Як нарешті стати мамою??? (2)

Discussion in 'Пузата хата' started by галичанка, Feb 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KristiK

KristiK New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Дай Боженька, щоб у Вас все вийшло!!! Тримаю за Вас кулачки!!!!

2. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Лікарка послала на УЗД - зорієнтувала десь на 14 день циклу. Я так розумію шо то орієнтовний день овуляції - це якшо по книжці. Але в мене знов цикл збився і вже пару останніх місячних триває від 40 до 50 днів. Коли з таким циклом краще іти? На який день? Може краще два рази сходити? Що підкажете?

3. crissola

crissola Well-Known Member

Ой стільки приємних новин ... Дівчаточка вітаю Вас! Кого з карапузиком в животику , кого з річницею спільного життя.....Ви молодці!Все в нас буде добре по іншому й бути не може

---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Вчора була на гістероскопії у Мартина Т.Ю. все пройшло добре ,нічого поганого не виявили...матка , труби як книжка пише .... тепер чекаю на результати гістології і будемо лікуватись ....Результат (вірю )не за горами

4. галичанка

галичанка Well-Known Member

Як проходить гістероскопія, наркоз?
    Добре, що все добре. Значить причина в чомусь іншому. Є в лікарів якісь думки, щоб це таке було чи вам рекомендували цю процедуру, бо все решта було в нормі?

5. crissola

crissola Well-Known Member

Сама операція триває близько 20-30хв. під загальним наркозом , до слова заснула я 7 год ., прокинулась одразу після наркозу 8год. (можливо тривала вона чуть довше), наркоз прекрасний (в порівнянні з 3 попередніми) , персонал привітний , сам лікар суперовий , на наступний день мені було показано відео і розкладено все «по полочках».

6. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Маю таке питання: середина цикла, як завжди припадає овуляція, і чому тоді тест показує 2 полоски при овуляції? вагітності нема. Середина циклу пройшла і тести негативні

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Який тест - на овуляцію, чи на вагітність?
    Знаю, що тести на овуляцію можуть показувати і ранню вагітність (десь бачила відео з поясненням, що тести на овуляцію дуже "неперебірливі", а тести на вагітність - реагують тільки на вагітність.
    А ще тест може неякісний трапитись.

8. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Яким чином, якщо тести реагують на концентрацію різних гормонів - ХГЛ та ЛГ?

9. ckorpionsha

на вагітність. Моя думка: бракований тест)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

може їх переплутали ще в упаковці. Ну дали на овуляцію? Але взагалі дивно трохи, а нащо використовувати тести на вагітність в середині циклу, якщо ж відомо, що якраз овуляція має бути?

але ж тест на овуляцію виявляє пік лютеінізуючого гормону, який власне при овуляціїї виділяється, а тест на вагітність чутливий на хоріонічний гонадотропін, який піднімається при наступленні вагітності. Тобто різні зовсім гормони ф тести не мали би помилятися

11. ARABIKO

ARABIKO New Member

В мене питання.Я овуляцію визачаю по слизу,але цього місяця зявилась молочниця,і тепер незнаю чи могла бути О?

12. ckorpionsha

бо мене нудило, думаю був повід для тесту....нічого дивного. Адже при природньому методі контрацепції теж можна тести весь місяць купляти, там ризик великий.

13. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я як Михасиком завагітніла місячні в мене були раз в 2-3 місяці бо я тоді ще інтенсивно годувала Марка. Але другу вагітність ми планували. Пам'ятаю роблю тест на овуляцію, а там 2 жирні полоски, і розтроїлася дуже, думала все, пропустили момент. А як виявилося я вже була вагітна 2 тижні. А тест на вагітність показував тоді одну.

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну, у тому відео, що я бачила, схематично зобразили ті гормони у вигляді двох близнючок, одна з яких була в капелюшку (тобто, щось спільне у тих гормонах таки є). Тест на вагітність більш чутливий, він вміє розрізняти, де яка, а тест на овуляцію - "підсліпуватий", йому що з капелюшком, що без - все однаково. :)
    Кому цікаво - можете прогуглити, на багатьох мамських форумах цілі дискусії з результатами екпериментів. :)

Last edited: Sep 22, 2011
  15. Люша

Люша Well-Known Member

а це в кого який цикл, у мене 23-25 днів, і овуляція у мене відбувається під час та від разу після місячних, першою дитиною я завагітніла як раз в останній їх день - тому за 10 днів до наступних КД тест мені вже показав, що я вагітна.

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

напевно так. в мене цикл 33-35 днів, О відбулась на 23-24 день, тому тест до 7-8 дня після затримки нічого не показував.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

сон мені приснився сьогодні такий дивно-смішний. що ніби я йду по вулиці, а назустріч мені - дівчина вагітна, місяць мабуть 8 був.
    вона була одягнута у світлі штани і яскраву тоненьку оранжево-рожеву футболку, яка обтягувала весь животик.
    вона йшла, і я звернула увагу на її живіт, бо там чітко-чітко було видно ладоньки і стопи маленькі тої дитинки - ніби воно сидить на попі в животику... до чого б це?

17. ckorpionsha

я так само завагітніла з малим

18. Snigurochka

Snigurochka New Member

Дівчатка, сьогодні знов ходили на узі - 4 тижні, 1 см, плід розвивається дуже добре, тьфу-тьфу-тьфу, народжувати в кінці травня, в кінці жовтня буду стававти вже на облік, в листопаді - знов на узі.:girl_tender: Нарешті дочекалась!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Давайте і ви теж радуйте нас всіх добрими новинами. Осінь - це якраз пора врожаю, багато вітамінчиків, золота пора. А для вірності тьфу-тьфу на вас всіх:girl_crazy: щоб ви всі від мене заразилися:girl_wink: . А я буду заходити на цю гілку, щоб побачити гарні новини від вас!!!! Вірте в краще, кохайте свого чоловіка, слідкуйте за своїм здоров'ям і Бог вам обов'язково допоможе!!!!!!

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

В мене щось так поясниця болить, що не можу ні сидіти ні лежати, трохи низ живота поколював((( 28 числа мають бути мої М. Груди вже кілька днів болять, але що дивно, що болять зовсім трошки, якесь таке дивне відчуття. Минулого циклу перед М якраз десь в цей час в мене груди боліли дуже сильно, як лягала спати, то були аж гарячі, дурні думки в голову лізуть, може був викидень... Напевно як на наступний раз буде затримка, зразу поїду здам аналіз на ХГЛ. Якщо є вагітність, то в перші кілька днів затримки аналіз її покаже? Щось я зовсім розклеїлася(

20. Nevermind

Nevermind New Member

:girl_yes2: Навіть звичайний тест може показати, якщо затримка є пару днів.

У мене, до речі, коли була затримка, груди зовсім не боліли (зазвичай перед місячними боліли). Це вже потім вони розбухнули...

Thread Status:
Not open for further replies.