, скажіть, що означає якщо М починаються, а БТ не думає падати?..

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Починаються М, ниє живіт...:girl_sad: а я так надіялась,що їх не буде:d25::sad:

11. Snigurochka

Snigurochka New Member

Привіт, дівчатка, поможіть хто знає!!!!!!! Просто мені лікар назначила за 10 днів до М пит дуфастон, щоб якщо там щось є, то воно закріпилося.... І я вже десь 4 день п'ю....

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я думаю, що якщо ви вже 4-й день приймаєте то краще примайте його дальше, бо так різко кинути напевно не можна, і ще я думаю що все буде добре непереживайте:girl_dance:

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

не думаю що Вам варто аж так переживати, ніхто не може сто відсотків сказати чи буде негативний вплив алкоголю чи ні, бо багато жіно, часто ще не передбачаючи що вагітні, можуть випити алкоголь чи вжити якісь таблетки... але ж не у всіх через це трапляється щось погане. А десь колись читала, що якщо жінка, будучи вагітною, вжила таблетки чи алкоголь, а плід надалі росте і розвивається, значить швидше за все це на нього ніяк не вплинуло! Тобто тут або все або нічого...:girl_in_dreams:

14. Snigurochka

Snigurochka New Member

Дякую, стало легше, але сумління так гризе :sad:

15. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

А я від лікарів чула, що, навпаки, влітку показники спермограми не найкращі. Здається, на початку осені сперміки більш живучі, а наприкінці зими - найрухливіші.
    Але влітку добре спрацьовує психологічний фактор, якщо дійсно від усього відволіктися, а не робити вигляд :)

16. Музик

Музик Мартуська

потрібна ваша допомога. вже майже рік ми з чоловіком намагаємось завагітніти. були трошки проблеми з циклом, виявили тератому, але була кровотеча і після неї вона зникла, інший лікар каже, що то просто кіста була, але тепер з цим ніби все гаразд. пила гомеопатичні препарати для врегулювання циклу після того, але поки пила все було класно, закінчила - знов цикл по 40-45 днів. БТ міряю, але нажаль нічого воно мені не дає.
    аналізи на гормони здавала пів року тому - все в нормі, правда маю проблеми зі щитовидкою, але п'ю ліки від того.
    от дійшли до питання: що робити?

17. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Myzuk, чоловіка перевіряли? Маєте постійного і нормального гінеколога?

18. Музик

Музик Мартуська

та, гінеколог нормальна, я в ній впевнена, просто коли почалися проблеми її не було, мусила йти до іншого, а чоловік ще не перевіряли, напевне влітку цим займемось серйозніше

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Щастя - це коли по підлозі тупцяють босi нiжки i кличуть: "Мамо!" :sad::sad::sad:

20. Snigurochka

Snigurochka New Member

Не розстраюйтесь!!!! Бо як будете в депресії, то у вас нічо не получиться!!!!!!!!!!!! Попробуйте зайнятись чимось приємним!!! Ось я почала експерементувати на кухні!!!! Їдьте з коханим десь на природу, в ліс тощо, де ви будете разом!!!!!!

Статус теми:
Закрита.