Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Для початку: яка середня довжина циклу, який зараз ДЦ, БТ низька то яка?

2. Virna

Virna Well-Known Member

В середньому цикл триває 37 днів. Сьогодні 18. Зранку міряла БТ, була 36,4. Вже 5 днів 36,3-36,4

3. Лідочка

Міряйте далі БТ, можна купити тести на О трохи потеститися, можна декілька циклів, щоб принаймні знати коли приблизно відбувається О. А яка в вас БТ 2-ї фази зазвичай?

4. Virna

Virna Well-Known Member

Я тільки другий місяць міряю температуру. Тому трохи важко щось аналізувати. Минулого місяця у другій фазі була від 36,7 і вище. Найвища температура була 37,0. Треба купити тести на овуляцію. Читала на посиденьках про мікроскопи для визначення О, хочу пошукати де у Львові продається.

5. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Virna! Швидше за все, що у вас просто метеоризми. Річ у тім, що ті всякі болі, ниття, здуття і т.д. підпадають під десятки діагнозів і тому сказати об"єктивно не можливо... Овуляторні болі більше схожі на раптові простріли в ділянці яйників, хоч в кожного індивідуально. Більш точно вам може сказати тест на овуляцію і фолікулометрія. А ви ще нівкого не консультувались стосовно довжини циклу і простежували чи відбувається О?

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Лідочка мене випередила ;)))

---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

А ви впевнені, що О відбувається? Може краще походити на фолікулометрію? Мене насторожує нерегулярність і довжина циклів...

6. Virna

Virna Well-Known Member

Ще ні. Я тільки недавно вийшла заміж і почала цікавитися природним методом планування сім"ї. В мене М завжди були нерегулярні, хоча кожного місяця. Це мене раніше не турбувало. Хочу знайти хорошого гінеколога і проконсультуватись. Почала міряти температура, слідкую за відчуттями. Пора вивчати власне тіло:girl_smile:

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ----------

а що це таке? Соромно, що не знаю

7. Skaliaria

УЗД обстеження, яке проводиться декілька раз в одному циклі, так лікар слідкує за роботою яйників, чи дозріває фолікул, як наростає ендометрій, чи відбувається овуляція, коли вона відбувається, чи достатня тривалість другої фази і т.д.
    Але, якщо ви кажете, що тільки одружились, то не забивайте собі дуже цим голову, живіть в задоволення, міряйте собі БТ, ведіть правильний спосіб життя :)

8. Virna

Virna Well-Known Member

Skaliaria, дуже дякую! Я знаю, щоб завагітніти потрібно зачекати. Але то вже хочеться. З нового циклу піду до гінеколога на консультацію. І маю надію що все зі мною добре і скоро стану "пузатіком":girl_tender:

9. Лідочка

Якщо кожного місяця, то регулярні, просто довгі. В мене те саме, але як бачите вже маю синочка. Я би не спішила бігати полікарях, слухайте своє тіло, міряйте БТ, робіть тести на О (можна і УЗД, але я поки не бачу в тому потреби - накладно, незручно, дорого і не надто корисно. Тести зручніші і в принципі по них можна легко визначити О, якщо вона відбувається). Різниця температур в вас є, тому і О думаю відбувається. Ви просто собі визначте в який точно час, думаю приблизно на 21-25 дц. (37-14(стандартна довжина 2-ї фази)=23). В мене все так як в вас:) Навіть БТ:). Почніть теститися на 20 д.ц., думаю буде в сам раз.

10. Skaliaria

Потерпіть трошки, на все свій час :) До Г піти можете, але досвід від перечитаного показує, що чим більше розслабляєшся і чим менше ходиш по лікарях, тим краще все складається :) ІМХО

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

А я щось розклеялась...вчора застуда мене завалила з ніг, а найгірше те, що боюсь приймати сильні препарати, а раптом...от і мучусь зі всякими народними, гомеопатичними і т.д. Поплакалась трохи вам ;)

11. Лідочка

Істину глаголиш:)

12. Virna

Virna Well-Known Member

Ох, що ж Ви так. Найкраще якщо маєте малину, пийте. То найгірше,, якщо думати: "А , може, раптом щось". Якщо маєте підозри то краще сильних ліків не вживайте. Якщо застуда валить з ніг, може, якісь дитячі ліки прийміть

13. Skaliaria

Дякую :) П"ю певно 20-тий раз :) надіюсь, що обійдусь без хімії, головне самонастрой, бо завтра на роботу ;)

14. Virna

Virna Well-Known Member

Це точно!:girl_yes2:
    Бажаю вам виздоровіти і щоб ваша "підора" здійснилася, звичайно якщо ви цього хочете:girl_wink:

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Але в мене буває і швидше і пізніше. Літом після відпочинку закордоном то взагалі 42 дні був цикл. Тож, певно, не зовсім регулярні

15. Лідочка

регулярні. Нерегулярні - це коли раз є а два немає. О тоді нерегулярні. А якщо є кожного місяця, то регулярні.
    Ви самі собі відповіли - зміна клімату от і вся нерегулярність. Наш організм реагує на все, погоду, стреси, їжу, хвороби і т.д. Нащо ставити собі якісь висмоктані з пальця діагнози?

Останнє редагування: 15 Листопад 2011
  16. Virna

Virna Well-Known Member

Отака я вже є. Все, розслабляюся! Лідочка, дякую за поради!

17. crissola

crissola Well-Known Member

Skaliaria ви ще ходите на п"явки? Я задумалась.... може якраз налаштуюсь і піду....п.Валентина приймає зараз?

18. tasha

tasha New Member

Ви напевно про п. Люду говорите, так приймає. Я теж туди доріжку протоптала після Skaliaria.

19. crissola

crissola Well-Known Member

Так я помилилась...Людмила Валентинівна її звати....
    tasha як ваші успіхи з пявками.... скільки сеансів ви вже пройшли...І взагалі скільки потрібно відходити - Вам щось п.Люда казала?

20. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Всім доброго ранку! :girl_bye: В мене чудовий настрій, я щаслива почались мої довгоочікувані М...:girl_flag_of_truce: значить все йде на поправку, і все буде добре.

Статус теми:
Закрита.