Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Всередину піхви.

3. Huculka

Huculka Member

Вітаю всіх форумчанок із святом Миколая і хочу подякувати всім дівчатам, які долучилися до акції допомоги діткам-сиротам. Завдяки цій підтримці ми змогли забезпечити подаруночками найбільше Червоноградський інтернат для сиріт, а також дечим сиротинці на Таджицькій і Антоновича. Вони дуже втішилися! Сподіваюся, що це стане доброю традицією :)

4. Margot

Margot Well-Known Member

Вітаю всіх з світлим,радісним святом, св.чудотворця Миколая!Нехай кожній плануючій посиденьці Миколайчик принесе довгожданний подаруночок!:girl_tender::girl_tender:

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка, а я така засмучина в мене знову затрика М нема, і що мені робити, що це таке, і як я можу завагітніти якщо в мене нема нормальних М??? :girl_cray: скільки це буде продовжуватись? Підскажіть мені будь-ласка хто мав ту фолікулярну кісту, і як її лікувати? Хоть я її пролікувала, але М нема...:sad:

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тест робили? Вагітність виключається?

7. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

У мене була фолікулярна киста. Приймала два місяці Галіум-хеель і Лімфоміозот. Після цього вона розійшлася, а потім взагалі зникла.

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

У мене небуло півроку місячних, я списувала все на лактаційну аменорею, але виявилося все через вагу ( при 176 важила майже 53 кг), тільки поправилася до 56 відразу все стало регулярним

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

Тепер ще напишу трошки своїх спостережень. Плануємо лялю. Користуюся ovacue. Спочатку чомусь не вірила тій штуці і вирішила піти на фолікулометрію. Спочатку на Русових. Приходжу в понеділок(штука показує О у вівторок) Лікарка - та де, у вас фолікул 21 на 17, раніше четверга нічого не буде - прийдіть у четвер. Приходжу в четвер - висновок - стан після О, скоріш за все була у вівторок. Тепер пішла в Інтерсоно. В понеділок, на Миколая. Ой у вас фолікул 20, так напружився, сьогодні буде О. А штука показує на середу. Зробила тест на О - негативний!!!! Напевно таки знов Ovacue наймудріший..

9. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Привіт дівчата. Продовжилась наша історія тим, що операцію поки не робимо, бо....вирішив чоловік перш ніж різатись, проконсультуватись ще в третього і четвертого лікаря. Загоруйко(медінститут) і Воробець(медінститут) одноголосно сказали, що потреби в операції не бачать і з його показниками спермограми можна завагітніти. Але там показник плідності Фарріса 80 з норми 200. Чогось я не розумію. Дуже шкода , що не мала можливості сходити з чоловіком на ці консультації, я б своїми запитаннями засипала.:girl_crazy:

10. crissola

crissola Well-Known Member

Кіберятко може ще до Мартина Т.Ю. підійдіть ....він дуже хороший спеціаліст

11. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

Ще дороскажу, згадала. Один з лікарів сказав, що статистика показує результативність такої операції тільки 45%, тому краще пити вітаміни. Прописав(зіман, трібестан, вітамін Е,вазокет).Щось таке ми вже пили колись... Як варіант, думаєм, може ще одну інсемінацію зробити і ще до кількох урологів сходити, чи що...:lol:

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Спасибі, це наступний лікар-уролог, до якого б я пішла. Вже навіть сама, з чоловіковими аналізами, хай не дьоргається. Як до Мартина-уролога записатись на прийом, чи жива черга? Скажіть будьл , хто знає:girl_curtsey:

12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Натальчик! Мені здається, що у вас "збився" гормональний фон, внаслідок попереднього лікування, кисти і т.д., тому нерегулярні цикли тепер. Мусить пройти якийсь час і медикаментозна підтримка(можливо), щоб вирівняти цикл. А що там тест?
    Доречі, в мене теж якийсь гормональний дисбаланс останні 2 місяці. Все почалось з 10-тиденної затримки, потім помітніше оволосіння, чутливість грудей, виділення і т.д. А вже все так добре було...
    Дівчата! Хтось приймав Гормель (хеель)? Його дуже радила мамі в Канаді докторка-гінеколог, при гормональних збоях і при неплідді...

13. Margot

Margot Well-Known Member

я приймала гормель-хеель і гінекохель,але десь в березні.Чула,що ті хеелівські препарати не одній допомогли.це гомеопатія.

14. crissola

crissola Well-Known Member

уролог це його брат - Ігор Юліанович....До якого з них ви хочете піти? Я була і в того і в того

15. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчатка дякувати Богу почались М :girl_tender:. Просто я дуже тим переймаюсь бо переживаю за своє здоров'я, і на тому-всьому стався нервовий зрив...:girl_sad: але наразі все добре, і з Божою ласкою буду старатись вже в 2012 р. стати мамою, і всім нам того бажаю.

16. Kiberyatko

Kiberyatko New Member

якщо маєте дані обох, дайте будьл, я б теж до обох сходила, до одного -зі своїми обстеженнями, до іншого-з чоловіковими

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

так від нервів і переживань теж цикл може збитися. Тому заспокойтеся, розслабтеся, гарно святкуйте і забудьте про всі свої переживання. :drinks::drinks::drinks::kiss3:

18. starfish

starfish New Member

Привіт, дівчатка! вітаю всіх з наступаючими Новорічними святами і бажаю вам в новому році такого ж величезного щастячка, як в мене - 6 грудня в нас народилася доця:connie:!!!
    я вам від щирого серця бажаю всім відчути цю невимовну радість. Тримайтеся і вірте в те, що все буде добренько!!!!

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

Вітаю!!! Добре, що ви написали, я заберу ваше ім'я із списку молитви за щасливу вагітність! Як назвали донечку?

До речі, дівчата, не забувайте заходити по середах сюди для спільної молитви, за дар материнства! http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1162434#post1162434

Останнє редагування: 21 Грудень 2011
  20. starfish

starfish New Member

Дякую вам всім за молитву і за підтримку))) Назвали свою радість Ангелінкою.

Статус теми:
Закрита.