Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Delfy

Delfy Well-Known Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

:khomyak::khomyak::khomyak: - з кнурячою?? чомусь мені здається, що це більше на жовту пресу схоже... або з якогось кіна американського...

2. tasha

tasha New Member

От і я маю сумніви щодо правдивості інформації, де вони біо матеріал взяли?

3. Margot

Margot Well-Known Member

дівчатка,та де з кнурячою!З спермою іншого мужчини!:girl_haha:

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Як ваша БТ?

5. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

:girl_haha:Та от в темі про чорний список людей в білих халатах писали, що в лабораторію для обстеження хтось там кнурячу сперму носив.:girl_haha:То може й могли б теоретично наплутати. Але це дійсно з розряду фантастики.:girl_cool:

6. Margot

Margot Well-Known Member

дякую,Лідочко,що цікавитесь!Бт вчора зранку була 36.5,а сьогодні 36.9.Завтра поміряю, думаю картина проясниться,чи то вже друга фаза почалась.Як ви думаєте,якщо Ф не лопає то Бт не піднімається?Чи може і не лопати,а Бт піднятись?

7. Njyta

Njyta Well-Known Member

Привіт! Ми з чоловіком цього місяця були в Альтернативі,нарешті наважилися на інсемінацію.Але,на жаль після здачі спермограми нас відмовили у цій процедурі.Рекомендують тільки ЕКЗ,ІКСІ.От такі у нас справи.

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Думаю БТ не підніметься, а буде скакати, або триматися приблизно на одному рівні.

9. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ого, дивує, що так категорично.
    А які справи раніше були зі спермограмою? Може перездати в іншому місці і в інший час? Могли якісь негативні фактори вплинути на показники?

10. Margot

Margot Well-Known Member

Дякую,Лідочко!Бт сьогодні вже 37. Njyta,це вам дійсно так відрізали...Краще перездайте СГ ,там де не займаються ЕКЗ.Можете підгодувати чоловіка спеманом(на травах,шкоди не буде),бджолиним пилком,рибою,от побачите,що все буде ок!Не сприймайте це за чисту монету.Мені і діагнозували (досить авторитетні дохторики)полікістоз ЛЯ, і ендометріоз-насправді тим і не пахне!Так що перездайте!

11. Red Sun

Red Sun New Member

Ви ж самі розумієте,що це їх гроші і вони вас тому і відмовляють,може перездайте в іншій лабораторії і ще можете сходити до Верніковського,говорять що хороший лікар і що він робить інсемінацію.Порадьтесь з ним

12. Njyta

Njyta Well-Known Member

Дякую за підтримку!Проблеми з спермограмою в нас були завжди.Чоловік лікувався і антибіотиками,і вітамінами,але,на-жаль,результату не було.Хоча ні лейкоцитів,ні слизу,ні жодних інфекцій також ніколи не було виявлено.В нас знижена рухливість - Категорія А+В лише 31%.Та і кількість в 1 мл. лише 24 млн.І дуже погана морфологія цього разу,хоча перед тим з цим все було добре.Дегенеративних - 91% при нормі<= 70%.В заключенні поставили нам тератоастенозооспермія.Тому я і сама бачу,що по цих результатах інсемінація - це марна трата грошей.Будем думати про ЕКЗ.

13. Red Sun

Red Sun New Member

Njytaв нас аналогічна ситуація

---------- Додано в 19:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:05 ----------

але в нас крім того ще 2 ЗВ і поки ніяк не можем визначити причину,підозрюю що це щось на генетичному рівні:sad:(

14. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Щось тут затишшя таке)
    Я от не знаю який в мене Д.Ц., і ніяк не можу згадати коли в мене ті М. почалися. І чого було собі в календарику не відмітити? Все на потім відкладала, і з того всього забула навіть коли ті М. були.

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Я теж ніяк незнаю, що вже за день... Лише відчуваю шо вже друга фаза йде.

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Дівчата, в церкві св Климентія того тижня будуть виставлені мощі св апостола Юди Тадея! Тут почитайте більше:
    http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=1071969#post1071969

17. Margot

Margot Well-Known Member

зазвичай то незнання дня циклу краще за все сприяє вагітності!Я так би хотіла поклонитися мощам святого,але Львова не знаю взагалі.Бувала тільки на Південному,в Ашані,в бібліотеці ім.Стефаника,та в центрі ,і то хіба в Гріль заходили.Сама би загубилась:girl_haha:

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Точно, тут точно все є, і календаря не треба)))

20. siriuska

siriuska Member

А я 3 раз стимулююся клостилом,два рази все добре,фолікули росли а вагітність не наступила,а тепер навіть незнаю,була в пятницю на узд фолікули 15-16-17 мм,і сьогодні вони знову такого ж розміру.тільки ендометрій підріс,певне я знову пролітаю.Навіть незнаю що далі думати,на що себе налаштовувати,адже клостил можна лише 5-6 разів приймати.

Статус теми:
Закрита.