Як нарешті стати мамою??? (2)

Discussion in 'Пузата хата' started by галичанка, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Обов"язково так і буде!!!))) А скільки часу Ви його маєте приймати? Я сьогодні тільки другий день його приймаю. Курс лікування в мене 3 місяці.

2. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А ще скажіть мені будь-ласка у вас також не було довго місячних? Просто в мене пішов збій. Дякую...

3. галичанка

галичанка Well-Known Member

Є спеціальна тема присвячена цьому питанню http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=40916 Все про контрацепцію. Там дівчата розказують, що гормональні таблетки не завжди стримують овуляцію, тому можливе зачаття, але затруднена імплантація, ембріон гине - в цьому і полягає їх абортивна дія. Я би в такій ситуації. коли лікар призначає їх як ліки, і не можна обійтися без них - порадила немати відкритих с/а.

Last edited: Nov 12, 2011
  4. DILEMMA

DILEMMA New Member

так не було...в мене теж був збій,не переживайте,приймайте,що вам призначили і все буде добре!

5. crissola

crissola Well-Known Member

ДЯкую Галичанко за проясніння ....Я прочитала тему, зрозуміла і вирішила не приймати більше Регулон...адже лікар мені приписував їх з метою лікувальною - відпочинуть яйники а "на фоні відміни завагітнієте" , я попередні 2 рази так завагітніла і от вже 3 роки у нас не получається.....Тому ще раз дякую я все зрозуміла!!! На все воля Божа і все у мене получиться й без того , Я ВІРЮ В ЦЕ!

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

Приймала я всього лиш 7 днів.....лікар приписав на 2 місяці .А перед тим був курс лікування 1міс. такими препаратами як Юнідокс Солютаб, Фромілід , Суммамед(азітроміцин) і есенціале для печінки .

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

Це від чого вас лікували такими сильними антибіотиками?

7. Medusa

Medusa Well-Known Member

Не кидайте посеред циклу. Не хочете приймати ці таблетки - пропийте одну пачку до кінця і більше не приймайте. Але якщо кинете після 7-ї таблетки, може статись такий збій циклу що потім довго вертатись до норми буде...

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчатка, дуже дякую вам за підтримку і теплі слова. напрвду, то є дуже для мене важливо і від цього стає якось легше.
    Галичаночко, це 10 числа було, але не у листопаді - трошки раніше. просто це число, напевне, все життя буде для мене чорним у календарі...
    crissola, це моя біда, нажаль. Іноді в житті стається таке, про що ми й не підозрювали, що таке буває. ми цього ніколи ніікому не бажали, в думках навіть такого не мали, а воно сталось.
    і після того щось ламається - чи то в думках, чи то в надії, чи у вірі.
    Знаю, що потрібно вірити, надіятись що все буде добре.
    от тільки ТАК добре, як колись, як могло б бути без ТОГО, що сталось вже не буде. просто бути не може, бо воно буде завжди з нами.
    ми можемо почати все з чистої сторінки - змінити роботу, країну, де живемо, чоловіка, статус, одяг, квартиру, але не пам*ять.
    я лише дуже, дуже-дуже боюсь втратити оту віру, про яку нам стільки говорить Закон Божий...

9. crissola

Delfi - СОНЕЧКО тримайтеся ! Хочу підібрати слова але не можу ....ми щиро за вас переживаємо, тримайтесь!
    це істина

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Якщо чесно то невідомо, бо причини гістероскопія не показала...Я просто повірила лікарю і довірилась його рекомендаціям і приписам...

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

crissola! Не кидайте прийому ОК! Зробіть так, як каже Галичанка! Не живіть відкрито в період О і добийте якось тих 2 місяці! Шкода, стільки пройшли...Мартиндосвідчений лікар, варто прислухатись до нього!

11. crissola

Дякую мої любі і що я б без вас робила…Як добре коли є в кого спитати поради…Так і зроблю …ліки доприймаю….Тільки трошки переживаю,бо мала 1 відкритий акт у 12 день циклу зранку…Думаєте нічого страшного!

12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Та нічого страшного! :) То хіба по великому закону пакості не виходить роками, а тут один раз і то не дуже в відповідний день ;) Не переживай!!!

13. crissola

Дякую Іринко за підтримку!

14. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Last edited: Nov 15, 2011
  15. Medusa

Medusa Well-Known Member

Що цікаво, така "стаття" з"являється в ефірі із завидною періодичністю. Вже тут обговорювали колись, чи могло таке бути. Але давніше. А тут знову свіжа стаття. А раптом хтось лише почав лікуватися і ще не знає, які погані у Львові клініки ))))))
    (нікого не захищаю, але як так можна, одне і те саме постійно передруковувати!)

16. ARABIKO

ARABIKO New Member

Знаєте,писати можна багато,люди звертаються для декого це дійсно шанс стати батьками.І в цих клініках допомагають народити.В нас тепер все перевіряють,а толку?Якщо перевіряють продукти,кричать як це шкідливо,але вони незникають з магазинів.те саме і з лабораторіями у Львові їх дуже багато,конкуренція.а що думати людям,як після таких провірок довіряти

17. sofka08

sofka08 kasperjonoks

я написала для ознайомлення,а чи вірити чи ні ,це справа вже кожного - особиста!!!!

18. Irchyk

Irchyk Well-Known Member

А ЩО ЗАЛИШАЄТЬСЯ РОБИТИ ТИМ БЕЗДІТНИМ ПАРАМ, ЯКІ РОКАМИ НЕ МОЖУТЬ НАРОДИТИ ДІТОК? для нас це хоч якийсь шанс, чи поховати всю надію, змиритися, бо нікому зараз не можна вірити?
    і взагалі цю статтю для кого написали: для бездітних пар, щоб їм ще гірше стало, чи до людей, яким в принципі ніякого діла до таких речей немає?
    вибачте, чогось аж самій противно стало. (я тільки про статтю, та її авторів)

19. sofka08

sofka08 kasperjonoks

статтю я подала не для "вбивання надії " в тих,кому важко зачати....а для того,щоб коли обираєте заклад,зважили всі за і проти,взнали про кваліфікацію персоналу ....

20. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчата, привіт! Дуже-дуже хочу завагітніти. Перечитую часто цю тему. І хочу вас, більше досвідчених запитати: в мене цілий день сьогодні дуже голосно "бурчить" в животі і десь годину тому почав нити внизу так як на місячні. До місясних ще далеко. Чи може то бути овуляція? Але міряла зранку БТ, то низька. (Справа в тому що в мене М не регулярні). Чи може то вагітність? Бо читала, що на початку вагітності так може нити в животі.

Thread Status:
Not open for further replies.