Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Було би дуже класно... :girl_dance:

2. LadyLand

LadyLand New Member

мала б .
    Для точночті сходіть на фолікулометрію.

3. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

я вже стільки раз ходила на ту фолікулометрію, що чесно сказати немаю ніякого бажання :-(( напевно знову боюсь почути, що фолікули не ростуть і овуляції немає...
    краще буду просто надіятись на краще. Вірю і надіюсь...

4. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Тут на форумі, дівчатка рекомендують лікарів, які їм допомогли, може Вам до когось із них сходити, наприклад, до Куніц В.В.? Проконсультуватися хоча б. Я читала, що вона багатьом допомогла у таких випадках...

5. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

дякую, ви можете дати контакти до Куніц В.В., коли і де вона приймає, за скільки часу треба записуватись?

6. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

А мене щось так вже десь 4-й день тягне біля лівого яйника, що це капець...

7. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Я, нажаль не зі Львова, і тому координатів не маю, але пошук робить дива.
    Ось наприклад один із дописів, про цю лікарку.
    Здається Silvia у неї лікувалась. Спробуйте запитати у приваті.
    Може ще хтось із дівчат зможе підказати її координати. :)

8. silvia

silvia Well-Known Member

Куніц В.В до 15.11 у відпустці чи у відрядженні....тому ..треба чекати повернення... Приймає у приватному кабінеті на Шота Руставелі ( на Тиктора уже ні) ( крім того працює у лікарні на Ужгородській + до неї можна стати на облік) переважно УЗД призначає на обід - година 13-14. Якщо є черга - чекати можна від 5 до 25 хвилин. Можна домовлятись сьогодні на завтра.... Але хороший лікар для когось може виявитись не таким вже хорошим для іншого...тут чисто вже ваші відчуття і враження. Тому лише вам вирішувати, кому з лікарів ви зможете довіряти.

9. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В мене так тягне і поколює пару днів перед овуляцією і після неї.
    Дівчата, ви молодці, що не втрачаєте надії. Я також дуже хочу стати мамою і побачити ці щасливі полоски.Вірю, що Бог обов"язково вислухає наші молитви і ми невдовзі станемо мамусями.

10. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Дівчата хотіла у Вас спитати чи може від прийому Дуфастон набрякати груди? В мене просто ніколи (наприклад) перед М ненабрякають груди, а сьогодні стала і відчула, як вони збільшились, і трошки болять, але Дуфастон я вже не приймаю 4 дні.

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

То ви таки пішли до лікаря? Як вам призначили приймати дюфастон?
    Дюфастон відміняють після негативного аналізу на ХГ.
    Неодноразово тут писали, що відміна прийому прогестеронових препаратів може спровокувати викидень.

12. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

не можуть. Вони навпаки повинні були не набрякати. Може ви вагітна? Особливо при вагітності стають чутливими соски - такі ніби підпухші і червоніші. Я в своєї сестри так діагностувала:) вагітність і без тесту. Але тоді вам напевно прийдеться поновити прийом Дуфастону. Я би вам казала навіть зараз зробити тест (якщо не маєте, то може хай чоловік зганяє..), щоб знати і мати змогу в разі чого відразу прийняти Дуфастон. При вагітності його отак кидати не можна, якщо ви вже його приймали.

13. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Так я ходила до лікаря, і в мене виявили фолікулярну кісту. Призначила лікарка пити з 11-го дня по 25-й. Наразі немаю тесту, та я щось і не впевнена, що вагітна М мають початись десь приблизно за 3 дні незнаю... Я просто змучилась робити ці тести :girl_sad:

14. Seppy

Seppy Active Member

Наталь, а як тобі лікар казала, якщо М почнуться раніше 25 дня МЦ припинити пити дюфастон чи ні?

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Краще дійсно зробити, Наталь! Може якраз завагітніли на фоні прийому Дюфастону і тепер потребуєте прогестеронової підтримки!

16. Yga

Yga New Member

Може, в мене так було, і в моєї подруги також. Після закінчення курсу лікування треба зробити тест на вагітність.Якщо негативний, то протягом 2-3 днів почнеться новий цикл.

Останнє редагування: 7 Листопад 2011
  17. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Вона мені нічого такого не казала. Просто сказала попити цей цикл, і після М прийти до неї. Мене ще ниє так десь далеко низ живота, може дійсно завтра куплю тест і зроблю, а як ви думаєте якщо є вагітність то тест покаже, якщо ще до М приблизно 3, 4 дні? Я себе не хочу обнадіювати, але перестрахуватись треба.

18. Yga

Yga New Member

Наскільки я знаю, то якраз через дюфастон М не починаються(прогестерон гормон 2ї фази).

19. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Сказала,що цей цикл ми лікуєм мою кісту, а на другий цикл ми будем старатись вагітніти, але с/а був і тому я незнаю???

20. Seppy

Seppy Active Member

Нічого подібного, починаються, ще й як! Я запитую, бо здалося, що лікар сказала припинити пити його, якщо М почнуться, а інші лікарі такого ніколи не казали. Завтра задзвоню і перепитаю.

Статус теми:
Закрита.