Як нарешті стати мамою??? (2)

Discussion in 'Пузата хата' started by галичанка, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, на котру годину служба в костелі Св. Антоніо.

2. ptashecka

ptashecka New Member

Усім Доброго дня.Я тут у Вас новенька і прошу підказати що мені робити.
    Історія у мене така ми з чоловіком хочемо дитинку...уже плануємо більше року нічого не виходить..лікарі кажуть старайтеся ми стараємось цикли в мене регулярні Овуляція наступає..веду графіки БТ але все ніяк не виходить.....сьогодні була знову на прийомі у лікаря...оглянув і сказав що якшо ненаступить в цьому циклі вагітність то на наступний будемо стимулювати...+сказав прийти з спермограмою чоловіка...Пвдкажіть що робити...???Величезне Дякую!

3. silvia

silvia Well-Known Member

причин може бути багато- гормони, інфекції, непрохідність маткових труб, погана спермограма.......треба поступово виключати усі чинники, які заважають...от лише не розумію, для чого стимуляція, якщо овуляція відбувається самостійно......може хтось з більш досвідчених підкаже....

4. ptashecka

ptashecka New Member

Дякую..можливо хорошого лікаря порекомендує хтось....

5. silvia

silvia Well-Known Member

6. ptashecka

ptashecka New Member

дуже дякую...

7. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

ptashecka, ще можна для початку здати аналізи на наявність інфекційних захворювань (хламідіоз, мікоплазмоз, уреаплазмоз, герпес, вірус паппіломи людини, цитомегаловірус, токсоплазму, краснуху та ін).
    - Аналіз для визначення антитіл до вірусів ТОРЧ
    - Бактеріологічний посів
    - Гормональне обстеження
    - фолікулометрія

8. fotynasop

fotynasop New Member

От і нас казали старатися. І ми старались, і більше ніж за півтора року Бог подарував нам ляльку. Вже думала,що відправлю чоловіка на спермограму, але не довелось. Якщо ви дійсно сильно переймаєтесь, то я б радила почати зі спермограми. Але не радила б стимуляцію, особливо якщо немає показань для неї. А головне - вірте і менше зараз бігайте до лікарів. Любіть себе і свого чоловіка і все у вас буде!

9. Asal

Asal New Member

Золоті слова!!! Моя подруга 7 років!!! хотіла завагітніти, обійшли вони з чоловіком всіх можливих лікарів, а ось коли заспокоїлась - завагітніла, зараз в неї гарненька донечка :girl_in_dreams:
    ptashecka і Вам того ж бажаю))))))

10. Тошеня

Тошеня Well-Known Member

Дівчатонька, може хто про таке чув: була сьогодні на УЗД, 4й день циклу - а фолікул аж 15 мм. Що то може бути? Лікар УЗД сказала, що таке буває, і може за декілька днів буде овуляція, але... ендометрій маленький, відповідно сподіватись, що буде щось (чи точніше хтось) з того марно. Лікар-гінеколог каже, що фолікул з минулого циклу залишився і, щоб не було з нього кісти, треба пити протизаплідні, про що я навіть думати не хочу навіть в лікувальних цілях....

11. Milongera

Milongera Well-Known Member

Дівчата, підкажіть - на огляді в гінеколога одна труба м'яка, а друга за її словами прощупується. Не можу зрозуміти що це означає. При чому вже раніше в неї ж на оглядах один раз прощупувалася, а інші рази була м'якою. Взагалі, що це означає? це тимчасове?

12. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Таке ж питання виникло! Спершу, думаю, потрібно подивитись спермограму, прохідність, гормональне дзеркало, сумісність і т.д. а потім вдаватись до медикаментозних стимуляцій, це ж не вітамінки і яйники виснажуються...ІМХО

Мої результати торчів:
    2009рік
    токсоплазма -51,4 (від 8,8-позитивний)
    цитомегаловірус-7,5 (від 0,6)
    герпес -10,54 (від 1.1)

2011рік
    649,1
    9
    23
    Така картина...до лікарки сьогодні не потрапила, буду завтра пробувати.
    МАю запитання. Призначила мені Г реакцію Манту на Личаківській, може хтось стикався і робив в інших місцях, як це все виглядало?

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Щось ніколи не стикалась з пальпуванням труб, хіба це інформативно?

13. Марточка

Марточка Well-Known Member

Щось дійсно високий показник токсо,але є ще варіант,що погано зробили аналіp.В мене тоже колись був високий показник,здається під 300(не можу знайти тих результатів),послали до інфекіоніста,але він щось нічого толком не сказав,казав,що то ще треба кілька разів здати,щоб дивитись в динаміці,можливо на той час коли здавала,був понижений імунітет і всяке таке.Я більше нічого не робила,здала минулого року,то в мене IgG 142.Мусите питати свою лікарку.І для чого манту,щось я не дуже зрозуміла.Доречі,в кого ви лікуєтесь?

14. Skaliaria

Попала до нового Г на консультацію (Кузьменко Н.П.) Помітила в заг. аналізі крові підвищені лейкоцити і сказала обов"язково зробити манту... Сподіваюсь завтра щось проясню з тими торчами...

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Я чула історії, що бувають такі фолікули на початку циклу, але цій дівчині лікар не призначав ніякого лікування, і кист не було. Звичайно, що кожен випадок індивідуальний. І звичайно, розумію вас, як не хочеться гормонального лікування, купа побічних ефектів, і чи потрібно воно, раз не кожен лікар їх призначає в такому випадку... Можна послухати думку ще одного лікаря, спробували гомеопатичні нешкідливі препарати для нормалізації циклу, наприклад, ременс.

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:32 ----------

От ці лікарі, я розумію, в нас епідемія туберкульозу, але манту - метод такий далеко неінформативний... У вас якісь проблеми з легенями? Підвищені лейкоцити можуть означати будь яку інфекцію, чи то горла, чи навіть статевих органів, алергію, причин може бути дуже багато.

16. Skaliaria

І я здивована... не знаю що робити, може не поспішати з цим. Скарг не маю. Єдине, що працюю з "вікритими ротами", відповідно щлях передачі спрощується, але Г я про це не казала, та вона й не питала...

17. fotynasop

fotynasop New Member

Я щось була переконана, що реакцію манту призначають тільки дітям, яким не можна (не варто) робити флюрографію. А для дорослих це не показник. Може я відстала від життя?

18. Skaliaria

Ірусь! А є якийсь інший метод, щоб обійти манту?

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

Співробітниця теж розказувала, що коли мала запалення, робила манту... Щось я запуталась, теж не очікувала такого скерування...

19. Nevermind

Nevermind New Member

У мене років 8 тому таке було. Але я ще відразу не почала лікувати, думала - так пройде. Ні фіга. Після чергових місячних розрослося ще більше, навіть боліти почало. Цикли почали збиватися. У підсумку довелося лікуватися - і протизаплідними, і не тільки. Зате після лікування - цикли почалися ідеальні - день в день. Ніяких кіст.

20. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

А чому призначають таблетки починати пити разом з місячними? В тому є якась специфіка чи то щоб було зручніше дні рахувати?

Thread Status:
Not open for further replies.