Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Завтра зроблю тест і все стане ясно. Тримайте за мене кулачки...:d25:

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Nataljchuk, як ви?
    Kiruskin, як ваша затримочка? Тести робили?

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну, те, що вона казала - то одне, а те, що може бути - зовсім інше. Все одно ви зарано кинули Дуф., треба було пити до кінця циклу, зробити тест, якщо негативний, то перестати приймати, якщо позитивний - продовжувати. Шкода, що лікарка вам толком нічого не пояснила.
    Навпаки. Починаються, так як має бути, бо прогестерон другої фази тоді в нормі і місячні починаються як по годиннику. То коли недостатність гормонів 2-ї фази - то М затримуються.

4. Yga

Yga New Member

Я мала на увазі, що коли я приймаю ці таблетки, то в мене М. не має, а як тільки закінчую прийом, то через 2 дні як по годиннику починаються.

Останнє редагування: 7 Листопад 2011
  5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я щось не можу Вас зрозуміти? Що не можна пити Дуфастон з 11-го по 25-й день? Треба пити до кінця? А тест я ще не робила бо не мала, сьогодні буду йти з роботи обов'язково куплю.

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Дюфастон треба починати пити після того, як відбулася овуляція і робити тест в кінці другої фази. Якщо, наприклад, на 14 день після підтвердженої овуляції він негативний - то можна припиняти і чекати початку нового циклу.

7. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Значить я неправельно його приймала..., але приймала так, як сказала лікарка бо я була на УЗД, але щось я не спитала чи Овуляція відбулась (хоть сумніваюсь, що відбулась).

8. Лідочка

Ви як завжди все відкладаєте....і легковажите.

Останнє редагування: 7 Листопад 2011
  9. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Чому? Я просто немала тесту, і немала змоги зараз бо на роботі. Буду йти біля 5-ї додому куплю.

10. Delfy

Delfy Well-Known Member

11. Лідочка

Тому що....тест можна було зробити ще вчора ввечері, цілодобових аптек валом. Чи вранці по дорозі на роботу купити. Варіантів маса...Я просто того не розумію...

12. crissola

crissola Well-Known Member

Дівчатка мене цікавить чи хто з вас пив порошок привезений з Ізраїлю з молочної печери для тих хто хоче мати діточок .....Може хтось щочь знає проо це?

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Я не думаю, що тест мені щось вчора би показав... дівчатка несваріться зімною я зроблю сьогодні тест. Мені тоже важко думати-гадати, що це, я переживаю, і боюсь.

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Та дівчата не сваряться, просто хочуть допомогти, а ви їх не хочете зрозуміти. От для чого ви приймали дюфастон? Аби завагітніти, так? А значить мусово в кінці циклу таки спочатку переконатися, чи є , чи нема вагітності, а тоді вже кидати пити дюфастон. Бо якщо вагітність є, то те, що ви кинули пити цей гормон може дуже погано вплинути на вагітність. Тому тут не переживати треба, а діяти. Ось це і намагалися вам дівчата пояснтити, а ви все ж навіть тесту не купили.

15. Лідочка

Власне. Я памятаю як я просила, дууууже просила Наталю коли минулої вагітності в неї були виділення піти до лікаря, всі просили... На жаль все скінчилося плачевно. От і зараз переживаю. Вважаю, що краще перестрахуватися ніж недогледіти в такій справі як вагітність.

16. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Була сьогодні в гінеколога і на УЗД. Результати мене не втішили, на жаль((( В мене лютеїнова кіста лівого яйника, від завтра починають мені капати систему 2 рази на день. Потім 3 місяці напевно дюфастон, завтра ще перепитаю, бо сьогодні була дуже розгублена і сиділа зі сльозами на очах. І те все від недостатності прогестерону. Ну а після лікування будемо пробувати вагітніти. Лікар пообіцяв мені, що все буде добре! Завагітнієм!)

17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

В мене почало мазатись в неділю вечері, і я зразу позвонила лікарці вона мені приписала таблетки, і сказала, щоб я заспокоїлась бо мазня може бути від всього, а в понеділок вечері я вже лежала в лікарні. Я не винувата, що так сталось і не хотіла того...

18. silvia

silvia Well-Known Member

Kiruskin тримайтесь, головне, що виявили проблему, тепер її слід пролікувати і вперед))

19. Лідочка

Я не кажу шо ви винувата, просто памятаю, як то все було.

20. Delfy

Delfy Well-Known Member

Наталь, ніхто ж не винить. Іноді стається зовсім не те, чого ми насправді хочемо. І винних у цьому нема...
    Але маючи один такий негативний досвід - чи потрібен другий?
    Коротше, йдіть зараз в аптеку й тест мочіть! можу собі уявити ваше здивування, якщо там буде далеко не 1 полоска!!!

Статус теми:
Закрита.