Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. siriuska

siriuska Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

була я сьогодні в одного гінеколога,то вона сказала,що в мене Зв сталася через недостатність прогестерону,я казала що приймала його під час вагітності,а вона каже що то такий дюфастон був.

2. Margot

Margot Well-Known Member

Трошки довго не писала!Є якісь хороші новини?
    Зі мною відбувалось цього циклу щось дивне, можливо на фоні прийому утрожестану.Вже пройшов сьомий місяць спроб, знаю - небагато, але на душі гидко-прегидко...навкруги - вагітні, включу тел. - все попаду на епізод з вагітною чи дитиною, кожен день то бачу вагітних, то чую про це звістки,...ось знову пишу зараз, а на 1+1 - маля плаче!Чи це мене переслідує, чи я це переслідую?Йой!!!!!!!!!!!!!!
    Затримка 5 днів, один тест з чутливістю 10 за день до місячних видав таку бліденьку полосочку, на наступний день почались рясні місячні, другий тест з чутливістю 25 - видав 1, а ввечері той же самий - бліденьку другу, на третій день М взяла евітест - навіть не було і натяку на другу полоску...Овуляція в мене мабуть відбулась аж на 20 дц, бо на 16 дц, фолікул був лише 17мм!Дивина, якась, як все складно!Чоловік поїхав в відрядження на місяць... пропав той місяць...Ніяких ПМС не було, крім легкого поболювання грудей, і спазмів в районі яйників.До гінеколога йти не хочу, не знаю чому, але не піду точно.Пускаю все на самотік, як Бог дасть...
    Може в когось таке було, чи може це бути запальний процес якийсь?Напишіть, будь ласка...
    А ще мені снилось, що мій коханий мені дарує золотий кулончик, на якому зображений архангел Михаїл, був на коні з великими гарними крилами...

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже гарний сон вам наснився! Будете щасливою в Бога:)

4. Margot

Margot Well-Known Member

Дуже, сонечко, Вам дякую!Мені часто таке снилось і сниться, мама вже підсміховується, може думає, що брешу...Перед моїм весіллям, приснився прекрасний краєвид,водоспад, бузкове небо і дерева , гілки яких зєднувала золота цепочка з кулончиком, а зображення матінки Божої з Ісусиком, місяць назад приснився немов живий образ Матері Неустанної Помочі, пізніше ніби розмальовки - Ісус на Оливній горі, Богородиця, Юда Тадей, а три -чотири дні тому - Свята вечеря, Ісус тримає в руках хліб, побачила Петра і Павла, а інших ні.Навіть, нікому не розказую, бо навіть в рідних викликає це іронію...

5. crissola

crissola Well-Known Member

Ви знаєте вперше за своє життя чую , що так часно сняться такі сни....Це якісь посилання вам від Бога....хороші! ТОму думає все у вас найближчим часом складеться так як ви того бажаєте. Удачі вам!!!

6. tasha

tasha New Member

Хоч сьогодня такий гарний сонячний день, а настрій припаскудний, почались М. Два дні тому дуже нив живіт, а потім перестав, ото вчора ходила у стані "майже вагітна". В мене як живіт так ниє значить цього дня і М. почнуться. Зранку навіть тест зробила, ну тут як завжди одна полосочка і за нею зразу же і місячні пішли. А чоловік розстроївся напевно ще більше ніж я, каже, що хоче вже пузяко, хоче маленького барбосика, мені аж ком в горлі став.

7. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Нічого, все у вас попереду. Як каже мій чоловік: "На все свій час".Головне не зациклюватися і вірити.:girl_smile:

8. галичанка

галичанка Well-Known Member

Ви приймали утрожестан до самих місячних?
    Література пише, що припинення прийому прогестеронових препаратів провокує переривання вагітності...

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Це мене переслідує вже 7 років і напевно багатьох з нас... Я не знаю, чи це можливо, але треба старатись так не реагувати.
    7 місяць спроб зовсім небагато! Скоро буде ваше маленьке чудо!

9. Margot

Margot Well-Known Member

Галичанко, я продовжувала їх пити, але дозу зменшила...
    Погоджуюсь, що 7 місяців - це не показник, але чи я така нетерпляча, чи що...Мені дуже боляче чомусь, може і карає мене Бог, що ніби прошу, не вкладаю в це віри, що так буде, не довіряюсь йому повністю....В мене сьогодні день народження, першим чином пішла до церковці і попросила в Матінки Божої, і в святого Миколая дитинку, всі хто дзвонить бажають насамперед поповнення, багато діточок...
    Навіть мама пила сьогодні за" велику мрію", щодо мене, здогадуюсь...
    Хочу дитини до безумства........................

10. Лідочка

Добре, що ви це розумієте, залишилося тільки це виправити...
    Так не можна, ви занадто того хочете щоб то сталося, на жаль так є...Ви візьміть і просто живіть і чекайте на неї, не хотіть, а чекайте, що Бог от-от її вам подарує, бо наші стани "хотіння" на нас погано впливають.

11. Margot

Margot Well-Known Member

Лідочко, я з вами повністю погоджуюся, але якби мене цим "дорога" родина менше домахувала і перепитувала "чому"? "чому"? , "коли плануєте"? "Ви ще ні?""ви ще не плануєте?- Гм...........ми то плануємо, але.....

12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

І як тут лікуватись:girl_cray: коли на українському ринку, невідомо який відсоток підробок...

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Вітаємо Вас!:give_rose: Бажаємо, щоб з Божої волі, все Вам вдалося!!!

13. Margot

Margot Well-Known Member

Дуже Вам дякую!Дуже приємно!!!!!!!!!!!!!!!!!:connie_pull-pigtail

14. crissola

Дівчатка сьогодні до церкви св.Антонія на 19.30 так??? А записатись в журналі на всиновлення можна 18.30(я якраз доберуся) чи там є якісь обмеження в часі?

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

Якщо ви плануєте на українську службу йти, на 19:30, то запис перед службою (а не під час польської), тобто десь з 19:00-19:30 год.
    Я теж планую йти, подякувати Боженьці і св. Антонію за чудо, яке виношую у своєму животику.

Дорогенька, не звертайте на уе уваги. Я теж перших 2-3 роки страшенно через це переживала і плакала після кожної такої розмови. А потім старалася відповісти так, щоб не доставали, наприклад "на все свій час, і в нас будуть". Правда рідні, теж би мали совість, але то є такий менталітет, і всюди у нас однаково...
    До речі, з днем народження Вас! :give_rose:

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Цього циклу маю щось дивне, Т в перший день М 37, далі не міряла, бо була в роз'їздах, 9 день далі 37, 10-11 - 36,9. О в мене зазвичай на 11-12 день. В мене в принципі температура підвищена, але то вже занадто.
    Нічого не розумію :-(

17. Лідочка

А М були нормальні?

18. Chortenia

Угу, абсолютно нормальні.

19. crissola

Dolche дякую за інформацію!

У мене інколи (тричі вже таке було) під час циклу овуляція може бути 2 рази і навіть під час місячних...але в 1-й день М у мене також не раз спостерігалась 37...на 2-ий падала, тим більше ви пишете що не міряли температури до 9 дня...може у вас О відбулась на 9 день...тому і 37, а від 1 по 8 день циклу т-ра була нижча......

20. Chortenia

А хто його знає, але не було ні характерних відчуттів, ані слизу.

Статус теми:
Закрита.