Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. crissola

crissola Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Це може той аналіз який показує наявність хромосом(ЦИТОГЕНЕТИЧНЕ ЗАКЛЮЧЕННЯ КУЛЬТУРИ ЛІМФОЦИТІВ ПЕРФЕРІЙНОЇ КРОВІ...)А які ще аналізи зазвичай призначають генетики? Мені сказали ,що мої проблеми треба вирішувати на генетичному рівні...що я б мала ще здати?

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Велике ДЯКУЮ! Я маю поняття що це за молитва, бо маю спеціальний молитовник в якому все розписано про духовне всиновлення...просто хотіла це зробити в церкві..І в мене ще питання - може хтось з вас вдома чи в іншій церкві робили духовне всиновлення?

2. barsiko

barsiko New Member

Ірусь, я кожен день перечитую дописи та тішусь "новоспеченим" матусям )
    Просто писати щось не було настрою...Та й ти знаєш, що з вересня я відпочивала і нічого не робила, а тепер з початком весни ми взялись до справи, от ще 1,5 тиждня чекатимемо на результати, а тоді, якщо все ОК, лягаю на лапароскопію по видаленню труб, а на осінь - в "Альтернативу", дівчатка мене обнадіяли, чомусь вірю, що вже цієї осені стану матусею))) От такі у мене справи, а як ти,Ірусю, на якому етапі твоє лікування?

3. donegka

donegka New Member

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Але скільки дівчат ідуть в Альтернативу з трубами, чого тобі їх видаляти?
    Я робила кілька раз міні стимуляцію овуляції летромарою, зміни на графіку я побачила зразу ж кращий стрибок БТ, висока БТ майже 37 (я міряю орально). Але нічого не вийшло, я хотіла паралельно робити інсемінацію, але постійно якісь були перешкоди, не склалось з тим.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:46 ----------

Зорянко, а в тебе як справи?

5. Stern

Stern Well-Known Member

Дякую, Іринко, в мене все по-старому. Форум перечитую кожного дня, але нема що написати, бо новин жодних. Можливо скоро знов почнемо походи по лікарях, бо просте сидіння і чекання нічого не принесло:) Хоча розвинулися в іншому - в пізнанні Бога, себе і свого життя. Але то певно дописи в іншу тему;)

6. Capuccino

Capuccino Загублений

Привіт. Я новенька, щойно зареєструвалась. Але проблема у мене стара! Вже два роки намагаюсь завагітніти а толку ніякого. Ходила до Томича, він мене і оперував але він настільки зайнятий що кожного разу треба розкадувати все з самого початку, нагадувати хто ти і що ти. Лікар він хороший але хочу кращого. Порадьте, на багатьох форумах читала про Мартина Т.Ю., можливо комусь із Вас допоміг завагітніти. МОжливо хтось має телефон, де саме він приймає? Допоможіть мені будь-ласочка, а то надії практично вже немає :girl_cray:

7. Snigurochka

Snigurochka New Member

Привіт, вітаю у нашій компанії:)
    А якщо не секрет, у зв'язку з чим оперував?????
    Щодо двох років....мій лікар сказала, що до двох років - це нормально. При чому, якщо два роки старатись... Можливо, з цих вами написаних двох років насправді ви намагались завагітніти значно коротший термін.

8. Dolche

Dolche Well-Known Member

Та що ви?! Як то за два роки і так швидко опускаєте руки? Та тут дівчатка набагато більше стараються і поки безрезультатно, на свому прикладі можу сказати, що чекала вагітності більше 5-ти років і навіть не думала, що надії вже немає. Надія завжди є!

9. crissola

crissola Well-Known Member

Пригадую свої перші серйозні переживання...вони почались десь після 3 років спільного подружнього життя...До того я була впевнена що ось-ось і буде малятко довгоочікуване. Ще трошечки і пять років як ми одружені і 8 років як ми разом...І однозначно хочу сказати що Надія є!!! Треба вірити і все буде!!!

Віримо що це не легко , така у нас доля і у кожного з нас своє випробування....А ви попрбуйте забути про свої негаразди і переживання і може тоді прийде те чого ви так чекаєте! Тримайтеся і знайте , що тут Вас завжди підтримають...Сама переконалась

10. Seppy

Seppy Active Member

Звітую
    Саме так і було...:girl_wink:

11. Laiza

Laiza New Member

Привіт-привіт! Авжеж допоможимо чим зможемо і завжди підтримаєм!!! Я тут також недавно, але вже так багато для себе дізналась завдяки дівчаткам. Непереживайте, поперше потрібно заспокоїтись і взяти себе в руки, а то з нервами ви нічого недоб"єтеся, по друге де ваша надія? так неможна себе замикати...Ви просіть Боженьку хай допоможе вам знайти хорошого лікаря і нехай легко знайдуть вам вашу причину невагітнення. А ВИ ВІРТЕ, НАДІЙТЕСЯ І МОЛІТЬСЯ, все у вас буде добре.:girl_curtsey:

12. donegka

donegka New Member

І я у Томича лікувалась, він мені навіть лапару робив, він непоганий спеціаліст просто дійсно занятий операціями, а може просто не мій лікар

13. barsiko

barsiko New Member

Але скільки дівчат ідуть в Альтернативу з трубами, чого тобі їх видаляти?
    На жаль, з трубами мене не беруть, вони в мене розширені і всередині рідина, бояться з нею стимулювати, тому що можуть бути важкі наслідки, одним словом навідріз відмовляються...я ж тому до сих пір і не пішла, бо не могла наважитись на цю операцію((((( але оскільки , вихід я бачу тільки один, треба йти вперід , я знаю точно, що в мене буде дитятко, чого б мені це не коштувало)))
    Іруся, давай, теж відкидай всі перепони і роби інсемінацію! До речі, ви з дівчатками йдете 25 березня до церкви Антонія?

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Ви знаєте, мені ця зайнятість теж трішки набридла, взагалі не можливо знайти лікаря, який би від початку до результату тобою зайнявся, кожен робить якусь свою частику, а ми бігаємо від одного дло іншого....Я вирішила прооперуватись в Верніковського після Пасхи, напишіть, будь-ласка свої відгуки про нього.

14. tasha

tasha New Member

Якщо я не помиляюсь, то цей лікар з Батальної. То мені інтерн розповідав, що він дуже хороший спеціаліст, так сказати друга особа після Томича.
    Він як вийшов з відпустки, то в коридорі було просто не пройти, стільки було жінок до нього на огляд.

Оце стопроцентна правда. Так і в мене було. Як хірург він дуже хороший спеціаліст, але як лікар який буде з тобою рік-два боротись з безпліддям, то краще когось іншого шукати.

---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

Це я про Томича говорила.

15. Tequila

Tequila Well-Known Member

Я була на консультації в Ігора Володимировича (поки що не планую дітей, була інша причина), приємне враження від його професійних здібностей, відчувається потенціал, принаймі в моїй ситуації він зразу все розклав по поличках так і не вияснилось, що зі мною, бо аналізи і обстеження всі хороші, тому значить - здорова, але це вже не відноситься до теми...
    Дійсно треба часом почекати його, але то нестрашно, якщо те чекання дасть результат.

16. Venezianka

Venezianka New Member

Дівчатка! Напишіть коли і де приймає Верніковський? Скільки коштує? Потрібно попередньо записуватися чи "жива" черга? УЗД зробити заздалегідь? Дякую.

17. Tequila

Tequila Well-Known Member

На Батальній, в корпусі рожевого кольору, приймає кожного дня, залежно від занятості. Записуватись не потрібно, режим "живої черги".

18. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Дівчата привіт! Скажіть, де можна почитати відгуки про лапероскопію? Де найкраще роблять цю операцію? Хто хороший лікар?

19. Irynka84

Irynka84 Active Member

Дівчатка, чи хтось щось чув про лікаря Матвійчук Галину Миронівну? Ми збираємося йти до неї. Вона працює на Короленка в обласному центрі репродуктології.

20. Huculka

Huculka Member

Підтримую висловлені вище позитивні відгуки як про Ігора Верніковського як про хірурга із власного досвіду - оперував мене тричі. Можете довіритися йому. Зрештою як і Томичу, Т. Мартину - всі вони хороші хірурги. Кажу так, бо так склалася доля, що і вони мене оперували.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Вище я вже писала. Впевнена, що й інші хірурги хороші є, просто я з ними не мала справи. Єдина порада від людини, яка на жаль, вже мала не одну операцію - навіть найкращий хірург не дасть вам 100% гарантії, що операція вирішить всі проблеми. Адже кожна з нас має індивідуальні особливості, які вже доводиться вирішувати в процесі лапари.

Статус теми:
Закрита.