Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Laiza

Laiza New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Orman вибачте, але ви якась сьогодні невнастрої. Ви праві на рахунок критики, я думаю, що багато хто з нас вже навчилися, як з лікарями говорити, і робити свої висновки, але не всі лікарі такі погані, просто треба попасти на свого. А ми стараємося чеплятись до кожної соломинки, заради свого бажання і дару материнства, а Боженька нам в цьому допомагає.

2. Левицька

Левицька New Member

я би радила просто заспокоїтись і отримувати задоволення від процесу.
    Ми перший раз "вагітніли" 7 місяців, а другий - 5, і нічого страшного, все сталося так, як мало статися, мені навіть в голову не приходило здіймати тривогу та йти до лікарів. Все-одно Бог краще знає, коли повинна народитися нова людина...
    Якщо рік і більше не виходить, то я цілком згідна, що потрібно робити дослідження і з`ясовувати причину, а 4 місяці, то якось несерйозно. Не зациклюватися і все вийде!

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Вибачте, але Ви загнули! Щонайменше, не писали б від імені всіх чоловіків. Думаю більшість з них з радістю уникали б такого "задоволення".

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Не бачу в дописах Orman ніякого поганого настрою.

От власне, що МИ хочемо вже, зараз і негайно. Але можливо на все всій час? І не потрібно бити вже в дзвони плануючи пару місяців?
    Звичайно, якщо мова йде вже про рік чи більше безрезультатного планування, то варто обстежитись, пошукати можливу причину, але все одно потрібно пам"ятати, що не все в наших руках, що ми можем робити тільки все від нас залежне, і сподіватись, а зародження нового життя це вже Божа ласка.

4. siriuska

siriuska Member

Була я сьогодні у гінеколога,аналізи-гормони в мене плохенькі-щось там казав про полікістоз,ановуляцію,призначив він мені притизаплідні ДЖАЗ на 3 місяці після завмерлої,яка сталася 3 місяці тому,каже що цикл має внормуватися,а потім далі можна буде стимулюватися.Я аж завмерла,як він сказав слово протизаплідні,кажу,чи є ще якийсь варіант,мол типу гомеопатія,а він,я в то не вірю,що вона допоможе.Я в трансі,шоці,я дитини хочу,а не протизаплідні пити.Короче в понеділок йду до іншого гінеколога,буду радитись далі.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

а кажуть, що я не в настрої :)

жінка каже, що хоче дитину, а їй кажуть пити протизаплідні, з формулюванням "внормувати цикл",а то нічо,що на протизаплідних є лише імітація циклу.

6. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я також не вважаю СГ приниженням чи чимось в тому роді...Це обстеження і крапка! А принижують чоловіків формолювання деякий жінок і не правильний підхід до ситуації. Зрештою є лабораторії, яким можна привести готовий "продукт", продукованим природнім шляхом вдома з дружиною.
    Вибачте, якщо когось ображу, але вагітним жінкам і жінкам, які вже мають діточок, легше на цю тему дискутувати і давати поради, можливо критикувати дії інших. А ми хапаємось за все, що можна, можливо іноді поступаємо не правильно, але не тому, що не надіємось на Бога, хочемо принизити чоловіків чи тупі і ходимо по неправильних лікарях. Просто нам не вдається отримати те, що до інших жінок приходить природнім шляхом, при мінімумі зусиль. І "Чим дальше в ліс-тим більше дров"...

7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ви думаєте хтось цього не розуміє? Я розумію - сама була в подібній ситуації, тому розумію як це, дяка Богу нам вдалося за півроку планування, але теж всякі думки в голову приходили. Дуже добре, що є тут такі, які можуть висловити тверезий погляд на ситуацію, думаю тут не ображатися треба, а радіти, що хтось може трошки "вправити мозги", бо інколи ми себе можемо до такого довести........тому подумайте про це.

8. slw

slw New Member

.....Я в трансі,шоці,я дитини хочу,а не протизаплідні пити.Короче в понеділок йду до іншого гінеколога,буду радитись далі.

В мене також була завмерла вагітність, після цього Мартин призначив протизаплідні на 3 міс, а ще через 2 міс. я завагітніла. Так що, я б не відкидала таку ідею, бо після відміни протизаплідних, шанс завагітніти більший.

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім привіт! Забрала я свої аналізи :girl_sad: нічого хорошого звичайно нема :girl_sad: пишу вам результат. Токсоплазмоз норма 10 МО/ мл. в мене - 123,86, Цитомегаловірус норма 0,9 в мене - 10,15, Мікоплазма норма 0,9 в мене 3,38. Ось так їду в понеділок до лікаря буде призначати напевно знову курс лікування...

10. Лідочка

То все в вас в активній формі? Чи просто є імунітет до того? Ви показували результати лікарю? Не думаю, що ви можете тим всім одночасно хворіти...

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Незнаю чесно кажучи??? Ні ще лікарю не показувала в понеділок буду в неї, і буду говорити...

12. crissola

crissola Well-Known Member

Дякую за поради стосовно молочниці...купила собі кисломолочні бактерії для відновлення мікрофлори...і поспирнцувалась содово-солево-йодованим розчином - одразу стало легше..Що ж стосується СГ
    ПІдписуюсь під цими словами! І чесно як би там не було я б свого мужчину пожаліла адже потреби такої великої не бачу (4 міс ще мало)....повірте ми більш виносливі ніж чоловіки!

13. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Привіт дівчата! Сьогодні була на фолікулометрії. 9-й день циклу, є два фолікули, але замалі 10 і 14 мм. Лікар каже, що таке може бути, що на 9-й день фолікула немає, а потім від швидко росте і через 2-3 дні вже є. Тому призначив знову огляд на середу. Дуже хочу, щоб все було ок. Чи у когось таке було?

14. donegka

donegka New Member

Цілком з Вами згідна!!!

---------- Додано в 11:44 ---------- Попередній допис був написаний в 11:41 ----------

Цілком з Вами згідна!!!
    Тут дівчатка невагітніють протягом 7-9 років тому невпевнена що хтось їх може зрозуміти

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

В мене таке було, але за декілька днів була нормальна овуляція, тому нехвилюйтесь

15. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Дякую вам за підтримку, буду надіятись на краще!!!

16. Лідочка

Взагалі то мова йшла про тих, хто планує 4 місяці, а не 7-9 років. І навіть тим, що планують 7-9 років потрібен свіжий і тверезий погляд зі сторони, навіть більше ніж тим що планують декілька мсяців, бо їм в тисячі разів важче тверезо мислити, настільки вже бажання мати дитинку сильне, вперемішку з відчаєм, переживаннями, ех тяжко, тому то і потрібно щоб хтось зі сторони підказав.....

17. Orman

Orman Модератор-бомба

ок, вагітним значить сюди ніззя? Дивіться дівчата, бо щось не там винних ви шукаєте. Якщо тут взагалі є винні.

18. crissola

crissola Well-Known Member

Я не згідна з тим що вагітним сюдт ніззя! Вони так як і ми йшли до своєї заповітої мрії я впевнена в цьому....І винних тут немає це точно.
    Окрім цього сьогодні дуже спрятливий день для того щоб зачати дитинку (Місяць наблизиться до Землі на 356,6 тисяч кілометрів, буде повний місяць) Тому дівчатка вперед до наближення чуда!

19. Mokka

Mokka Well-Known Member

є сенс перездати аналізи. Це ж не гормони, що їх можна тільки в певний день циклу робити, перездайте на тижні ще раз, серйозно! Ви в якій лабораторії робили?

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я здавала в Меділаймі.Та я вже знаєте скільки раз здавала ті аналізи? Тут вже ненапасешся тими грошами, щоб здавати їх кожний день чи тиждень:girl_sad: чесно сказати нема сил до того всього, а ще так в житті крім вагітності купа проблем, і неприємностей:girl_cray:

Статус теми:
Закрита.