Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

добрий день!
    сьогодні ходила на УЗД,цифри невблаганні(((((
    на 18 ДЦ ендометрій 4 мм :girl_cray:
    що можна приймати для його росту?
    читала про листя малини (як7 просто у виляді чаю?),грейпфрукти (скільки? коли?),вітамін Е (чи підійде Аєвіт?)

2. Nevermind

Nevermind New Member

Nataljchuk, ще краще купіть 2 тести. Один ввечері зробіть, а другий з самого ранку. Вранці сеча найбільш концентрована, і якщо маленький термін, то ранковий тест може показати вагітність, якщо вона є.

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Точно. А ще краще - Евітест подвійний, і ціна нормальна і чутливішого і правдивішого тесту немає за нього.

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Малиною ендометрій не нарощується.... ендометрій нарощується гормональними препаратами...
    Подивіться в заключенні УЗД якого діаметру фолікули, це важливо

5. crissola

crissola Well-Known Member

Скільки памятаю завжди беру лише цей тест....завжди задоволена......і він ще ніколи не збрехав!!!

6. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Натальчик! Пишіть щось! Як там тест???

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Робила тест негативний... Чи варто завтра зранку робити ще??? Може це просто від таблеток?

8. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

найбільший фолікул 6 мм

9. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

тоді від чого буде рости ендометрій? ростуть фолікули - росте рівень естрогену - росте ендометрій. Це все лікується гормонами. Яка у вас тривалість циклу?

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

думаю, варто зробити його ще раз через день-другий.
    ну, або завтра зранку..

11. crissola

Наталочко якщо т-ра не падає...то звичайно , що варто зробити ще раз тест..І дай Вам Боже позитивного результату...Тримаю за вас кулачки! А який день затримки?

12. Delfy

Delfy Well-Known Member

дівчатка, а чи хтось користується графіками на бабіплан? наскільки точно вони вам рахують О, М?

13. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я декілька років користувалася. Там все ж на автоматі і залежить тільки від ваших показників. В мене не помилялася і пристосовувалася до моїх довжин першої і другої фази. Більш-менш вона точна, коли вже є декілька циклів відміряної температури.

14. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Доброго ранку дівчата! Робила я, ще ранком тест- Евітест також одна полоска. :sad: Завтра зранку поміряю температуру бо щось нездогадалась про неї сьогодні. Скажіть якщо я температуру не міряю, а завтра тільки то якщо є вагітність то покаже? Та й взагалі я, не дуже розчаровуюсь бо налаштована була на лікування, а тут ті груди набрали та й я запуталась...

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

Затримки ще немає, М мають початись 9-го, або 10-го.

Останнє редагування: 8 Листопад 2011
  15. crissola

Я також користуюсь графіком температур на бейбіплані…завжди точно показує….та і я за стільки років вимірювання ТОЇ температури (дратуюсь деколи через це) вивчила свій організм, що сама знаю коли в мене О….

Наталочко якщо є вагітність то температура після О тримається на рівні 37-37,4 а якщо мають прийти М то звісно падає до рівня 36,7 … це у мене така т-ра..а в кожного по різному буває…. Це залежить індивідуально від організму…..

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ----------

У мене було таке що Евітест показував вагітність ще за 5 днів до початку М.....але все залежить від того коли відбулось запліднення...тест може ще й нічого не показати. А що ж стосується
    то це у мене стандарт за тиждень до М...хоча й при вагітності так само було....

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

в мене бебіплан малює чомусь "вірогітність позитивного тесту на В - 33%..." звідки він то взяв - непонятно.. О по тесту була на 18 д.ц. (дуже її відчувала), а по графіку - на 16... сьогодні 25 д.ц. живіт не те. щоб підниває, а я б сказала "відчувається" внизу. тест не робила, бо не вірю, що там може бути //.
    коли була В - тест показував з кожним днем все більше вірогідності у %%, а я хіхікала, що то все фігня.. вже коли показав 95% - тоді зробила тест, а там було //

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я все розумію, і тому себе ненакручую, щоб потім нерозчаруватись, а на рахунок грудей то в мене ніколи перед М груди ненабирали тільки раз коли була вагітність, але це організм.

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Тут по грудях важко сказати, в мене бувало, що набирали, бувало, що й ні, То ж коли вони набрали черговий раз перед очікуваними М., я уваги не звернула. Правда вже пройшло пару днів затримки, вони раптом почали менше боліти майже не чутно, я вже думала, що от от будуть М. Але дні минали, а вони все одно трохи та боліли. Згодом і виявилась вагітність:) Дівчатка, я щиро бажаю, щоб ви поскоріше завагітніли. Моліться Богу, нашому Отцю, просіть у Нього все, що хочете, Він в нас милосердний і щедрий:) "Дасть тобі Господь по серцю твоєму, і весь задум твій сповнить":)

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

Натальчик, Оріяна,

20. crissola

правильно робите.....я вже себе не раз так накручувала..потім було важче . Знаєте що мене пригнічує..те що вже три роки пройшло після невдалих трьох вагітностей (тільки пройшов певний час після вишкрібання одразу вагітніла без проблем)а тепер не можу завагітніти...Спочатку натерпілась так...а тепер так...вагаюсь визначитись що важче перенести

Статус теми:
Закрита.