Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. crissola

crissola Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Хай пролісок перший дарує нам Ніжність,
    а сонце весняне дарує тепло,
    у березні вітер несе хай надію,
    і щастя, і радість, і тільки добро!!

З 8 березня!Побільше оптимізму і вітер у березні принесе не тільки надію....а й омріяні 2 полосочки!!!

2. Margot

Margot Well-Known Member

Ваші слова Боженьці в вушко!Я тими двома полосочками марю просто!!!:girl_yes2:

3. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Зі святом весни вітаю,
    Щастя й успіхів бажаю,
    Вдачі, здоров'я, тепла,
    Нехай всі незгоди згорають до тла,
    Щоб тільки добро у житті велося,
    Хай збудеться все,
    Що ще не збулося!:give_rose:
    Вітаю любі дівчатка!!!

4. Laiza

Laiza New Member

ДІВЧАТКА ВІТАЮ ВСІХ ВАС З СВЯТОМ ВОСЬМОГО БЕРЕЗНЯ!!!БАЖАЮ ЩАСТЯ І ТЕПЛА, ВЕСНИ, УСМІШОК, СОНЦЯ, ЩОБ ДОЛЯ СВІТЛА УВІЙШЛА ДО КОЖНОГО ВІКОНЦЯ, ХАЙ НАВКРУГИ ЦВІТЕ БУЗОК, ТА НЕБО БУДЕ ЯСНИМ, І ЩОБ ЖИТТЯ БУЛО В ЖІНОК ЩАСЛИВИМ І ПРЕКРАСНИМ, АБИ ЗАВЖДИ В ДУШІ У ВАС ГОРІВ ВОГОНЬ КОХАННЯ, І ХАЙ У ЦЕЙ ВЕСНЯННИЙ ЧАС, ЗДІЙСНЯТЬСЯ ВСІ БАЖАННЯ!!! :give_rose::girl_in_love:

5. Excite

Excite Active Member

У мене було завмерання 17,02,11р., робили вишрібання, після 1-ої місячки направили здавати аналізи на інфекції, але причини завмерання поки що незнають. Далі буду здавати аналізи на ще якісь інфекції в Синево.

6. Margot

Margot Well-Known Member

!!!!!!!!!!!!!!!Дівчатка, хто знає, чи може відбуватись овуляція, коли не спостерігається виділення ніякого слизу,взагалі сухо, а тільки потягують яєчники?Напишіть , будь ласка.

7. Laiza

Laiza New Member

Привіт дякую за дружбу! В мене таке було минулого циклу і О по тесті відбулася. Я думала що небуде О,якщо немає СЛЗ. Попробуйте зробити тест.

8. Margot

Margot Well-Known Member

Дякую вам!На жаль тест зробити уже не встигну, адже уже завтра 21 д.ц.Буду надіятись, що відбулась...

9. Sapiha

Sapiha New Member

Дівчатка дайте будь-ласка пораду !!!!!! В моєї подруги 4 роки тому на перших тижнях вагітності стався викидень. Зараз в неї виявили полікізтоз яєчників. В кінці місяця вона хоче приїхати у Львів на обстеження (на даний момент вона живе у Франківській обл.) Чи може хтось порадити якогось лікаря і взагалі куди нам краще звернутися. Буду дуже вдячна за поради :girl_smile:

10. Snigurochka

Snigurochka New Member

ЛЮБІ ДІВЧАТА!!!!!:kiss: УСІХ ВІТАЮ З НАШИМ ДНЕМ!!!! НЕХАЙ КОЖНА З НАС РОЗКВІТНЕ, ПОСМІХНЕТЬСЯ, ЗАБУДЕ ПРО ВСІ ПРОБЛЕМИ ТА НАСОЛОДИТЬСЯ ВЕСНОЮ!!! І ЩОБ БОГ ПОДАРУВАВ КОЖНІЙ З НАС ШАНС ПОЧУТИ В ПОДАЛЬШОМУ ОДНЕ, АЛЕ ТАКЕ ЗАПОВІТНЕ СЛОВО _ МАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:connie:

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А скажіть будь-ласка чи потрібно щось платити за то, щоб взнати причину завмерання? Бо мені лікар нічого не казала...

12. siriuska

siriuska Member

Я завтра йду здавати кров на гормони-14 день,минулого тижня здавала на 7,теж гормони,завтра мають їх видати,цікаво шо там.Незнаю навіть що думати,можливо в мене знайдуть причину завмирання,хоча я більше склоняюся до тої думки,що причини не буде.

13. silvia

silvia Well-Known Member

коліжанка у грудні зробила лапароскопію, а зараз уже 7 тижнів.....сподіваюсь, що у моя буде така ж успішна.

14. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Мені теж призначили Лютеїну на такі дні циклу.

15. Gabi

Gabi Dum spiro spero

silvia, привіт! Як пройшла ваша операція? Що знайшли? Як від наркозу відходили і чи довго потім у лікарні були?

16. silvia

silvia Well-Known Member

Gabi ))

17. siriuska

siriuska Member

дівчата,є мої результати гормонів,ЯКІ Я ЗДАВАЛА НА 7 ДЕНЬ МЦ,і вони щось не дуже.ТТГ-1.28(норма 0.23-3.4)
    Т4 13.14(НОРМА 10-23.2)
    Т3 2.17(НОРМА1.0-2.8)
    КОРТИЗОЛ 338(НОРМА 150-660)
    ФСГ-3.90
    ЛГ-4.65
    ЕСТРАДІОЛ-11.09
    ТЕСТОСТЕРОН-3.54( НОРМА 0.2+4.3)
    ПРОЛАКТИН-185.4(НОРМА 67-726)
    ДГЕА-С 3.97(НОРМА 0.40-2.17)..пРОКОМЕНТУЙТЕ,ХТО ВЖЕ З ТИМ СТИКАВСЯ.ДЯКУЮ.

18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дівчатка, сьогодні середа - день нашої спільної молитви за дар материнства. Ходіть в цю темку, прочитаймо молитву до Матері Божої. Все в руках Божих, покладатись тільки на допомогу лікарів не можна, бо кожен лікар, який би професіонал не був, може помилитись, щось опустити, молімося за добрі рішення лікарів, за вибір доброго лікаря (бо скільки є лікарів недосить професійних), молімся за Боже благословення діточками
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=937154#post937154

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Так виглядає. що можуть бути проблеми з андрогенами, які мають вплив на виношування дитинки, на овуляцію. Але одноразове перевищення норми певно ще не може вказувати на якесь захворювання. Я би казала, здати ще 17-оксипрогестерон, щоб підтвердити чи заперечити можливу причину.
    ЛГ вище ФСГ.

19. Excite

Excite Active Member

Нажаль причини завмирання вони ще не знають, казали спершу обстежити організм на інфекції (у мене був термін 6-7 тиждень).

20. crissola

crissola Well-Known Member

Дівчатка у когось з вас було визначено причину завмирання?? Бо у мене двічі плід завмирав на 6-7 тиж. вагітності...причини не відомі...хоча все що можна було дослідити дослідили.....В мене складається таке враження , що у нас ой як важко визначити причини....Це так само як призначають діагноз вегето-судинна дистонія всім кого болить голова.

Статус теми:
Закрита.