Як нарешті стати мамою??? (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем галичанка, 9 Лютий 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. lestan

lestan Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою??? (2)

Я його брала у лікарки. Я читала, що його широко застосовують навіть при штучному заплідненні, тому він дає добрий результат. а дозу не пам'ятаю, менша ніж 10 000. і ціна була до 500. І не знаю чи тобі лікар твій призначить, але я з 16 дня циклу пила дуфастон і вже не відміняли мені його аж до 20 тижня вагітності. Бо коли вагітність на уколі, бажано закріпити. Також перепитайся

2. Margot

Margot Well-Known Member

мені також призначив дуфастон з 16 д.ц.Дякую!

3. lestan

lestan Member

і ще порада, з власного досвіду і не тільки. Якщо все вийде, до 12 тижня вагітності ні в якому разі не відміняй дуфастон, навіть при добрих УЗД і назначеннях лікаря. Бо у мене на 8 тижні після відміни дуфастону, була сильна кровотеча ледве спасли вагітність. А у подружки при відміні дуфастону було замертвіння. І коли я була в лікарні , то виявилось, що це не поодинокі випадки. Тому якщо починаєш пити, вже не кидай його. Пишу, щоб не налякати, а навпаки не повторювати помилок, просто вже є досвід. Гарного тобі тесту з двома полосочками! Апчхи!

4. Margot

Margot Well-Known Member

дуже тобі дякую за небайдужість!всіх благ тобі і твоїй сім'ї!Хай вам допомагає Бог!

5. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Такий ніби слиз, не знаю як інакше пояснити. І так в мене завжди...

6. Margot

Margot Well-Known Member

в мене теж цього циклу були згустки і якась слизь...бека!Не хочу вас засмучувати,але мені здається,що то міг бути викидиш...читала ваші дописи,ще до М,чомусь мені здавалось,що ви вагітні.Наступного циклу все у вас вийде!от побачите!Бережіть себе!

7. Korshyktan

Korshyktan New Member

Дякую Вам за відповідь. Я знаю що це не так страшно але вона в мене спостерігається вже довгий час і тепер лікар каже що якщо не допоможуть ліки то треба буде оперувати. Я 4 роки не можу завагітніти, все в нормі, окрім цієї кісти. А на рахунок ліків я читала багато відгуків і тепер не знаю що траще приймати - свічки - добре тим що менше садять печінку, а про дуфастон - пишуть що він більш дієвий і ось я й сумніваюсь....

8. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дівчатка, привіт! Розшифруйте, пліііз, хто розуміється, ці результати:
    ФСГ - 3,8 при нормі до 10 мМО/мл, ЛГ - 7,7 при нормі до 27 мМо/мл, ТТГ - 8,9 при нормі 0,4-4,0 мМО/мл, Ат ТПО - 1326 при нормі до 30 од/мл. День циклу здачі аналізів -3.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

нашо дурниці пишете? Місячні із згустками - тим більше якщо вони такі завжди - це варіант норми.

10. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Якнамене-це нормально, ендометрій ж відшаровується, а він не може бути консистенції рідкої крові!

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Не шугайте народ, це тільки ваші домисли, причому безпідставні.

12. Margot

Margot Well-Known Member

ну чого зразу дурниці?!Знаю,що норма.Але я опиралась на попередні дописи форумчанки.Я ж не писала ,що був саме він,а що мені здалось так.Слід уважніше читати.ІМХО

13. галичанка

галичанка Well-Known Member

Тетянко, тут серйозна справа з щитоподібною залозою. АТ до ТПО настільки перевищує норму, 1326 при нормі до 30, а тут вже неодноразово писали, що це може бути причиною невиношування вагітності. А скільки в тебе було 2 фаз по 21 днів... Я би радила звернутись до доброго ендокринолога, я чула добрі відгуки про Іваніну, яка допомогла виносити не одній дівчині, в яких також були високі ці показники.
    ТТГ, ще один показник, що визначає роботу щитоподібної залози, також не в нормі... Не переживай, думаю, як ти приведеш до норми цю залозу - все налагодиться!
    В якого гінеколога ти зараз консультуєшся?

Останнє редагування: 3 Вересень 2011
  14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дякую, Іринко:) Надіюсь, я вже підійшла до вирішення своєї проблемки, і скоро стану мамою! Зараз консультуюсь в Цимбали. А де приймає ця Іваніна?

15. Boyarhanka

Boyarhanka В очікуванні чудес!

Цілком нормально! В мене також :)
    Але, якщо маєш сумніви, то запитай у свого лікаря.

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Давчата, підскажіть, хтось приймав Летромару, для стимулювання овуляції? Чи допомогла вона завагітніти і чи були побічні дії. Дуже дякую!

16. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

17. Margot

Margot Well-Known Member

опиралась я на підвищену Бт на фоні тривалої затримки.На жаль,в наш час багато вагітностей закінчується,ще не встигши "засвітитись" на тесті...Звичайно,що без образ,ми ж з Вами не діти.

18. daisygirl

daisygirl Member

Дівчатка, а хтось з вас покращував флору? В мене виявили відсутність Паличок Додерлейна (лактобацили), лікар призначив Біогаю, вживала 20 днів, паралельно їла йогурти двічі на день. Після місячних хочу ще раз аналізи здати. Але думаю, що ефекту сильного не відбулось. :sad:

19. Galysik

Galysik Well-Known Member

Дівчатка, прийшла трохи вас підтримати. Ще не так давно і я була плануюча. Планували безрезультатно довго, 5 років. Хто знає як це, 5 років надії і розчарувань, той мене зрозуміє. І останній вердикт лікарів - "непрохідні труби, пробуйте інвітро, але ж Ви в курсі, який там відсоток позитивних результатів..".
    Я черговий раз повішала носа, уже нічого не хтілося і ні у що не вірилось, але за деякий час, черговий раз зібралася і знову взялася до роботи. Почитала відгуки про гінекологів вирішила сходити до Мартина на Русових, бо його дуже хвалили. Він подивився мої знімки, спитав який криворучкін мені їх робив, , сказав що знимки неінформативні і виписав мені протизаплідні таблетки Регулон на 3 міс., після чого назначив УЗД. На УЗД лікар сказав що все ок і близька овуляція. Так ми і завагітніли. Без стимуляцій, без лапароскопії, без інвітро (як радили інші лікарі). Банально, до неможливості.
    А зараз я щаслива матуся маленького піврічного гарбузика :)
    Отож, не слухайте тих хапуг, які з вумним видом призначають вам дорожезні ліки/процедури! То все робота на їхню кишеню!
    Знайдіть гарного лікаря і все у вас вийде! Знаю з власного досвіду!
    А ще знаю, що усі ви будете матусями! Це тільки питання часу!
    То ж не втрачайте часу на зневіру, йдіть вперед із думкою, що кожен крок приближує вас до солодкої миті зустрічі з малюком!

20. silvia

silvia Well-Known Member

- я пила.....але як і на клостилбегід не реагували яйники ( не дозрівали фолікули) так і на летромару... але кожен організм індивідуальний.....

Статус теми:
Закрита.