Як нарешті стати мамою??? (2)

Discussion in 'Пузата хата' started by галичанка, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Є специфіка - гормональний фон організму, який в перший день циклу зовсім інший ніж в середині. Думаю, що не даремно така схема дається. Наприклад, дуфастон не можна починати пити, якщо ще не відбулась овуляція. З гормональними препаратами жартувати небезпечно.

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

але то зовсім не гормональні, то антибіотики, а перший раз були противірусні.

Last edited: Oct 25, 2011
  3. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Маю трохи новин. Ну по-перше манту відміняється, бо знайшли причину підвищених лейкоцитів-токсоплазмоз...
    Сказала Г, що це причина невагітнення і розписала 3-рьохетапний курс лікування. Сказала також, що токсоплазмоз лікується і його потрібно лікувати, бо він призводить до страшних вад в плода, ну це ми самі знаємо... Відповідно чоловіку теж здати токсо...
    Також направила на Лисенка на хромосомний аналіз. Напишіть будь-ласка хто його робив, це той дорогий аналіз? І чи робили його коли посткоітальний тест нормальний? Чи це різна специфіка...
    Такі справи.Починаю лікування і сподіваюсь, що це була причина...
    Ну і ще домашніх тварин провірити на токсоплазмоз.

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

А що лікуєте? Я щось пропустила... Може вам так призначили, щоб до овуляції ви закінчили прийом і можна було жити відкрито?

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене затримочка дівчатка... Проте тест не наважуюсь робити... Лише молю Бога, щоб це було маленьке Боже чудо. Від дня очукуваних місячних час-від-часу так ниє низ живота як на місячні. Намагаюсь ні про шо не думати, та не вдається через ці ниття.

5. Skaliaria

Будемо сподіватися :) А скільки затримка?

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я вірно розумію, що це IgG до вірусів? IgM Здавали?
    Бо лікувати імунітет до токсоплазмозу не дуже розумно, хоч лікарі це люблять.

Мабуть, то каріотип. До посткоїтального тесту відношення не має ніякого, перевіряють відсутність хромосомних відхилень. Вартість - десь в районі 600 гривень з двох.

7. Oriana

Oriana Well-Known Member

Сьогодні шостий день.

8. smakolyk

smakolyk New Member

тримаю за вас кулачки

9. Kitten_Kicia

Kitten_Kicia New Member

Токсоплазмоз є небезпечним для плода тільки в разі якщо Ви заразилися ним вперше під час вагітності, а якщо у Вас вже вироблений імунітет до нього то це немає жодного значення ні для Вас, ні для дитинки. Не варто мордувати таким себе , чоловіка і домашніх тваринок.... Причина явно в чомусь іншому.

10. Seferi

Seferi Well-Known Member

У мене теж виявили антитіла токсоплазмозу, але лікувати цього не треба. І жоден лікар не сказав, що це є причиною мого безпліддя. Жоден навіть не зробив такого припущення. А лікарів я пройшла багато.

11. tasha

tasha New Member

Дуже сумніваюсь у цьому. В моєї сестри ще перед вагітністю аналіз показував досить високий показник токсоплазмозу. У неї є кішка, думаю завдяки їй і мала такі показники, але за три місяці успішно завагітніла і родила здорову дитину.

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А вам робили аналіз на IgM? Чи по тому IgG оприділили, що треба лікувати? Я би на вашому місці ще з кимось порадилася, або аналізи перездала де-інде, бо чи варто лікуватися від того, від чого можливо і не треба лікуватися?

13. smakolyk

smakolyk New Member

теж знаю таку інформацію

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

ЦЕ ніби стосується не лише токсоплазмозу...але там ще є одне "але": погано, коли вперше заразились і погано, коли є загострення (тобто коли виявлено саме IgM!). Вроді так..

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так от власне, що ці деталі важливі, а для чого дарма лікувати? Цікаво просто , чи є різниця в величині числа в аналізі IgG, якщо він вже ітак є позитивний.

16. truskaffka

наскільки читала про ті ТОРЧі, то ще якось можна говорити про "давність" гострої фази (тобто період часу, який пройшов від фази загострення)....є щось таке як авідність - я про то читала, але не пам"ятаю, "яким боком" воно використовується... Але на то теж можна здавати аналізи (наприклад в синево)

17. Skaliaria

Так, це імуноглобуліни G, М-не казала здавати. Я впринципі розгублена, але показник 649-більше, як в десять раз виріс за три роки... Г сказала, що він не мав би так вирости... Може ще в когось проконсультуватись?

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

Теж так подумала,дякую!

18. truskaffka

От там на Лисенка собі і проконсультуйтесь - дуже хороший спеціаліст достатньо широкого спектру (бо ендокринолог і зав центру генетики, і займається з парами, що втратили діток....) - Гельнер Надія Володимирівна....Але до неї дуже довгі живі черги...Ну або принаймні до чергового генетика-акушера (чи як там правильно ті посади..) можна зайти спокійно.

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Обов'язково! Навпаки, гірше, коли немає імунітету до токсоплазмозу, або виявляють його в гостій фазі, а в вас, навпаки, захист підвищений.

Бачу і інші дівчата те саме радять :) Йдіть ще проконсультуйтесь до когось, бо при лікуванні імуномодуляторами і вагітніти не можна, та й не треба вам воно, якщо немає зараз токсоплазмозу.

20. Skaliaria

От і мене це цікавить, не можу цього вичитати в неті. Я вже втішилась, що пролікуюсь і все буде гуд, а тут такі суперечливі відгуки... інші Г теж нічого не казали, коли цифра токсо була 51... Мабуть потрібно до імунолога чи інфекціоніста. Може хтось підкаже?

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

О! Дуже дякую! Так і зробимо. В п"ятницю планую з чоловіком туди поїхати здати каріотип. То на цей аналіз 2 місяці потрібно чекати?

Thread Status:
Not open for further replies.