Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Привіт дівчата! Робила я сьогодні ту процедуру на прохідність труб в ВВ. Так переживала, що просто дихати було важко і аж підтошнювало. Скажу так: добре, що я настроїла себе до дикого болю, який навіть не уявляла, а вийшло все навпаки. Так, процедура неприємна, але страшного болю не було. Тягнуло внизу живіт як на місячні і тільки коли вводили ту рідину, то був терпимий біль. А потім все ок. Ще годину після того я полежала і зараз як нічого і не було. Але то все індивідуально, не хочу когось настроїти на відсутність сильного болю, але в мене на щастя було так. Всю процедуру ВВ говорила зі мною, постійно питалась, чи мені не погано, чи все ок. Я рада, що попала до неї. І найголовніше, що мої труби прохідні!!! Гарна новина на кінець робочого тижня :).

2. slw

slw New Member

А результат був від цих вітамінів?

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Він пив Трібестан, Зіман, Клостилбегіт, і ще 1 препарат але непригадаю. Так результат був.

4. Dream-baby

Dream-baby Member

після вашого допису мені стало значно спокійніше, я на наступний цикл теж піду... надіюсь все пройде так само як і у вас)))

5. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Бажаю успіхів і мужності)

6. Victoria

Victoria New Member

Сьогодні ходила цілий день з думкою-цитатою зі Святого Письма: стукайте і вам відчинять. Отже стукаю, дівчатка як ви вираховуєте овуляцію і як тоді під час неї поводитись з чоловіком, бо дехто аже требе кохатись кожен день, а дехто не кохатись, а лише під час овуляції?:girl_blush2:

7. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

отут у темці десь на початку (сторінка може 40) кидали статтю про то Я її аж собі роздруковувала. Хочете - пошукайте :) Може я ше завтра також спробую знайти.

8. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Не бійтесь і йдіть, ми сильні і все витримаємо заради найголовнішого в житті.

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

моєму прописувала гарбузову олію, вітамін Е та фітоциліндри з амарантом. Покращення дуже суттєве, але точно не скажем чи від тих вітамінів чи за рахунок пролікованих інфекцій. Я схиляюсь до другого. А ше я "заставила" його регулярно в басейн - сидяча робота то зло.

10. Victoria

Victoria New Member

В мене теж було відчуття як під час місячних і тому не потрібно боятись, ми ж їх кожен місяць переживаєм :)

11. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Дівчата, як вже я написала, по результатах ренгену ВВ сказала, що труби прохідні. Потім мені віддали знімки і я нічого там не розумію, уявляла це по-іншому. Напишіть, будь-ласка, в кого як виглядав ренген. Бо шось починаю себе накручувати, чи то я може нічого в тому не розбираюсь. Не знаю...

12. Dream-baby

Dream-baby Member

Всім дякую за підтримку):girl_tender:

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я коли отримала цей знимок то також там нічого не зрозуміла.Щось намальовано, а що..:confused: Тільки порадувало, що лікар сказав вітаю труби прохідні.

14. VsjaVolodina

VsjaVolodina New Member

Ви молодець!!!!! Мого чоловіка теж хочу кудись спровадити та він не піддається!!!!! А з його то 100 кг точну кудись треба!!!! А то засиділись вони в нас! І дуже вигрівати чоловіків теж не корисно)

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт дівчата. Я напевно буду робити завтра тест на вагітність бо дуже щось себе не так почуваю...:dntknw: тошнота зранку, апетит, як звірський, вздуття, груди чутливі стали трошки, і щось я відчуваю, що це вагітність незнаю чому, але таке в мене відчуття. Тримайте за мене кулачки, і помоліться.:connie:

16. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

я вже почала тримати за вас кулачки!!!! Бажаю якнайскоріше побачити 2 полосочки! Молюсь за вас.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

Теж тримаю калачки))) навіть не можу уявити ваш хвилюючий стан) Надіюсь на завтрашні ранкові сльози радості та щастя:connie::connie::connie:

18. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дякую дівчатка :girl_in_love:я дуже хвилююсь аж дух перехвачує..

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Хотіла придбати тест, а в нашому районі всі аптеки закриті.:girl_sad: дуже шкода прийдеться завтра тільки придбати, а 7-го зробити.

20. Dream-baby

Dream-baby Member

йдіть шукайте тест...... я б не витримала)))

Статус теми:
Закрита.