Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Deer125, 7 Серпень 2007.

1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Десь читала, що до 7-ми днів - цілком допустимо (можливо, в цьому циклі були якісь стреси, зміни клімату, переохолодження). Більше 7-ми то або таки вагітність (здайте ХГЧ для певності) або якісь гормональні збої (тоді вже варто звернутися до лікаря).

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

що значить затримка? Якщо ви не знаєте, коли у вас овуляція, то не можете ніяк знати чи то затримка, чи то просто ще друга фаза циклу триває. В мене бувало овуляція і на 35 день циклу була, відповідно цикл тривав 50 днів (зміна клімату, стрес від екзаменів, чи ще від чогось), відповідно якщо так рахувати як ви, то при моєму звичному циклі нехай 32 дні, то в такі цикли то була "затримка" 28 днів.
    А затримка це коли друга фаза вже має більше 14ти днів

3. lilochok

lilochok Well-Known Member

Стрес пережила цього місяця ще той (ми з чоловіком на хребті і раптово почалась гроза, молились, щоб в нас не попала блискавка і ми залишились живими)
    На стрес і спишу поки затримку

4. Talibamina

Talibamina Member

І мені не спиться чогось ... Затримка не знаю скільки днів, бо навіть не пам"ятаю, коли була КС. Але овуляцію я чітко запамятала. Навіть собі подумала: ооо, це не овуляція, а суперовуляція. Терпіння моє вже майже лопнуло, пішла купила тест. Але поки не роблю, дочекаюсь ранку. Раніше затримки могли бути, бо годувала малу грудьми, цикл відновлювався. Останніх півроку усе було по графіку. Раніше, ще до вагітності, як тільки була затримка 1-2 дні бігла купувати тест і в той самий день починались "дєла", тест не встигала навіть використати. Тому на цей раз чекала майже тиждень, не хотіла "накаркати", купивши тест. Завтра відзвітуюсь. Проте останніх 2 тижні я себе так слабо почуваю, постійно хочеться спати і така втома капець.

5. Talibamina

Talibamina Member

зробила тест в 5 ранку - негативний, а в 9 почались КД. Класична моя ситуація, ех ... а я вже відчувала себе вагітною :))

6. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Напевно сюди писати: затримка 4 дні була, а тепер пішли коричневі виділення (а я вже подумала що завагітніла...). При чому перший раз в мене не було ніяких признаків місячних, і зараз нічого не болить, хоча кожного разу як починалися місячні то дуже болів (різав) живіт... Що це може бути? (тест негативний)

7. Talibamina

Talibamina Member

це може бути якась застуда або якийсь запальний процес, краще після М піти до гінеколога на огляд, на всяк випадок для заспокоєння

8. Vittoriya

у мене раз так було, що КД не починалися як завжди-з болі живота, а така мазня цілий день. Правда то був не подовшений цикл, а навпаки, ще десь 23 день циклу і тут таке, я з переляку погнала на УЗД в клініку Параскеви, де мене ще налякали ендометріозом, хоча не знаю, що вона там могла побачити, так як це просто починалися КД, думаю то просто був ановуляторний цикл. То не обов'язково мусить бути якась проблема, треба дивитися що далі буде, чи почнуться нормальні КД, чи ні.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Щось мене мучать "смутниє самнєнья"... До КД лічені дні, я як на голках.... Чує моя дупа щось не то.. а може то я себе так накрутила... місцями навіть підтошнює...
    Хто знає чи тест покаже вагітність зараз, ще до КД, чи тре чекати обов"язково затримки?

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Зараз не варто робити- надто велика похибка ( навіть тест може не показати, а вагітність бути. Або будете вдивлятися в контрольну стрічку і щось себе накручувати. Якщо навіть вагітність і є, то це саме зараз має значення хіба якщо у вас двозначне ішення на неї може бути. А так- дочекайтеся затримки. Адже може це просто ви зараз себе накручуєте ( можливо був незахищений акт і ви вже наперед себе налаштовуєте, що " а раптом")

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

можливо. Бо для нудоти ще дійсно рано :)

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Був, ще й як виявилося і овуляція була... Я знаю про 30 відсотків і тд, але малий наш вийшов з першого разу, то вже тому й переживаю...

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну то набеіться ще трішки терпіння і тиждень зачекайте. Якщо критичні не прийдуть- здайте ХГЧ ( він, в принципі, може показати результат і в 4 акушерські тижні. Якщо точно знаєте. коли була овуляція та незахищений акт, додайте до цього 10-12 днів . І якщо стільки часу вже минуло, то аналіз крові на ХГЧ вже може щось прояснити. А тестам поки ще не варто довіряти

13. бетменша

бетменша Well-Known Member

я б зробила тест. переважно, якщо вагітність є, то показує бліду смужку (то я вж надивилась знимок на сайтах з планування))

14. Vittoriya

а то щось змінить для вас? Як маж бути так буде. Тошнити точно ще зарано, в будь-якому випадку. То все психологія людини.

15. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

П.С. Дякую за відгук в карму. Не буває тільки чорного і білого. Є ще дуже багато інших кольорів і відтінків.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

ЯК маєте такі відчуття то зробіть вже, мені тест донечку показав за день на дати початку КД. Але я то сама ше раніше відчула, мене підтошнювало, особливо в маршрутці було зле.

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а мені з Дмитриком за день до початку М не показав, а на перший день затримки - показав чітко

18. Milos

Milos New Member

Відповідь: Як нарешті стати мамою? (5)

Дівчата, потрібна порада. Сьогодні перший затримки, вже тиждень як підтошнює увечері, загальна слабкість і БТ вчора була 37,0, сьогодні зранку 37,2, а зараз увечері 37,4. До того графік я вела ще рік тому і т вище 36,8 не підіймалася. Груди збільшились і налилися, але здулися за день до очікуваних м. Чи можуть ці всі фактори свідчити про вагітність?

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

можуть, але БТ ввечері не міряйте, вона в цей час не показова. Зробіть завтра тест, якщо М не прийдуть і будете точно знати

20. Vittoriya

ну от цікаво нащо дівчата таки виміріють БТ ввечір, що вона взагалі має показувати?:girl_in_dreams:

і так і ні :) Тобто і в звичному нормальному циклі жінки буде підвищена БТ триматися (зранку, одразу після сну ;)) Слабкість , тошнота- то може бути і психологічний фактор, але й також вагітність. Про тошноту не впевнена, ну може є такі, кого прямо з першого дня зачаття тошнить... Але слабкість, сонливість може бути. Я ще нічого не підозрювала про вагітність, а проспала вдень концерт, на який дуже хотіла піти.. Тоді на то не звернула увагу, хоч і була виспана з ночі ніби, ну думала погода, чи що... Висока БТ, якщо ви міряли раніше і знаєте як вона у вас себе веде в другій фазі також може свідчити про вагітність. Ну але ви написали про БТ лише за 2 дні, тому важко щось сказати. Я власне тому і зробила тест, бо дивно БТ трималася вище 37.1 досить довго, хоч раніше на такі позначки піднімалася буквально на 2,3 дні. Тому вам порада може бути лиш одна, не гадати по БТ ввечір, а зробити зранку тест