Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

я приймала максимум 3 місяці, потім робила перерву, потім знову бралась. Але перерви в мене були довгі, я закидала все :girl_cray:

2. Seppy

Seppy Active Member

Приймай далі, точно не зашкодить...

Останнє редагування: 8 Лютий 2012
  3. Delfy

Delfy Well-Known Member

дякую вам. а якщо параленльно приймати вітаміни Декамевіт, то ніц страшного?

і ще маю питання, може не зовсім по темі, але тут в рази більше людей, ніж в гілці про вітаміни..
    чому лікар призначив саме декамевіт, якщо

мені вродь чуть не в 2 рази менше

4. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Привіт усім! Сьогодні я забрала аналізи гормоні і сиджу така розстроїна...:-( Є великі відхилення від норми: 17-альфа оксипрогестерон - 5.04 (норма 0.1-2.3), тестостерон загальний - 2.23 (норма - 0.2-1.65), процентне співвідношення вільного тестостерону - 6.99 (норма 0.51-6.53). Дівчата, хто мав такі результати?? Що робити? Завтра йду до ВВ.

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата сьогодні почались М і я відразу позвонила лікарці щоб спитати на який день мені прийти на фолікулометрію вона мені сказала на 9-й день, а чи не запізно в мене мій цикл 29-ть днів?

6. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

думаю, не запізно на 9-й день. Цикл 29 - 14 днів = 15 день циклу - мала б бути овуляція. Поправте, якщо неправильно пишу.

7. kohska

kohska New Member

в мене затримка вже досить довго. а тест негативний, до лікаря боюсь іти, ....а чекаю...бо хочу лялю,,,,будь ласка порадьте щось.

8. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

скільки?
    а ще якісь симптоми є?

9. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Раджу здати кров і все стане ясно.

10. kohska

kohska New Member

дякую всім за відгуки, затримка вже десь 20 днів, а місячні від коли маю то завжди не регулярні( кров здавати як .з вени,де?
    симптомів вроді немає....
    як можна в дом.умовах визначити вагітність?

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

11. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

кров можна здати в приватних лабораторіях Синево, Медіс, Меділайн і т.д., пошукайте в неті
    крім тесту, ніяк

12. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

зробіть струменевий тест

13. Dream-baby

Dream-baby Member

Дівчатка доброго ранку) міряю БТ все вроді добре, з 8 дня циклу до 15 температура була 36,5, а тут сьогодні 36,3( вчора дуже яйник болів), чому перед овуляцією температура впала?????:girl_cray:

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Тому, що так повинно бути:) Тож не гайте часу, і надійтеся на Боже милосердя. Все буде добре, скоро побачите свої полосочки:)

15. Dream-baby

Dream-baby Member

будемо старатись)))

16. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Мені дуже жаль! Я за вас щиро вболівала! Але мабуть ще не час) А згодом ваше дитятко з'явиться на світ і ви будете найщасливішою мамочкою! Успіхів - головне не здаватись)

17. siriuska

siriuska Member

а я вже у всьому заплуталася,стимулювалася я пять разів клостилом,після першого разу завагітніла,на 10т тижні ЗВ(вийшло все без вишкрібання),далі ще 4 стимуляціх і знову нічого,я тепер не витримала,і не стимулююся,бо реально незнаю,що робити.Але вчора дзвонить Г і питає,як справи,я кажу так і так,а вона -то давайте зробимо тест на сумісність,і превіримо прохідність труб,я впала,бо перед тим вона і ще один Г казали,що такого після вагітності не треба робити,і тим більше що тут дівчата пишуть,що прохідність труб,не є достовірним.І що робити Я НЕЗНАЮ,я в глухому кті.

18. sunset

sunset Active Member

а вагітність не є доказом сумісності і прохідності труб?
    бо в мене ситуація схожа- стимуляція клостилом, ЗВ вагітність на 6 тижні, але мене не відправляли на прохідність, просто лікар скозав повторити ту ж схему

я поки дала собі спокій, нехочу тих таблеток знову

19. siriuska

siriuska Member

А чого кажуть із початку одне,а потім інше?

20. kohska

kohska New Member

Доброго вечера. ще одне замітила за собою від коли затримка є якісь білі виділення і болі в низу живота.Незнаю що й думати і робити, бо якраз перед тим лікувала запалення яйників і екз..у.Я трохи розтроїна бо одружені давно і останнім часом інтенсивно стараємось...от от затримка і знов М. Що порадите робити, бо я ще в цьому нічого не розумію , а чекаю :girl_sad:
    може є якісь вітаміни які посилять роботу яйників, а не зашкодять чи щось таке.

Статус теми:
Закрита.