Як нарешті стати мамою??? (2)

Discussion in 'Пузата хата' started by галичанка, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Якщо є мазня і болить живіт то і так ясно, що загроза і УЗД не треба. Дуфастон і постільний режим хоча б з тиждень - але узгодьте прийом препарату з лікарем в телефонному режимі, хоча я впевнена на 100% що вам його призначать. Та і в лікарню немає чого їхати - бо там ви будете робити те саме що і вдома. Основне лежати, лежнти і ще раз лежати. Ну і Дуфастон - моя сестра завдяки тому і зберегла вагітність, зараз вже 31 тиждень. А всі казали, щоб настроювалася на те, що шансів немає.

2. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Подзвонила до лікарки. Сказала пити Дуфастон, Магне В6, фолієву кислоту і ношпу, ну і обов"язково лежати. Зараз когось відправлю в аптеку, щоб то все купили. Сказала, якщо болі будуть сильніші, то зразу викликати швидку. І завтра обов"язково на УЗД.

3. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я теж думаю, що Дуфастон призначать, але можливо потрібні ще якісь препарати, таблетки чи свічки. Мазанина може бути через багато причин.

---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

Добре, що ви подзвонили і вам спокійніше і нам :)

4. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой, і не кажіть...:)
    але, дівчата, дуже вас прошу - не легковажте жодними виділеннями, якщо ви вже підозрюєте що вагітні! не пишіть що виділення - це норма, бо ніяка це не норма, особливо в поєднанні з навіть легким болем! Значить щось іде не так як треба! І в жодному випадку не бійтеся лікарів і лікарень! Там не усі такі погані, як вже склався стереотип, є дуже чуйні і хороші лікарі! Пишу ці слова саме в цій темі, а не в "Для майбутніх мам", бо для кожної жінки дуже важливо щасливо виносити дитину, а для вас, мешканок цієї гілочки, особливо - є ж бо багато таких, що вже не один рік стараються завагітніти - і не можуть! А коли нарешті завагітніють то не приділяють своєму тілу належної уваги, а як починаються якісь невеликі проблеми - легковажать і думають що само пройде...думайте тільки про те як зберегти і щасливо виносити вашу ще дуже маленьку дитинку, і НІЧОГО в світі не має вас в той час турбувати! Нехай Господь вам усім допоможе!

5. Dolche

Dolche Well-Known Member

Аналогічно.

6. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Kiruskin, вітаю! Знайдіть собі зручну позу у якій найменше відчуваєте біль і лежіть весь час. Подякуйте Богу за чудесний дарунок і просіть нехай береже вас з малюком.
    Доречі, десь тут на форумі хтось писав про позу яка найкраще знімає тонус. Дівчата, може хтось ще бачив, то тицніть носом де цей допис.

7. tasha

tasha New Member

Kiruskin, ви тільки завтра на УЗД на автобусі не їдьте, попросіть чи заплатіть, але їдьте машиною і то дуже обережно.
    В моєї сестри саме від трясанини по дорогах і загроза була. Ну і ще візьміть до уваги, що лежати, це лежати на ліжку, а не робити хатні справи.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я всі свої загрози перележала в лікарні. Дома боялась, хоча погоджуюсь з більшістю що в лікарні така атмосфера, що вагітній жінці ще й з загрозою дах поїхати може, але я вцепилась до свого лікаря і навіть ті ночі, які він був на чергуванні спала спокійно і не підривалась від того, що здавалось потекло. А здавалось дуже часто.
    І я вітаю, головне спокій, постарайтеся побільше спати, щоб організм відпочивав, думати тільки про приємне. Все буде добре!:girl_smile:

9. Kiruskin

Я тут поїду на УЗД на таксі або хтось з друзів відвезе в лікарню. Я би ще сьогодні поїхала, але всі перед святами до 12 години розбіглися. І я не встигла з тими всіма хатніми справами. Тепер лежу.
    Мені таке часто здається і біжу в туалет або ванну дивитися і ніяк влежати довго не можу. Нікому нічого дома не сказала, всі дивляться на мене як на якусь неправильну, бо ніц не роблю. Якщо дасть Бог і все буде добре, то скажу дома всім десь на 3-4 місяці, щоб не було ніяких розмов. І мені спокійніше.

10. Kiruskin

Пішла кров.....немає слів.........

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Тримайтесь все має бути добре... Ми помолимся за Вас, щоб все було в Божих руках...

12. Seppy

Seppy Active Member

Не впадайте у відчай! Моліться за збереження вагітності і можливо, з дитинкою все буде гаразд!

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

Kiruskin, ну як ви переночували? кровотеча зупинилась?

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Я підпишуся під кожним словом, бо саме це хотіла і сама б написати. Дівчатка, які є частими відвідувачами цієї теми, для вас особливо не може бути ніяких обставин, які б перешкоджали при найменших підозрах звертатися до лікаря. Не слід сподіватися на те, що мазаня- це норма, "бо імплантується яйцеклітина" чи ще щось у тому роді. Моя лікар, а це зав. відділенням патології, тобто людина, яка має шалену практику різноманітних випадків, колись мені відразу казала: є мазня- обов язково до лікаря негайно. І мене колись з кількома крапельками мазні без будь-яких болей і т.п. вона поклала під свій нагляд вже за 2 години після мого дзвінка. Через три дні , пересвідчившись у причинах, які могли б то викликати,відпустила додому ще відлежуватися протягом певного терміну і приймати необхідні медикаменти вже в домашніх умовах. І надалі спостерігала за моїм станом ще на протязі місяця. І лише після того видала на руки документальну виписку. Я чітко пам ятаю її слова про те, що під час вагітності виділення, болі чи т.п. - це не є нормою і можуть викликатися багатьма причинами. І є дуже важливим якнайшвидше їх встановити і вже на основі цього приймати подальше рішення у потребі ( чи ні) того чи ін. лікування. Велике прохання: не легковажте своїм самопочуттям! Не бійтеся лікарів. І якщо поради одного у вас викликають сумніви, консультуйтеся з іншим. Просто це теж з власного досвіду: я при появі виділень колись за один день обдзвонила 2 лікарів, а потім ще до 2 з різних пологових під їжджала за наочною консультацією. Але ці заходи допомогли зберегти вагітність. Шануйте свою довгоочікувану вагітність з перших днів.

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Kiruskin, ну що там у Вас???

16. Kiruskin

Ввечері вже кровотеча була зупинилась, а зранку знову. Була в лікаря і на УЗД, то вже нічого немає....Тепер дома. Стараюся чимось відволіктись, зайняти себе, але мало виходить...

17. Delfy

Delfy Well-Known Member

співчуваю. це дуже важко і страшно. вірю, що ви справитесь. все обов*язково буде добре. тримайтесь.

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Тримайтесь все буде добре головне, щоб ви непадали духом тримайтесь ми морально з вами... це важко але ви повинні жити дальше.

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчата, а чи хтось знає, як КрістіК? вона пропала, нічого не пише..

20. Kiruskin

+1 Я теж те саме хотіла спитати! Дуже хочу, щоб в неї все було добре!!!

Thread Status:
Not open for further replies.