Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

в мене 7 лютого день народження, тому впевнена, що саме в цей день ви побачите 2 полосочки і я буду радіти дуже сильно за вас!!! Гарний буде подаруночок!!!

2. Mysiandra

Mysiandra New Member

Дівчатка поможіть розібратись:цей цикл відпочиваю від стимуляції, прихожу на узд на 14 д.ц. фолікул 19 мм, ендометрій лише 3 мм,я не навіть не сподівалась на фолікул в цьому циклі. лікар сказа приїхати через тиждень( це у львові я була на топольній), але я не витримала і пішла вдома на 17 д. ц на узд вагінальним датчиком ( так для себе взнати че не регресує фолікул як завжди) але день перед тим поставила на ніч лютеїну бо приписали в другій фазі...а тут він мені говорить , що овуляція вдбулася, жовте тіло 8мм., ендометрій 10мм , і чи ви ули активні...я вопше була в шоці, навіть не сподівалася на овуляцію. і не можу зрозуміти на який день вона відбулася. баз темп.висока, але це напевно від лютеїни, і чи могла лютеїна за за такий короткий проміжок наростити ендометрій, він в мене на 14 неь був всього 3мм.допоможітьбудьласка розібратися, чи то звичайне узд не добре на відміне від вагінального датчика...

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

я вас тримаю кулачки , все буде добре, надійтеся тільки на краще, і скоро ви нас обрадуєте хорошою новиною!!!!!!!

3. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Мені завжди робили фолікулометрію тільки вагінальним УЗД, навіть не думала, що її можуть робити і звичайним УЗД.

4. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Може поміряти завтра БТ?

5. Dream-baby

Dream-baby Member

міряйте, вона має бути підвищене:connie::connie::connie::connie:

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ну хоть поміряю БТ, як нема тесту...

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата доброго ранку. Міряла я БТ, і вона в мене 36,8:confused: трошки заниська, але надіє ще є..:d25:

8. tasha

tasha New Member

Думаю, що фолікулометрію доцільніше робити вагінальним датчиком. Те що на відміні стимуляції на наступний цикл у вас ростуть хороші фолікули, це цілком нормально, дія ліків ще триває. Але не думаю, що за 3 дні ендометрій підріс аж на 7 мм, думаю перше УЗД не було точним. Головне, те що овуляція таки відбулась (думаю десь на 15-16 день циклу, дівчатка поправте мене, якщо неправа).

9. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Треба твердо вірити - і все у вас вийде!

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

наталь, а що там тест каже?

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Нажаль тільки / полоска..:sad: я засмутилась звичайно, але треба вірити далі, що все буде добре і я дочекаюсь на свою кріхітку.:d25:

12. Mysiandra

Mysiandra New Member

дівчата чи приписували кому небудь гінекологи ноофен?

13. glasses

glasses Member

Привіт, дівчата!
    Чи хтось з вас мав погані результати на Торч-інфекції?
    Хто, щось знає, скільки часу має пройти, щоб можна було вагітнити?
    Дякую

14. crissola

crissola Well-Known Member

Велике вітання з днем народження! Сімейного затишку, здоров"ячка, любові, тепла, радості від життя , Божої ласки і здійснення заповітних мрій!!!

15. Margot

Margot Well-Known Member

А У ВАС ЗАТРИМКА ВЖЕ Є? ЧИ ВИ ЗАВЧАСНО ТЕСТУВАЛИСЬ?МЕНІ НАМАЛЮВАВ ТЕСТ БЛІДЕНЬКУ // НА 3 ТИЖДЕНЬ ЗАТРИМКИ. АЛЕ ШВИДШЕ Я І НЕ РОБИЛА,ТА І ПЕВНО НЕ БУЛО СМИСЛУ, БО НА ЯКІМ ДОВГІМ ФОНІ ЗАТРИМКИ ПОЛОСКА БУЛА ЛЕДЬ РОЖЕВА. ТАК ЩО ВІРТЕ, НАДІЄ ЗАВЖДИ Є!!!

16. Victoria

Victoria New Member

Галичанко, чи отримали мою відповідь у ПП? Бо в мене надісланих нуль, якщо отримали- перепрошую за спамування пошти :)

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Одній моїй знайомій, тест показав лише на третій місяць - або тест поганий або не знаю:dntknw::dntknw:

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ні затримки ще нема місячні мають бути десь в 10-х числах. А я завжди собі думаю, що якщо одна / значить вагітності нема..

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Наталь, ще все попереду, зроби числа 12-го....

19. malunka

malunka New Member

Мysiandra, моя мама приймала Ноофен, але їй його призначав невропатолог,
    для покращення мозкового кровообігу і зняття стресу, вона пила його кілька місяців, то дуже добре себе почувала, але постійно його ніби пити не можна!
    але якось дивно чому його призначив гінеколог?

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

а скільки часу можна приймати фолієву кислоту? і яким дозуванням?
    лікар казав, що поприймавши 1-2 місяці - планувати вагітність, але якщо наразі Бог не дає дитинку - продовжувати приймати чи робити перерви?

Статус теми:
Закрита.