Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margot

Margot Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою???

Дякую, Vysoka, справді не боляче зовсім!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Дівчатка, мені сьогодні виписали утрожестан 200мг перорально.Чула що інтравагінально - краще.І ще кажуть, що від нього дуже набирають вагу (хоча я на все готова), часто сперечаються, що Дюфастон кращий.Проясніть мене, будь ласка, а то я розгубилась зовсім....

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені виписували цей препарат. В вазі трохи набрала, але відразу після закінчення прийому повернулась до попередньої ваги. А чому саме утрожестан виписали приймати? Лікар хоч пояснила в чому справа.

3. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Утрожестан і Дуфастон це одне і теж саме - прогестерон. И наскільки я знаю, то їх приймають тільки перорально (Дюфастон точно). А для інтравагінально прийому є вагінальні таблетки Лютеїна це теж прогестерон.

4. Margot

Margot Well-Known Member

Так,у мене низький рівень прогестерону і тому не вагітнію, можливо запліднення відбувається, а плід не прикріплюється, не має чим живитись, от і виходить з місячними.Випила одну таблетку, а вже спати хочу!!!
    Дякую вам!

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

І ще, будь ласочка,напишіть чи він вам допоміг, бо то дурниці щодо стрибка вгору ваги, лиш би помогло!:d25:

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

morkvao так Вас можна привітати :d25:чи я щось не зрозуміла?:shy:

6. Orman

Orman Модератор-бомба

моя сестра ставить свічки Утрожестан.

7. Margot

Margot Well-Known Member

8. morkvao

morkvao New Member

Напевне так але ще 14-15 березня маю йти на УЗД чи все добре. Дуже надіюсь що все буде добре. Бо наразі перестало мазатись.

9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Все буде добре непереживайте:girl_dance: бережіть себе. А в мене почались сьогодні М :girl_claping: трошки болить живіт, але я рада що рівно місяць і вони почались без всяких оскладнень... Ще напевно так М не чекала:girl_haha:

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ні, на жаль не допомогло. Як потім виявилось справа була не тільки в пониженому рівні прогестерону. Але ви не переживайте, візьміть себе в руки і постарайтеся розслабитись..:girl_claping: Все буде добре!!!

11. Huculka

Huculka Member

На жаль, ні. А це не залежало від ліків. Є інші фактори.

12. галичанка

галичанка Well-Known Member

Цікаво, чи то хтось з наших дівчат був сьогодні на УЗД у ВВ?

13. Laiza

Laiza New Member

ДІВЧАТКА З НАСТУПАЮЧИМ ВАС СВЯТОМ!!! НЕХАЙ ТЕНДІТНІ ПАХОЩІ ТРОЯНД , НАВІЮТЬ ЩАСТЯ, НІЖНІСТЬ І КОХАННЯ, ХАЙ ЗДІЙСНЮЄ БАЖАННЯ ЗОРЕПАД, І ВТІЛЮЄ У ДІЙСНІСТЬ СПОДІВАННЯ!!! ХАЙ ВАМ ВДАЄТЬСЯ ВСЕ ВДЕНЬ І ВНОЧІ, ХАЙ ОЧІ ПОСМІХАЮТЬСЯ НАТХНЕННО, І СМАК ЖИТТЯ, І МОЛОДІСТЬ ДУШІ, НЕХАЙ ДЛЯ ВАС ТРИВАЮТЬ НЕСКІНЧЕННО!!!

Останнє редагування: 6 Березень 2011
  14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата мені сьогодні дуже погано на душі:girl_cray: я незнаю, що зімною??? Я плачу цілий день, в горлі кумок хочу плакати і все:sad: чоловік, мама всі питають, що сталось а я плачу істерика... Може це від місячних таке я незнаю но на душі дуже гидко:sad:

15. Dolche

Dolche Well-Known Member

Nataljchuk, не розстроюйтесь так, будь ласка. От читаю дописи за останніх кілька днів, і тут ви спочатку пишете про чудовий настрій, а зараз вам важко. В тому нічого дивного немає, це мабуть через М. Прийшла весна, і вже засвітило сонечко, земля прокинеться і почне розквітати, так само і організм жінки прокинеться і буде відкритий до нових звершень! Тому проганяйте ту хандру і думайте про приємне, уявіть який сюрприз вона вам може принести?! :)

16. crissola

crissola Well-Known Member

Прийшли вихідні а я захворіла та так , що в житті такої грипи у мене не було (т-ра височезна, соплі і нирки на додачу болять напевно від таблеток( камінчики у мене є). Конференція сьогоднішня накрилась, до мами не вдасться навідатись і привітати зі святом, з коліжанками не зустрінусь як домовлялись...та це ще не найгірше..завтра овуляція і ми 1-й місяць збирались попробувати завагітніти....що тут сказати "Ми плануєм , а Бог керує"

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

Nataljchuk Вам важко адже пройшло зовісм мало часу, щоб спокійними очима дивитись на світ...у Вас болить душа за тим маленьким янголятком , тим маленьким чудом яке як думалось веж зовсім поруч....Всі , хто відвідує цю гілку, має нелегку долю, і в будь яикй час ми можемо підтримати одна одну, адже ми живемо одинаковими почутями і емоціями...у всіх буває важкий період у житті, але потрібно "взяти себе в руки"...обернутися подивитись в очі своєму Коханому , повірити (як важко би не було) і сказати "Все у нас буде добре"....ще зовсім трошки і у нас буде ДИТИНКА!
    Nataljchuk я щиро бажаю Вам терпіння і сил.....вірте і моліться - чудо обовязково станеться!!

17. Laiza

Laiza New Member

І я теж сьогодні наплакалась, але у вісні, приснилось, що скільки мені вже років, а я ще не мама, прокинулась, а комок у горлі стоїть, встала і пішла в церкву аж легше стало, всетаки молитва це є лік, поговориш в думках з БОЖЕНЬКОЮ і надія повертається і настрій. Сьогодні неділя прощення і я хочу попросити у вас прощення, може щось не так написала чимось вас образила пробачте мені...

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатонька, дорогі мої, читаю ваші дописи і серце країться. Якби могла, обняла б вас і поплакала разом з вами, бо добре знаю і розумію ваші відчуття з власного досвіду. Єдине що можу порадити моліться, тримайтеся, вірте... Все буде добре і у вас обов"язково з"являться такі довгоочікувані дітки. Просто потрібно ще трошки зачекати. Вам легше, ви можете писати тут, ділитися своїми переживаннями, а в мене на той час доступ до інтернету був тільки на роботі і то треба було тишком-нишком ховатися щоб щось прочитати, нема мови про те щоб зареєструватися і спілкуватися. Бог добрий, Бог дасть вам діток, повірте. Просто повірте...:p

19. starfish

starfish New Member

20. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мені минулого тижня теж наснилося, що народжувала сина:) І ще в сні собі думала, що як то так я ж тіки збиралася поділитися з дівчатками з нашоїї гілочки, що вагітна, а тут вже й народжую:girl_haha: Якщо вірити в тлумачення снів, то народження означає велике щастя, а то й НАРОДЖЕННЯ ДИТИНКИ:girl_wink: Тож чекаєм і надіємося:girl_tender:

Статус теми:
Закрита.