Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ptashecka

ptashecka New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

дитинка перестала розвиватися...незакритий мозочок у дитинки був...потім ще й запалення яєчників.....ой..букет я вже огого назбирала...
    але як каже мій лікар хвати вже тих квітів з мене..=)надіюсь і сильно -сильно хочу щоб за місяці 4-6 все таки настала вагітність!!!!!!!!!!!!

2. Seferi

Seferi Well-Known Member

Пташечка, все буде добре. Дуже шкода, що сталася така біда. Але ми мусимо бути сильними і вірити в чудо. У нас все вийде!!!

3. ptashecka

ptashecka New Member

я Вірю і знаю що все буде добре!!!!!!!!!!!

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

5. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Привіт дівчатка! Продовжую пити таблетки, і надіюсь, що скоро все налагодиться. :d25: осталось ще 5-ть днів попити і на цей місяць все, потім чекаю М і до лікаря дуже хочу щоб кіста зникла, а вже з наступного місяця можна пробувати з Божою ласкою вагітніти.

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

Nataljchuk,а в кого ви лікуєтесь?В Куніц В.В.?

7. silvia

silvia Well-Known Member

Мені вже далеченько за 25…тому всі думки про крихітку……як і всі ми у цій гілочці я за 4 роки перепробувала і гормони, і клостилбегід, і летромару і трави…фолікули не росли взагалі …….поміняла к-ка лікарів…завдяки посиденькам знайшла лікаря, якому могла б довіряти......потім лапароскопія…….і знову стимуляції…… і знову нічого……готувались до ЕКЗ……Останнім варіантом був менопур, були вагання, чи варто тратити 5 тис. на менопур чи краще відкласти їх на ЕКЗ….але вирішили спробувати. Надії, що все вдасться так от просто і з першого разу було на 20%. Тим більше розповідь форумчанки Dolche про невдалу стимуляцію, після якої її довго витягували з критичного стану не прибавляла позитиву….. Весь час молилась, щоб все вдалось. Коли прийшов термін робити тест - полоска була настільки бліда, що я подумала, що то просто глюк, що то просто моя уява і бажання….пройшло 2 дні …задзвонила лікарю, щоб спланувати наші подальші дії, розповіла про тест – лікар порадив зробити ще раз….Зробила – чітка полоска…в мене ступор….руки трясуться…стільки часу чекала на це, а тут……поплакала. Потім аналіз на ХГЧ…..Правда від менопуру була гіперстимуляція ячників серед. степені, збільшені в розмірі, біль при різких рухах….але пройшло…
    На 13 тижні була на першому УЗД, ще й лікар все так приговорював – дивись, каже, малеча ручкою мамі махає…..так приємно…так дивно…так незвично…Я вірю, що Господь милосердний і оберігатиме те, що він мені дарував і що все буде добре……
    Колись вірила лише лікам та лікарям – зараз кардинально поміняла точку зору, і все, що відбулось – це все Божий дар….
    Усім, хто в цій гілочці щиро бажаю здійснення найзаповітнішої мрії. Головне вірити в це і молитись!

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже за вас тішусь!!!!! Прийміть щирі вітання!!!!! Чекання та молитва таки винагороджуються Божим чудом!!!!!

9. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я також приєднююсь до побажань, читала ваш допис аж розплакалась сама! Все буде у вас добре!:girl_yes2:

10. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Вітаю Вас, здоровячка Вам і Вашій малечі, все буде добре, ми за Вас будемо молитись!

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Звичайно все буде добре.:smile:
    Я щиро тішусь за вас і дуже добре розумію, бо колись сама пройшла через усі ці випробування.
    Та вони ВСІ точно скоро матусями стануть. Це і так ясно.)):d25:

12. Nataljchuk

Nataljchuk New Member

Ні я лікуюсь в Волкової О.В., на батальній.

13. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Сільвіє, прочитавши Ваш допис, сильнішає надія, яка з кожним днем меншає. Тішуся за Вас і дякую Богу за Його чуда.
    Сьогодні знову була на УЗД- 8й день, а овуляція вже відбулась( Якісь фокуси виробляє мій організм:girl_sad:

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

Я теж вітаю! І тішуся, що не повторився мій гіркий досвід. Кожна людина повинна пройти через щось своє.... Я просто застерігала, бо нікому такого б не побажала, що було зі мною. Але на щастя зараз я також щаслива матуся :)

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Сільвія! Прийміть і мої вітання :) Дійсно такі дописи окриляють, з"являється розуміння, що ти не одна така, люди чекають і проходять через багато випробувань перш ніж зустрітись зі своїм щастям... і колись всі ми дочекаємся цього! Дуже рада, що нашу гілочку покидають по-троху, щиро тішусь за вас, Сільвія!!! :)

16. Oriana

Oriana Well-Known Member

Даруйте, дівчатка, що не писала... Я розчарувалась від негативних тестів, навалився депресняк, і нічого не хочеться, нічого не радує... Дуже боляче, не можу себе взяти в руки й заспокоїтиь:sad:((
    Хоча ше М. нема і БТ тримається, але груди перестають боліти.:sad:(((

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мене в той місяць коли завагітніла груди не боліли взагалі, як завжди після перед місячними. Так що не втрачайте надію і "виключіть" паніку.:smile:

18. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Оріаночка! Не розкисайте, розумію, як це важко, але ж життя продовжується, не можна так себе вбивати, нерви ж не відновлюються! Подумайте, що колись ви будете щасливою мамусьою і вам знабиться ваше здоров"я і нормальна нервова система! Вся проблема в тому, що більшість з нас чим блище до М, тим більше вірить, що їх не буде, а потім розчарування... Подумайте про чоловіка, як йому на це все дивитись, впевнена йому і так важко... Одним словом візьміть себе в руки, займіться чимось! Зрештою хоч обнадіювати сильно себе не варто, але ж М ще немає! А ви вже себе "доїдаєте"!

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

Твій випадок свідчення, що ніколи не можна втрачати надії! Тай приємно за В.В., що їй вдалось помогти в такому нелегкому випадку.
    silvia, яке було дозування і скільки днів приймала цей препарат? Скільки фолікулів виросло?

20. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

В мене затримка 4 дні. В середу може здам кров на ХГЛ і прогестерон. Надіюся, що це ВОНО. Чоловікові ще нічого не казала, скажу, якщо буде позитивний результат.

Статус теми:
Закрита.