Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Я розумію, але то другий раз,що проявилось в нього бо всі рази не було...

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Якщо це справді молочниця, то чоловіку теж таблетку Дифлюзолу і митися фурациліном.

3. Mysiandra

Mysiandra New Member

привіт дівчата! я тут новенька, і ще не зовсім добре тут орієнтуюсь. Напишіть будьласка, можливо хтось стикався з проблемою склерокістозу.бо моє лікування пока не дає ніяких результатів.наперед вдячна..

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Щоб щось порадити по тому питанню, мені потрібно більше інформації. Хто з лікарів поставивив вам цей діагноз і по яких обстеженнях???(напишіть результати обстеження)
    Як лікувались???

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Щоб щось порадити по тому питанню, мені потрібно більше інформації. Хто з лікарів поставивив вам цей діагноз і по яких обстеженнях???(напишіть результати обстеження)
    Як лікувались???

5. sunset

sunset Active Member

дівчата, а просвітіть мене трохи, мій лікар на підставі ановулятивного циклу призначив клостибегіт-5 днів, плюс дуфастон з 14 дня циклу
    приймати до *завагітнення*

питання ось в чому- клостил призначають на постійне приймання чи вартує робити перерви в прийомі? і як він впливає загалом на овуляцію- чи організм сам *не відвикне* виробляти необхідні гормони для овуляції, якщо йому і так щомісяця дають порцію в вигляді таблетки?

6. Anagramka

Anagramka Member

клостилбегіт, наскількия читала, бажано пити до 5 разів за все життя, бо він дуже виснажує яєчники (якщо раптом під впливом препарату у вас виробиться 5-8 яйцеклітин, то важайте, що клімакс настане у вас на 5-8 циклів швидше, бо такий резерв яйцеклітн ви використал за 1 раз. То порахуйте, якщо навіть ви вип'єте препарат 5 циклів по 5 яйцеклітин - це на 25 циклів швидше клімакс(. Також потрібно протягом вживання цього препарату робити постійно фолікулометрію, бо може бути перестимуляція і розрив яйників. Поосто так ним "бавитись" небезпечно, тільки під наглядом лікаря.

7. Mysiandra

Mysiandra New Member

почалось все з того що перенесла запалення , і воно перейшло в хронічне, попала на Топольну на стаціонар лікувала двобічний сальпінгофорит у Огородника Ю.Ю., після лікування здавала аналізи на гормони по яких і виявилось що естрадіолу не хватає 7,23 при нормі 30-100,а ДГЕА_С аж зашкалює 3,26 при нормі 0,40-2,17.мені призначили на три місяці дівігель в першій пол. циклу , а в другій верошпірон. в листопаді пробували стимулювати летромарою, фолікул визрів добрий, колоа пренгіл, але вагітності не було, на наступний місяць знову летромара, але у вже більшій дозі, коли прийшла на контрольне узд то не було домінантного фолікула.пренгіл вже не кололи. і тепер я приймаю сіофор, дексаметазон, верошпірон, мастодинон (бо в мене ще й мастопатія) і лютеїну вагінально.з понеділка маю їхати знову на прийом.по узд й говорять що фолікул регресує. Тому що потовщена капсула яйника , тобто склерокістоз.І ще дівчата чи не чули ніяких відгуків про Огородника Ю.Ю.?

8. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Вам призначили стандартну схему стимуляції, яку призначають більшості жінок з проблемами непліддя. До слова, я теж приймала Клостил і Дуфастон по такій схемі, але мені вони не допомогли. Клостил призначають максимум на 3 місяці підряд, а потім роблять перерву у його прийомі. Він стимулює ріст фолікулів, вироблення ваших гормонів він не пригнічить.

9. Лідочка

Стиляція була призначена на основі одного ануволяторного циклу?
    Норма - два ановуляторних цикли на рік.

10. sunset

sunset Active Member

так, за результатом фолікулометрії одного циклу, того і цікавить, чи так необхідний прийом того стимулюючого препарату,
    я думаю, що цей місяць схожу ще раз на фолікулометрію- і з тим результатом піду до лікаря

11. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Лідочка дякую Вам, а то я думала, що йому не можна Дифлюзола...:girl_in_love:

12. Mysiandra

Mysiandra New Member

Почалось все з того що перенесла запалення , і воно перейшло в хронічне, попала на Топольну на стаціонар, лікувала двобічний сальпінгофорит у Огородника Ю.Ю., після лікування здавала аналізи на гормони по яких і виявилось що естрадіолу не хватає: 7,23 при нормі 30-100, а ДГЕА_С аж зашкалює 3,26 при нормі 0,40-2,17.Потім стимулювали летромарою, фолікул визрів добрий, колоа пренгіл, але вагітності не було, на наступний місяць знову летромара, але у вже більшій дозі, коли прийшла на контрольне узд то не було домінантного фолікула, пренгіл вже не кололи. Тепер я приймаю сіофор, дексаметазон, верошпірон, мастодинон (бо в мене ще й мастопатія) лютеїну вагінально. З понеділка маю їхати знову на прийом. По узд й говорять що фолікул регресує. Тому що потовщена капсула ячника, тобто склерокістоз. І ще дівчата чи не чули ніяких відгуків про Огородника Ю.Ю.?

13. Лідочка

Лікар якось дуже некомпетентно себе повів. Такі серйозні препарати не призначають на основі ні однієї ні двох фолікулометрій.

14. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

перед стимуляцією клостилом потрібно обовязково перевірити прохідність труб, перевірити спермограму мужа. Стимуляція проводиться лише під контролем УЗД!!! При стимуляції звернути увагу на товщину ендометрію і ріст фолікулів. Спочатку починають схему з одної таблетки!!! Ендометрій на момент індукції овуляції має бути не менше 10мм. Коли домінуючий фолікул досягне 18-22 мм колять укол ХГЧ для його розриву.

15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Можна :girl_yes:, мені колись теж лікар так казала

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та то не те, що можна, то мусово і чоловіку пролікуватися, якщо воно вас цілий час турбує і повертається, значить вас постійно чоловік заражає.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

досить компетентний лікар. Хоча його батько був сильнішим. Але ж батько лишився ще на консультаційній роботі, то Ю.Ю. має з ким радитися.Знаю особисто троьх жінок, яким Ю.Ю. допоміг- двом виносити дуже проблемні вагітності. а ще одній- завагітніти і виносити без проблемпри діагнозі, який виключав настання вагітності ( там аутоімунне захворювання було)

18. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

для чого вам призначили сіофор? у вас є надмірна вага?

---------- Додано в 22:27 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

погоджуюсь на 100%

19. Dolche

Dolche Well-Known Member

його не обов"язково призначають від надмірної ваги. Я його приймала перед стимуляцією (десь 2-3 міс.), повірте в мене надмірної ваги не було. Він покращує роботу яйників, готує їх до стимуляції.

20. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

ясно, можливо я не все знаю про сіофор, бо думала, що його призначають, щоб допоміг скинути вагу (в мене так було).

Статус теми:
Закрита.