Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Snigurochka, ви овуляцію віслідковуєте? БТ міряєте, тести на О робите?

2. галичанка

галичанка Well-Known Member

А хто його так назвав? Я русизмів стараюсь не вживати.
    Можливо в є такі асоціації опромінення - тільки радіація.
    Називаю УЗ випроміненням, бо це характеристика всіх електромагнітних хвиль: і інфрачервоних променів, і видимого світла, ультрафіолету,інфра та ультразвуку.:girl_wink::girl_smile:

3. crissola

crissola Well-Known Member

Лікувала я нирки (2 міс. тому два УЗД показали велику к-ть камінців по 4-5мм і піску) вдома травами місяць...два дні непила правда бо почався сильний грип і почали боліти дуже нирки...це якраз попало на 4-8березня....Минув тиждень і почались проблеми з сечовим міхуром...день поболіло потерпіла, другий потерпіла..а на третій поповзла до лікаря(Загоруйка). Він мене порадував- камінці вийшли(народна медицина допомогла) а от в сечовому почався сильний запальний процес....призначив лікуваня я 3 день вдома (на роботу не в силі доїхати )і на додачу почалась сильна молочнця напевно від вживання антибіотиків....так що мене не з того що ріже, пече,болить то ще й свербить тепер...Дівчатонька порадьте щось від молочниці!

4. tasha

tasha New Member

Ви народними методами камні вивели, а з сечовим раду не дали, шкода.

Коли мені зробили операцію, лікар питав, чи не маю я схильності до молочниці після антибіотиків. Я сказала, що маю, то він мені призначив якусь одну таблетку (вона так і продається одна в упаковці) допомогла.

А ще окрім ліків обов"язково потрібно їсти/пити йогурти, ажде флора має налагодитись і в шлунку. А ще згадала як то кажуть з народної медицини, користуйтель господарським милом, але тим коричневим, натуральним.

5. Laiza

Laiza New Member

Привіт! Я перепробувала багато чого і цю 1 таблетку і дифлюзол табл. і спрінцування..., а допоміг мені ЛИВАРОЛ свічки, десь приблизно року я немаю проблем з молочн., я незнаю може це залежить від організму, адже в кожного організм реагує по своєму, на ці чи інші припарати, тим більше у вас запалення мочового, ви краще порадьтеся з лікарем що вам приймати, а то щоб гірше собі не зробили.

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:02 ----------

Я підтримую Tashu. Вам потрібно підкріпити свою мікрофлору кишечника, а то ви вбили її антибіотиками.

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

раніше мені (теж був досить потужний курс антибіотиків) лікар паралельно з ними призначав пити Хілак у краплях. дуже себе комфортно почувала.

7. Orman

Orman Модератор-бомба

вау яка "кваліфікована" лікарка. Через 4 місяці планування призначила чоловіку спермограму. Крім того що процедура ця не з приєних, так ще й по відчуттю гідності чоловіка б"є.

Чому вона вам не порадила відстежувати О? І тоді старатись.

Напевно я зла і недобра, але зарано ви почали чоловіка мучити. Якщо нема жодних передумов, то за нормальних умов ніколи б йому не довелось отаке робити.

От реально "в світі абсурду", але бачу, що багатьом подобається жити в абсурді.

-------------

в мене десь був Sperm meets egg plan - прикольна штука. Не потребує аж надзусиль але шанси підвищує. Знайду і викладу.

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

є тема про молочницю

8. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Це правда. Мій мусів здавати через жахливу кількість інфекцій які у нього розвинулись в простаті, то навіть не хотів ніколи згадувати ані розказати коли він ходив в той госпіталь аби здати аналіз.

Я також :)

Останнє редагування: 18 Березень 2011
  9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Облучення - це все ж русизм, від російського слова "луч", тому в них "облучение".
    В нас "луч" в перекладі на укр. буде "промінь", тому в нас "опромінення". Хоча суті то не міняє - то є одне і теж, просто останнє - український варіант, а перше - російське слово в українській інтерпритації:)

10. Orman

Orman Модератор-бомба

знайшла

поки англійською, як буду мати час - перекладу

Sperm Meets Egg Plan

• Подобається Подобається x 1
  11. Laiza

Laiza New Member

Дівчатка причому тут 4 місяці планування, всяке буває, на даний час, процент неплідності переважає у чоловіків, хоч як ми би цього нехотіли, але це так. Ви думаєте, якщо би був чи може і є, форум для плануючих татусів то їх би було менше чим нас тут? Тому я ввжаю, що краще зробити цей аналіз, просто для заспокоїння своїх нервів, тим більше, якщо чоловік непроти...І недопускатися до лишньої трати нашого дорогоцінного часу. :girl_wink:

12. Orman

Orman Модератор-бомба

4 місяці при всьому. Бо зрештою дайте Богу шанс, що ж всі так хочуть прискорити приодний процес.
    Замість порадити секситись в О лікарка призначає СГ. Це логічно?
    При чому тут процент чоловічої неплідності? Зарано їм робити будь-які висновки. Нема жодних підстав для призначення обсетежень крім "заспокоєння нервів", ну то тоді нерви треба лікувати, а не чоловіка.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Недобре починати планування з вишукування болячок. Самі лікарі кажуть пробувати хоча б рік самим. Нащо спішити поперед батька в пекло?
    З таким настроєм - не варто починати планування, якщо пара відразу настроєна не на позитивний результат, а на лікування. НЕмає впевненості і це погано.

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

+100% Зняли мені з язика. Зле коли на Бога не надіються, зле....Я на собі переконалася і я про це вже писала. Я також хотіла сама все контролювати, вагітніти, все знати. Аж в один прекрасний день я зрозуміла, що Бог дав мені всі карти в руки, дав мені спробувати самій все контролювати і робити все по моєму хотінню. я зрозуміла, що я без нього нічого не можу. І заспокоїлася - закинула все, тести, аналізи, вирішила "дати Богу шанс" - і мені це допомогло.

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

я теж так колись думала, начиталася в неті, як ця СГ ображає гідність чоловіка і т.д. і т.п.
    боялася навіть підступати до чоловіка, не знала як йому то сказати. І, уявіть, моє здивування коли він мене просто запитав де то здають, пішов і здав. Я не стрималася і запитала чи йому не стрьомно здавати такий аналіз. Він на мене глянув як на якусь ненормальну, і запитав чому це йому має бути стрьомно. Так що дівчата - не перебільшуйте. Та й такого вже аж дуже неприємного там також нема. Не хоче сам, пішли з ним та й все.

Як на мене то лікарка нічого поганого не запропонувала. Набагато гірший варіант коли жінку лікують-лікують і все гормонами, гормонами, а через чотири роки виявляється, що у них чоловічий фактор.

15. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Згодна на 100%. Моя лікар, також порадила здати спермограмму чоловіку, для того щоб виключити чоловічий фактор. Типу, якщо у нього усе буде гаразд, тоді обстежувати мене, і проводити відповідне лікування. І тепер знаючи, що у нас обох усе гаразд, можна починати планування. :)
    Тепер міряю БТ і планую робити тести на овуляцію. Молюся до Бога і прошу допомоги нам завагітніти.:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 18 Березень 2011
  16. Orman

Orman Модератор-бомба

Дівчата, ви не розумієте, я не проти СГ в принципі. Як є потреба то це рбиться ну бо треба. Але не через 4 місяці планування болячки шукати. Якщо пара не вагітніє рік, тоді так починають з чоловіка, але призначати аналізи на рівному місці ...

А чоловіки різні є.

17. Laiza

Laiza New Member

Дівчатка та ніхто невтрачає надії на Боженьку, але чомусь Бог дав нам лікарів, хоч ми інколи в них розчаровуємося, всерівно без них ми теж неможимо. І настрій нікому я недумала пригнічувати, просто це моя думка. :girl_blush2:

18. Orman

Orman Модератор-бомба

а ще Бог дав на розум, щоб критично сприймати поради лікарів.

19. KAM LYUBA

KAM LYUBA New Member

Чому це спермограма принижує гідність чоловіка? Це звичайний аналіз при плануванні, такий як і огляд жінки у гінеколога на кріслі , але ж Жінки не кажуть, що це принижує їхню гідність! ( не знаю чи хтось отримує задоволення хоч одна жінка від такої процедури, на відміну від чоловіків)

20. Orman

Orman Модератор-бомба

по-перше сумнів у плідності не додає приємних відчуттів нікому ні жінці ні чоловіку.
    по-друге: не всі чоловіки з радістю роблять це в баночку. Це не відповіає християнським вимогам, і людина яка це усвідомлює не отримує якогось задоволення.
    жінку примушують імітувати статевий акт при заборі мазка?

Статус теми:
Закрита.