Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Deer125, 7 Серпень 2007.

1. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

В мене було точно так само, тільки вечір температура 37, 37,2 і ні з того з сього хотілося просто поплакати.

• Подобається Подобається x 2
  2. superdetka

superdetka Well-Known Member

Всім Привіт! я на вашому форумі вперше але мені тут дуже сподобалось, і я почерпнула для себе багато корисної інформації, за що Вам велике спасибі.
    Але все таки мене турбує ще декілька запитань. Ми з чоловіком плануємо вагітність вже 4-ий місяць, нажаль поки що безрезультатно. Почала вимірювати БТ, стабільно 36.5-36.7, два рази був скачок в першій фазі до 36.8, на 18 день циклу пішла на УЗД, сказали, що фолікул дозріває, овуляція 99,9% відбудеться. На наступний день було зниження температури до 36.5 і скачок до 36.8. Статевий акт був на 16 і на 20 дні циклу, сьогодні 30день циклу, температура в 2-ій фазі тримається 36.8-36.9. Хтось може щось підсказати, буду дуже вдячна.

3. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

ОКСАНА,може ви краще зверніться до дівчат у "як нарешті стати мамою?",вони можуть вам гарно і досить кваліфіковано відповісти.я дуже люблю читати цю гілку,і вже почала за них усіх переживати як за своїх.

• Подобається Подобається x 3
  4. vywnja

vywnja New Member

:girl_cray: напишіть мені будь ласка в асю, як можна визначити вагітність на найраніших етапах....якщо це можливо......:cesored:

наперед вдячна

Останнє редагування модератором: 26 Листопад 2009
  5. галичанка

галичанка Well-Known Member

А чого :girl_cray:, що трапилось?

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Коли почалася "епідемія" на 5-м каналі виступав дядько - представник компанії, що виготовляє індивідуальні тести (чесно, не бачила призвища і компанії), в т.ч. і тести на вагітність. Так от, він обіцяв, що може вже наступного року в Україні вже будуть продаватись тести, які дозволять визначити вагітність з 3-го дня від заплідненя яйцеклітини! От було б корисно)

7. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

а таке хіба можливо?

8. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

От і замислилась, але вирішила не заглиблюватись в цю тему. Якщо дядько з 5-го каналу обіцяв - хай робить) :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  9. Amira

Amira New Member

Це дивне відчуття...Але я була впевнена на всі 200 відсотків у свою вагітність. На 28-ий день циклу дуже збільшились груди, набрякли і боліли, у мене цього ніколи не було навіть перед місячними, загострились запахи, ніякої нудоти і токсикозу не було.
    Зранку пішла в аптеку, купила два тести, вони показали позитивні результати - дві смужечки!

10. Amira

Amira New Member

Ой, зовсім забула! Міряла базальну температуру,обов"язково зранку як тілки був скачок, це приблизно 12-15 день цикл, відразу у ліжко.Результат не примусив довго себе чекати...Три місяці і бажана вагітність наступила!

11. cleonata

cleonata Well-Known Member

я без міряння БТ завжди знала коли в мене овуляція, не знаю якось відчувалось в мене завжди. і так якось вийшло, що ми в ту нч кохались, ще й в мене такої ночі не було приємної за 5 років спільного життя з чоловіком, він ніби все відчував в ту саму секунду що я хотіла, і як я хотіла, і так було добре....., а потім його слова: ну шо давай? то була найкраща ніч в мому житті!!!! і з першого дня все перевернулось, мене всі переконували завжди що зразу не виходить, шо треба кілька раз старатись... Я скажу ЯК БОГ дасть так має бути. я хотіла завагітніти в жовтні, завагітніла в вересні, яка різниця буде рак чи лев чи близнюк, головне щоб здоровеньке!!!!.... я дкмала що я в силу своєї акторської майстерності, яка мені присутня з дитинства, навіяла собі що я вже вагітна, але як виявилось оте відчуття не підводить ніколи!!! Дійсно все інакше, запахи, люди, настрій, якась добріша стала, чи може не так, я просто почала закривати очі на всякі дрібниці...
    Я б дуже хотіла щоб кожна жінка могла відчувати такі відчуття, і вміти себе якось так слухати... і незважаючи на теперішній страшний для мене токсикоз - я щаслива!!!

12. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Привіт дівчата!!!!!!
    Допоможіть, будь ласка!
    В мене все почалось з головного болю, потім температура 37-37.5...біль у грудях і більші зробились, апетит ого!!!)))))
    Але були місячні незвичайні - 2 дні (в мене завжди 4-5 днів)...
    Робила тест - негативний(((((( нажаль
    Я можу бути вагітна?

13. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

А ще мене низом живота нило і нирки так тянули)))

14. MaryF

MaryF Well-Known Member

Можеш!
    Ше залежить від кількості виділень.
    Тест не показник. У мене три тести (різні) були позитивні, а вагітності не було.

15. галичанка

галичанка Well-Known Member

Бувають випадки, коли є вагітність при невеличких місячних. Тест також не всім показує вагітність. Так що все може бути... Якщо б ви могли піти на УЗД до доброго спеціаліста... А у Львові буваєте, могла б порадити, де можна зробити УЗД.

16. Kucjynchuk

Kucjynchuk Active Member

Так! Я у Львові дуже часто!!!!
    Якщо можна то порадьте, бо як я вже читала на форумі, лікар узедист має велике значення!!!
    Дякую за відповіді!

Галичанка, дуже дякую!!!

Останнє редагування модератором: 26 Листопад 2009
  17. cleonata

cleonata Well-Known Member

в мене теж було помазалось на час місячних і навіть на 2 місяці теж, то нормально, одна моя знайома мала місячні самі натуральні 4 місяці і їй лікар сказав шо вона вагітна вже 5 місяць - вона втратила дар мови. вона навіть не памятала від кого))), потім довго згадувала рахувала, але все закінчилось благополучно, батько признав малюка, надто був на нього малий схожий)))))

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

мда...жесть....:girl_haha:

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дівчата! На скільки велика імовірність того, що тест показує неправильно? Вчора зробила 2 тести зовсім різних фірм, то і той і інший показали 2 смужки! При чому один із тестів був при 7 дні вагітності, а інший з першого дня затримки! І коли можна іти на узд, аби точно переконатися? Хочеться вірити, що тест все таки показав невірно............

20. Єва

Єва Well-Known Member

От читаю ваш допис і думаю: коментувати щось чи ні? У вашому випадку помилка буває рідко. Частіше тест не показує вагітність, коли вона є, а щоб навпаки - сумніваюсь.
    П.С. Не хочу вас ображати, але не можу втриматись, щоб не висловити свою думку. Краще б не писали останнього речення. Дівчата з гілочки "Як нарешті стати мамою" живуть мрією про дві смужечки і таку бажану вагітність (деякі мріють про другу дитинку, але не виходить). Розумію, у вас є синочок і ви ніколи не знали, що таке діагноз безпліддя чи що таке чекати дитятко по кілька років, тому і зараз не можете належним чином оцінити цей Божий дар, бо керуєтесь у своїх міркуваннях якимись побутовими, приземленими речами, що грунтуються на вашому власному егоїзмі.