Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Deer125, 7 Серпень 2007.

1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Вона точно не знає, бо після ГВ тільки раз були М в серпні, а під час першої вагітності з першого дня груди боліли, тому хвилюється що щось не так.

2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Наскільки я розумію, то навіть найчутливіші тести вже мають такий поріг, що може означати вагітність (за відсутності інших порушень у здоров"ї).

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:01 ----------

Ну може, як є можливітсь, хай перевірить рівень прогестерону для самозаспокоєння.

3. GaLinos

GaLinos New Member

Доброго ранку, дівчата,підкажіть,а в когось тест був негативним, а насправді була вагітність чи це щось з області фантастики?

4. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Помилка, коли тест негативний, а вагітність є - це зовсім не рідкісне явище. От помилка навпаки, коли показує, що вагітність є, а насправді її немає - це вже рідше (але теж можливо).
    У моєї куми через тиждень чи й більше (!) затримки тест не показав, а через пару днів вже показав.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:36 ----------

А яка у Вас затримка?

5. GaLinos

GaLinos New Member

дякую, я тестів зробила купу і різних і всюди лише одна полосочка, хоча БТ вже кілька днів 37,1 і груди дуже болять,особливо збоку, може це якийсь запальний процес?

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

останні місячні були 19 серпня, але для мене це не показник,в мене по 2-3 місяці місячних небуває )))

---------- Додано в 12:04 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

І ще одне, голова страшно болить,дуже люблю молоко,але за останній місяць випила мабуть річну дозу,отаке от,може гормони,може самонавіювання, з ким було шось схоже підскажіть )

6. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Здайте завтра аналіз ХГЛ в найближчій лабораторії- знатимете напевно чи це вагітність.

7. GaLinos

GaLinos New Member

постараюсь,якщо з роботою вийде,а як здавати натше зранку чи це не має значення?

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

натще зранку.. ну що тут більше підкажеш.. ну або вагітна або ні... якщо тест не показує // - тільки аналіз крові щось покаже...
    Голова може боліти і від тиску і від погоди.. Молоко я теж люблю.. теж багато п*ю - може говорити про нестачу кальцію - от організм його і просить...

9. GaLinos

GaLinos New Member

дякую за відповіді,боюсь одного,що це просто самонавіювання(( зроблю аналіз буду вже впевнена

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

перейду в тему "як нарешті стати мамою"

10. Kvinna

Kvinna Member

Привіт усім! Я тут новенька, прийшла на форум бо останніми днями тільки його і читаю. У мене схожа справа - ДУЖЕ хочу дитятко і здавалось останній тиждень що там у мені щось зявилось. Бігала не менше 10 раз в туалет, було постійне здуття, чутливість до запахів.
    От тільки в четвер ми з чоловіком почали говорити про дітей (а він цієї теми просто боїться) і я так розридалась, що потім голова всю ніч боліла і я взагалі не спала. Ходила весь день як суцільний нерв. І ось вчора після обіду (на 4 дні наперед) прийшли М, а вони ж у мене як по годиннику завжди чітко йшли. Там все ниє і болить, хоч видалень не багато. І що тепер?
    Це означає що вже все, я не вагітна?
    Чи може є якась надія?

11. ohra

ohra Well-Known Member

а виділення які - кровянисті чи мажеться коричневим? якщо йде кров, то це швидше за все місячні.

12. Brenda

Brenda Member

Kvinna, а Ви тест робили, кров здавали?

13. Kvinna

Kvinna Member

Це кров як на справжні місячні. :girl_nea:. Сьогодні другий день...
    зараза....
    сама винна - вже накрутила себе...

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Тест робила якраз перед тим як М прийшли - негативний
    Зараз я вже розумію що впринципі, він нічого б і не показав так рано...
    Вчора дзвонила своїй подрузі гінекологу - вона казала, якщо виділень чуть-чуть - це може бути імплантація.
    але це не вона...
    Найгірше те, що чоловік мене не розуміє... поїхав до мами, а я сиджу в хаті і реву

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Та не дивно , що не розуміє.. Ви себе згризти хочете??
    Ви тільки почали планування, а вже такі пристрасті... Спокійно, з вірою і з Богом в серці плануйте дитя. А істерики нічим не допоможуть і не пришвидшать вагітність 100%

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

купіть ще раз тест і здайте кров на КХГ

16. Kvinna

Kvinna Member

Я, власне, сиджу тут і читаю історії дівчат як вони чекали і вагітніли, заспокоююсь помаленьки і беру себе в руки. Все буде добре. :girl_smile:
    Дякую за відповіді!

17. glasses

glasses Member

Квіна, не переживайте так. Все у вас буде добре, скоро і у вас буде мальота. Ви ж тільки почали планувати, нагородить вас Господь теж.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тань, а нащо? В людини вже другий день ідуть місячні.

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не розумію, а який сенс? сорі але може я шось в тому не тямлю...

Перший місяць планування, тести ніяких полосок не показували. То нащо якісь проводити маніпуляції? Новий цикл почався, я би краще на місці Kvinna почитала інфу про овуляцію, як її вираховувати, як відчувати. Щоб точніше знати що і до чого. І тоді й не буде дивувань, що
    нічого тут дивного нема, овуляція може відбутися пізніше, або як в цьому випадку раніше, відповідно М прийшли раніше.

20. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Або взагалі це міг бути ановуляторний цикл - що також є нормою.

Квінна, розслабтесь. Скільки днів цикл у вас зазвичай?