Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mysiandra

Mysiandra New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Дівчата здала антимюлерський гормон норма 2,1-7.6, в мене 2,5, і тепер лікар відмінив мені стимуляцію.залишив тільки сіофор, яв розпачі, думаєте він мені допоможе?

2. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Радити чи не радити якісь вітаміни ніхто не буде, бо це дуже особиста справа і серйозне питання. Скільки часу ви одружені, скільки часу плануєте дитинку? Зверніться до гінеколога, здайте аналізи на гормони, які він вам призначить, а потім побачите, що скаже лікар. Може взагалі проблема не у вас, а у чоловіка. Треба перевірити все.

3. kohska

kohska New Member

Одружена 2 роки. дитинку плануємо десь приблизно рік, аналізи вже здавала всякі на гормони і на всякі там бацили. бо в мене є кіт і доктор каже шо шось і від нього могло бути і шось було. і мазки здавала, лікар казав що тре вилікувати запалення і ту бацилу. колола уколи пила таблетки..і незнаю..бачу що напевне з понеділка піду до лікаря.бо після лікування не була в нього,і як всі тут пишуть що це необхідно.
    а на узі щосьвагітність покаже в моєму випадку(якщо є, надіюсь є)?

4. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

я думаю, що якщо вагітність є то узі покаже, звісно якщо будете робити на нормальному апараті і лікар добре подивиться, я робила 3,5 роки тому на Джамбула в Дубець при затримці 3 дні, то вона вагітність підтвердила, але ще порадила зробити тест в будь - який час дня (струменевий Дует) і тест підтвердив, а дешеві прості тести мені показували бліду другу полоску в перший день затримки.

Робіть тест, йдіть на узд, а ми тримаєм міцно кулачки за вас.

5. kohska

kohska New Member

дякую вам усім )

6. Burmosyk

Burmosyk New Member

kohska звичайно Ваше бажання цілком зрозуміле, що Ви хочете підтвердити вагітність. Але перед тим, як піти на узд на малому терміні, перечитайте гілочку http://posydenky.lvivport.com/archive/index.php/t-42763.html

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Може, з УЗД не варто спішити? Ще не до кінця ясно, наскільки воно "нешкідливе"...але навіть з точки зору такої: на малесеньких термінах УЗД може викликати більше питань, ніж відповідей...Насправді факт вагітності виявляється здачею крові....і так само робиться висновок про підозру на позаматкову, яку вже далі підтвердити може узд.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Здайте в будь якій приватній лабораторії кров на ХГЛ (хоріонічний гонадотропін людини) і будете знати. Нащо вам те УЗД? Не факт що воно покаже, залежит від апарату і фахівця.

9. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

А це справді так. Мої знайомій на малому терміні УЗД показало кісту - а насправді була вагітність!

10. mokhnatska lesia

а лікар мені казав зробити узд, щоб виключити саме позаматкову вагітність, бо зараз це дуже часте явище

11. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Я вже Регулон допила. З понеділка піду на УЗД і до лікаря. Будемо бачити, що дало лікування. Так переживаю. Чоловік заспокоює, а я всеодно як на голках.

12. truskaffka

Ну але не всіх посилають дивитись. чи є позаматкова на УЗД - а ті, в кого є якісь підозри.. А підозри можуть "вилізти" якраз з результатів крові (не в нормах буде гормон або погана динаміка). То нащо відразу йти робити УЗД?

13. mokhnatska lesia

мені тести показували бліду другу / і я хотіла якнайшвидше знати чи є вагітність і чи нормальна, а на результати крові треба було чекати до понеділка( бо на суботу ніде не робили ), а так я в п"ятницю вже мала дуже бажаний результат

14. truskaffka

ну це не зовсім медичні покази:) ..зрештою, кожен вирішує для себе сам.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Там не тільки шкода, там ще й велика ймовірність помилкового діагнозу, так як було в мене.:no:
    Я вже собі сказала, що як дасть Бог друге, піду не раніше 6-го тижня і то якщо будуть якісь строгі показання.

16. mokhnatska lesia

якщо вже так говорити то треба говорити і про шкоду від усіх випитих таблеток до вагітності і під час, бо в нас час і хліб хімія, навіть якщо пекти самому, і якщо розібратися то всі медичні препарати відкладаються в організмі і потім якась частинка, але всерівно потрапляє до дитинки, а про препарати, які треба пити, щоб зберегти вагітність (наприклад, Дуфастон) я взагалі мовчу. Я пила, до мене пили і далі будуть пити, не знаючи, що собою насправді являє той чи інший медпрепарат

Але саме основне і залишається найважливішим - завагітніти і зберегти вагітність до кінця.
    Хто не згідний, то не біда, бо скільки людей - стільки думок, і для кожного вона правильна

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

не факт, що аналіз крові зроблять точно, всі люди помиляються. І лікарі і лаборанти.

17. MaryF

MaryF Well-Known Member

одне діло, коли ви п"єте таблетки, коли є проблеми, а інше, коли просто так...якщо є можливість визначення безпечним методом, то для чого ризикувати, ну не розумію...

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

а ви впевнені, що на УЗД не помиляються? просто на маленьких термінах, на УЗД (навіть найкращих) можна взагалі не побачити плід, у звязку з тим, що він дужЖЖЖЖе малесенький...

18. mokhnatska lesia

тоді виходить нема ніякого 100 % способу визначити вагітність, я вважаю треба чекати і надіятися тільки на Бога.

19. MaryF

MaryF Well-Known Member

найточніший результат, якщо відкинути людський фактор - це визначення ХГЧ в динаміці він чітко покаже чи є вагітність, навіть на дуже ранніх термінах і чи вона маткова, чи позаматкова...а чому наші лікарі відсилають на УЗД для мене загадка...навіть МОЗ рекомендує робити УЗД не раніше 12 тиждня вагітності...

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, тут я написала виключно з власного досвіду, та й писала я здається в цій темці про це, але напишу ще раз.
    Три з половиною років лікування, різні аналізи, лапара і тууут така довгоочікувана друга полоска на тесті. На радощах і хвилювааях біжу до свого лікаря, мене на УЗД. Діагноз- позаматкова, як наслідок операція.
    Вагітність при тому була нормальна і дитина народилась здоровою, але уявіть що я пережила, плюс наркоз, плюс оперативне втручання на ранніх термінах вагітності. Звичайно що після такого виношувала дуже важко і хвала Богу що народила здорового сина, але пішла б я на те УЗД десь так в тижнів хоча би п"ять, то не було би того всього.

Статус теми:
Закрита.