Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dolche

Dolche Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Звичайно. Тому й завжди лікарі рекомендують вагітніти протягом першого року після операції, оскільки труби здатні до "засорювання та спайкування" знову повертаються до попереднього стану.

2. slw

slw New Member

Допис від Kiberyatko Переглянути допис
    Дівчатка, хто знає таку інформацію-чи можуть з часом труби бути знову непрохідними, якщо їх прохідність була відновлена оперативним шляхом? І що на це впливає?

Те саме питання задавала гінекологу, професору у Австрії, де була на операції по відновленню труб, особливо наголошувала, якщо я на протязі року не завагітнію, чи потрібно робити знову операцію,він сміявся і сказав, що це не можливо, і про"засорювання та спайкування" не вірю в це, цьому може сприяти запальні процеси, яйників і труб.

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

Можливо австрійські професори розумніші за наших, але мені не один лікар на цьому наголошував. А ще коли я провіряла труби вдруге, то той лікар сказав, що операції не дають надовго ефекту. Ну і звичайно запальний процес яйників - це не така велика рідкість, можна взимку в ноги промерзнути, от і від того маєте непрохідність труб.

4. slw

slw New Member

Щоб бути професором медицини у Австрії, треба бути перш за все практиком, а в нас теоретиком. Сама по працювала у медицині більше 10 років, і знаю чудових професіоналів, які краще Львівських професорів, бо не мають часу, "стати професором", бо потрібно забути про практику, саме оперативні втручання, принаймні, на деякий час. Що стосується Австрії знаю, що у Львові більше професорів ніж у всі Австрії. А на рахунок промерзлих ніг взимку, не знаю... скільки мерзла в ноги і в дитинстві, і в дорослому житті, а причина у не прохідності була, у кесерово розтині. Але знаю, що у теперішніх жінок зовсім інше здоров"я, ніж було у наших мам і бабусь.

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я вже, як третій день хожу як прибита :8: немаю сили, цілий день хочу спати, апетит капець :eek: і я собі от думаю а може я вагітна:music: до затримки осталось 2-дні наразі чекаю, і тримаю кулачки...

6. Snigurochka

Snigurochka New Member

Я теж тримаю за тебе кулачки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Саме головне не перенервуй, а будь спокійною!!!!!!

7. KristiK

KristiK New Member

Я приєднуюсь, до твоїх кулачків!!!!!! =)
    Дай Бог!!!!

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

+1
    KristiK, а Ви як?

9. KristiK

KristiK New Member

А я Слава Богу помаленько.....
    Тільки мучусь від токсикозу...постійно-періодична тошнота доводить мене до сказу

10. Kiruskin

То вже дурниці в порівнянні з тим, що Ви скоро станете щасливою матусею! Так тішуся!!!

11. KristiK

KristiK New Member

Ви праві, дурниці звичайно...та я просто ніколи не думала, що токсикоз може бути таким паскудним, то не до порівняння з нічим...хоча в кожного інший організм...та жалітись на токсикоз в цій гілці з мого боку - не правильно!
    Нічо-прорвемся! =) Дасть Бог-пройде!
    А Ви як себе почуваєте? Маю надію, найближчим часом я і за Вас потішуся!!!!

12. Kiruskin

Я вже нормально почуваюся. Дасть Бог все буде добре, то в найблищому майбутньому завагітнію)

13. misss

misss New Member

А у мене токсикоз закінчився десь після 3 місяця. Зараз після 16,00 год. починається страшний голод, весь час їм.

14. Huculka

Huculka Member

Тут все індивідуально, але така ймовірність є. І хоч тут писали, що австрійський професор у це не вірить, то в медицині категоричних суджень не буває. Чому можуть заростати - мені хірурги пояснювали, що якщо є ендометріоз, кисти - вони можуть провокувати спайковий процес або й саме хірургічне втручання. В мене наприклад запалився рубець після лапари, хоча 99% такої проблеми не мають. Тож ніхто гарантувати на 100 % не може.

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Сьогодні мають початись М, і я трошки переживаю :girl_impossible: хоть би їх не було...

16. Snigurochka

Snigurochka New Member

Ми всі теж з вами!!!!!! Тримаємо кулачки!!!!!!1

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а я піду по чутливий тест і тре буде зробити, бо вже 6 днів як їх нема. Хоча мої затримки то мій головний біль.

За вас тримаю кулачки. Так хочеться радісних новин :)

18. Kiruskin

+1...........

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дякую, я також би хотіла зробити тест, але то ще дуже рано... чи можна було би зробити, як дівчата порадите???

20. Kiruskin

Я би радила ще пару днів потерпіти, а то як Ви вагітні,а покаже 1 полоску, то будуть лишні потрачені нерви і лишнє хвилювання! А Вам і дитинці то ні до чого!

Статус теми:
Закрита.