Як нарешті стати мамою??? (2)

Discussion in 'Пузата хата' started by галичанка, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Snigurochka

Snigurochka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Хто знає, як слід приймати дуфастон для закріплення вагітності???
    Мені назначили пити його по 2 капсули в день, починаючи з 23 дня циклу і продовжувати пити, якщо не настане М....... Але мя думаю, чи 2 в день - це не забагато???? А ще разом з дуфастоном почати пити вітамін Е, по 0,2 мг 2 рази в день..... це теж здається мені занадто...... Порадьте, хто знається на цьому!!!!!!!

2. siriuska

siriuska Member

забагато чи ні,можете зробити аналіз на прогестерон і він покаже, чи у Вас його достатньо чи ні,але якщо Ви вже почали його приймати.то кидати неможна,це гормон що відповідає за вагітність.

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та ні це стандарт.
    Нормально. Я пила віт. Е досить довго. Він вам не зашкодить це точно.

---------- Додано в 11:51 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

Снігурочка, все нормально вам призначили. Нічого екстра.

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я як тоді звонила до лікарки, то вона мені так і казала пити, то норм. Але правда в той 1 день сказала випити 2 рази по 2. Але, на жаль...

5. Snigurochka

Snigurochka New Member

як це???? всю вагітність тоді слід приймати чи як????

6. Dolche

Dolche Well-Known Member

Ні, по результатах аналізів (прогестерону) лікар сам визначить термін та дозу. Я приймала до 12-го тижня.

7. Лідочка

НЕ всю, після 10 тижня прогестерон виробляє вже не жовте тіло, а плацента, от тоді зазвичай і перестають пити, поступово. Але можливо і раніше, як вірно зазначила Дольче, то все від результатві аналізів залежатиме.

8. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

привіт дівчата. скажіть комусь призначали дуфастон з 16 дня циклу (цикл нерегулярний, О немає). один лікар сказав мені, що цей препарат не впливає на О, якщо вона має відбутись, то така мала доза дуфастону їй не помішає.

9. Oriana

Oriana Well-Known Member

Не розумію я таких лікарів - то вони кажуть, що не впливають, то вони кажуть, що впливають якщо велика доза.... Наскільки мені говорила лікарка, дуфастон гальмує подальший розвиток фолікула і блокує овуляцію. А якщо О таки відбудеться, то не повноцінна, бо фолікул не дозрів. Тому варто все таки пити Дуфастон тільки ПІСЛЯ О.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ні, скільки часу приймати визначається у кожному конкретному випадку окремо. Зазвичай- до 16 тижня -часу , з якого повноцінно починає працювати плацента і бере на себе основне "гормональне навантаження". Наприклад, мені довелося під час вагітності приймати лише 2 тижні- з 14 по 16 тиждень, по 1 шт двічі на день. Припиняла прийом під контролем лікаря- спочатку по 1 таблетці 1 раз в день, а потім- зовсім. Вітамін "Е" можна приймати довго, але слід мати на увазі, що довготривалі великі дози токоферолу під час вагітності можуть привести до появи аллергічних проявів у немовляти.

11. Huculka

Huculka Member

Справді так відразу щось сказати важко. Продовжуйте міряти БТ і наступного циклу картина проясниться. А ви правильно міряєте: щодня в одній годині, щонайменше 6 годин сну, відзначати фоктори впливу на БТ? Бо від цього теж залежить достовірність графіку. Загалом у другій фазі немає бути таких різких коливань. Але говорити ще рано, треба міряти далі.

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

а яка Т в 1 фазі? не міряли? а "в тих межах, що написала" - то як? 36,6 чи 36,9-37? як би там не було - спробуйте через к-ка днів зробити тест.

13. starfish

starfish New Member

привіт усім посиденькам!!!! Я стільки часу сюди не заходила (не було можливості), що знадобилася година щоб перечитати всі новини - і радісні і ні, які сталися за цей час. Вітаю від усього серця дівчаток, які нарешті побачили свої заповітні 2 полосочки, нехай вас і ваших діток оберігає Бог і Божа Мати, легкої вам вагітності.
    Я також хочу поділитися з вами своїм щастям - я вагітна!!!!! за моїми підрахунками вже пішов 8-й тиждень, а мені ще й досі не віриться в те що сталося!!!! але тепер про мій стан мені нагадує постійна нудота, несприйняття їжі до обіда, відраза до риби, кави і різних запахів, але я щаслива....))))))) В четвер збираюся іти до лікаря. За порадою сестри (вона теж лікар) я не пішла в лікарню на перших тижднях, бо почуваю себе добре, приймаю вітамінки і їм те, що хоче мій капризний організм та радію життю.
    Дівчатка, я всім бажаю щоб найближчим часом ви відчули себе такими ж щасливими!!!!!!

14. siriuska

siriuska Member

Хоч за вікном дощ а тут новоини СУПЕР,Вітаю.бережіться.

15. Snigurochka

Snigurochka New Member

Так, Валюш - новина супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Думаю, що після таких новин настрій піднявся не лише в мене:girl_dance: Будеш мене консультувати, сподіваюсь, що незабаром :) :)

16. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Спробувала додати мій теперішній графік. Помазалось у мізерній кількості 16.04.

http://s014.radikal.ru/i328/1105/2e/165edcd4ee0a.jpg

Буду вдячна за коментарі.
    Мірятиму темп далі і вчитимусь читати.

17. Лідочка

Як такої явної О у вас не видно, але це не означає, що її не було. Ви ж міряєте БТ перший цикл, тому могли десь шось колись....Але якщо помазалося 16, то цілком імовірна О в цей день, бо потім у вас гарний скачок, а тещо БТ потім ше падала, то не є критичним, бо ж ми не знаємо, можливо це в вас така особливість організму. В мене в вагітному циклі після О БТ взагалі не піднімалася 5 днів, аже потім почала по трошки повзти догори. А яка в вас довжина циклу? Я так розумію в вас вже затримка? Можете зробити тест, а можете ще трошки зачекати.

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Довжина циклу - це моє слабке місце. В середньому можна сказати 32-33 дні. Але цикл є дуже нестабільним. Якщо рахувати по останніх місячних то 1 день затримки. Чекатиму з тестом наразі.

19. Лідочка

Я би вже не витримала:)

Чомусь мені здається що ви вагітна:)

20. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Привіт всім! Дівчатка, хто знає таку інформацію-чи можуть з часом труби бути знову непрохідними, якщо їх прохідність була відновлена оперативним шляхом? І що на це впливає?

Thread Status:
Not open for further replies.