Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Deer125, 7 Серпень 2007.

1. Kvinna

Kvinna Member

Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

У мене останніх років 5 цикл 30 днів був. Збої були тільки два рази і то давно. А тепер як мені овуляцію вираховувати? За 30-денним циклом чи за останнім (він тепер виходить 27 днів)

А що таке ановуляторний цикл?

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Значить активно плануєте з 12 по 20 день циклу. Все буде ок.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

в такому циклі, якщо все добре у вас зі здоров'ям і друга фаза в нормі-овуляція відбулася на 15 д.ц. Стрес, чи ще купа різних факторів можу повпливати на овуляцію і наприклад цього циклу вона могла у вас відбутися на 12 день циклу. Не виключено, що коли-небудь вона у вас може відбутися і на 18 д.ц. Тоді сам цикл триватиме 33 дні. Прислухайтеся до себе-коли слиз плідний з'являється, можете і БТ почати міряти. А найпростіше-просто кохатися та й все. Але не накручувати себе вкінці кожного циклу, то ніц не дасть, лиш може повпливати на ваш цикл :girl_crazy:

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, може комусь знадобиться, чи не знадобиться)), але можу написати які симпотоми В в мене були ще до затримки, хоч я тоді то опустила, бо ми були різко відмінили планування, тому за вагітність навіть крєм мозку) не думала.
    Знадчить першим, досить яскраво вираженим симптомом було дуже різке зниження апетиту, але я то тоді спихнула на перевтому і нерви. Тепер так собі думаю- то почалося десь на 18-20 ДЦ. Я могла цілий день ходити і нічого не їсти, хоча до того мала такий апетит, що ого-го. Плюс я закадична солодкоїжка не хотіла солодкого.)
    Другий признак- досить тривала біль з правого боку, особливо коли присідала. Я навіть подумувала, що то знов киста, чи апендицит. Я навіть ношпу пила, але біль зникла за пару днів. Це не овуляторна біль, навіть не схожа. Тепер читаю що то жовте тіло під час вагітності може давати такі відчуття.
    Третій признак- маленький згусток червонуватих виділень. Я вже думала, що починаються М передчасно і побігла за прокладками.
    А і ще- дуже важливо. В мене почалися дуже різкі зміни в психічному стані. Мене знайомі не впізнавали. Я була мрійливо-загадкова і мої думки були якісь зовсім не логічні. Щось собі таке надумувала, увесь час про щось мріяла, снилися якісь поля з квіточками, ну і в голові тоже була купа своєрідних квіточок.) Але то було вже в районі затримки М.
    От, ну і то не признак звісно, але чоловікові снилася жива риба двічі.:girl_crazy:
    Ну, от а так всі признаки ПМС були. І живіт нив точ в точ як на М, груди боліли і т.п.
    Тільки апетиту не було, а в мене перед М завжди просто кінський.

5. glasses

glasses Member

В мене все навпаки - чоловік казав: Ти знову зі свого тазіка їсиш?

Саме так, в мене саме в правому, тріснув фолікул.

Не було абсолютно нічого подібного.
    Не було нічого.
    А ми теж не надіялись тоді, бо УЗД нічого доброго не показувало, і надії не було. Але Бозя зробив так, що в животику малятко-синочок.
    Тому мабуть, все індивідуально. Або я якась неправильна, що в мене було по іншому.

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Та ящось взагалі не зрозуміла звідки взялася взагалі питання вагітності. Тест був негативний, а потім питання про місячні і чи це означає, що вагітності нема. Або я щось недочитала?

Ніц не розумію

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну то що тут розуміти - начиталась дівчина про всі ознаки до-і-після затримки - і все в собі знайшла. Думаю, що дуже знайомо. Пишіть-пишіть, дівчатка :). Тоді абсолютно кожен, хто не зайшов би, 100% знайде в собі ознаки вагітності: апетит є - супер, нема - супер... Ну і в тому роді :).

Звичайно, я жартую. Класно читати про досвід і ділитися....Але дійсно в такому разі треба і нести відповідальність - направляти думки плануючих у потрібні рУсла :), як це зробила Вітторія:

Перше треба прочитати "овуляція для чайників", "вимірювання БТ із закритими очима" і так далі :girl_crazy:

8. MaryF

MaryF Well-Known Member

В мене з поперніми вагітностями ніяких признаків не було. А з останньою, то дуже груди боліли, думала,коли малий їв, то їх так покусав. А взагалі не обовязково мають бути якісь признаки. Вагітність це не хвороба.

9. Kvinna

Kvinna Member

Всьо йду завтра у Свічадо, подруга порадила їхню книжку "Вчимось розпізнавати плідність". Там все про овуляцію і визначення плідних днів. Я цьому видавництву довіряю більше ніж інтернетним статтям. Начиталася вже...

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. jalla

jalla Прогрес року 2013

100%/
    В мене при першій вагітності взагалі ніяковісіньких ознак не було. Лиш вже після затримкм пиво засмерділо зіпсованим, але то вже після затримки. А з другою отак відразу ще до затримки стільки ознак.
    Найцікавіше коли вишукувала, надумувала собі якісь признаки , то ніц не було, а тут все само за себе говорило, а я все то на нерви спихала, то на ще там щось. Спохватилася аж після тижня затримки і початку вранішньої тошноти.

11. alterna

alterna New Member

Я дізналась ще до затримки.:girl_smile: Сиджу на роботі. температура 37.2. сходила в аптеку(боялась застудитись) на роботі всі кашляли. купувала мефенамінову кислоту. поки в черзі стояла. побачила тест на вагітність. зовсім дешевий. купила:girl_smile: зробила в обід :girl_smile: а там дві полоски!!! температури як не було. настрій суперовий! всіх люблю! З признаків більше нічого!:girl_smile:

12. Tinela

Tinela Active Member

Дівчатка що би ми робили без цього форуму! він така допомога і порада!
    Ми з чоловіком плануємо дитинку і готуємся до того )) навіть незнаю день коли може бути зачаття і чи моливе воно після дня овуляції і до....але дуже дуже хочу дитинку і можливо собі накручую все)
    Але цікавить питання чи всі ви робили аналізи і перевірялись у лікаря до зачаття?

13. Kvinna

Kvinna Member

Я також дузе хочу дитинку. Влітку я перевірялася у гінеколога, сходила на УЗІ, що подивились чи все у мене з придатками ок. Потім я і чоловік полікували зуби + я полікувала ще цистіт (там заодно поздавала аналізи на ТОРЧі і т.д.). І зараз ми активно працюємо над тим, щоб Бозя подарувала нам мацьопку:girl_dance:
    На мою думку будь-яка жінка, що живе статевим життям повинна (і не тільки перед планованою вагітністю) перевірятись час від часу у гінеколога, щоб потім не виявилось, що ви запустили в себе якусь дрібну біду і вона тепер стане на заваді Вашому щастю:d25:
    Успіхів Вам у стараннях!

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, ну думаю знати хоч елементарне по тому питанню треба.:)

16. Tinela

Tinela Active Member

Мені здається шо таких дівчат дуже багато які дійсно так і думають і незнають шо то і як то треба робити =)))

17. Virna

Virna Well-Known Member

і жінок. я "просвітлювала" маму і свекруху, які теж не знали, що таке овуляція. я кажу: "як ви колись дітей родили?":girl_haha:

18. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

От ті що не знають елементарного як раз і вагітніють без проблем :girl_smile:,

а ті що знають про всі можливі і неможливі аналізи - то як правило, не все так гладко. Моїй коліжанці бабця перед її весіллям жартома казала :"Ну чому ти не можеш "залетіти" ще до весілля як всі нормальні люди".

19. Kvinna

Kvinna Member

Моя коліжанка, коли дізналась, що вагітна від свого тоді ще хлопця, то так ридала, що про неї подумають, за що, куди, як і т.д. А тепер, коли її дитинці вже три рочки і навколо всі подруги тільки й думають про дні овуляції, вітаміни і "пози", що "допомагають" завагітніти, вона мені недавно сказала "як добре, що я усього цього не знала і не мала...", тримаючи на колінах кучеряву мацьопку :d25:

20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

О, в моєму випадку "до зачаття" перетворилось в "задовго до зачаття"... ми дитинку робили цілих 9 місяців (вже виносити можна було за той час). Я сходила в приватну ЖК, мені робили стандартні мазок і цитологію, дивились придатки, матку і т.д. Сказали, що абсолютно здорова. Ну за тих 9 місяців спроб вже стільки всього надумала, що і лікарі сліпі, і аналізи в них з голови, ну і все таке. А ще мені тоді прописали препарат Евіка, бо був нерегулярний цикл. Щодо препарату - я задоволена, бо вже з першого місяця прийому все було як за годинником, ну і трохи місячні стали менш болючими.