Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Deer125, 7 Серпень 2007.

1. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Дуже-дуже всім дякую!
    Я б сказала, що найкращий!:)
    От і я цілий день чайок з лимоном попиваю, а щойно від бабусі мед привезла - буду лікуватись.
    Але маю тепер питання: чи після позитивного тесту ви ходили на перевірку до лікаря, чи довірились лише результатам тесту? Думаю тепер чи потрібно буде іти до гінеколога, чи після 2 позитивного тесту вже не потрібно?

2. silvia

silvia Well-Known Member

варто здати прогестерон, якщо його малувато, призначають дуфастон для підтримки вагітності .

3. Asal

Asal New Member

я звонила своїй лікарці знайомій кожного тижня і звітувала про свій стан, вона сказала що на ранніх термінах УЗІ робити не бажано, а також заборонила йти на огляд
    тільки коли була підозра на загрозу, зробили УЗІ на 11-12 тижні, але у Вас такого не буде;););)

4. DILEMMA

DILEMMA New Member

Я здала кров на ХГЧ і прогестерон,щоб знати чи є справді вагітність,чи відповідає терміну,і чи нема загрози!

5. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Моїми першими проявами вагітності були часті позови до сечовипускання ще до затримки М, навіть запідозрила цистит (якого в житті ніколи не мала), бо тільки схожу в туалет, через 5хв знов хочу. Зробила тест, але видно то було зарано, бо не показав дві полоски. Але сам процес був не болючим, то ж, на щастя, не заморочувалась, не пила ліків, просто почала тепліше одягатися, думала простудилась, а потім, із перших днів затримки зробила тест- позитивний, ще один контрольний-теж позитивний, залізла в інтернет і знайшла пояснення своїм неприємним відчуттям -матка почала збільшуватися і видно трохи тиснула на сечовий. Інших перших проявів в мене не було. Груди почала відчувати десь у 6 тижнів вагітності.

Теж мучилася тим питанням, але спостерігала за собою, доки було все добре, вирішила не йти, але як появились коричневаті виділення на 7 тижні, злякалася і побігла до лікаря зразу, мені зробили узд, щоб виключити позаматкову вагітність і оцінити чи є загроза викидня, пояснили мені, що такі виділення іноді бувають у дні М, так і сталось, на другий день вже все було ок.

6. allja

allja Well-Known Member

Не довелось чекати декілька днів:)
    Сьогодні дуже перемерзла і живіт почав сильно нити внизу, от я і не дочекалась - купила сьогодні знову тест...як я і сподівалась - результат "на лицо", друга полоска така ж яскрава як і контрольна:girl_dance:
    Ще вчора ввечері закрались сумніви, але тепер їх вже немає, а моїй радості немає меж:radist::radist::radist::dance::dance:
    Можна іти у вихвалялки:girl_crazy:
    І ще "просвітьть" мене як то Ви термін рахуєте? Чи то лікар Вам вже говорить потім?

7. silvia

silvia Well-Known Member

- як правило рахують від дати початку ост місячних

8. Asal

Asal New Member

я рахую по даті зачаття:girl_smile:

9. DILEMMA

DILEMMA New Member

я рахую від першого дня ост. місячних!

10. allja

allja Well-Known Member

точно не знаю коли:girl_smile:, тому порахувала

11. Asal

Asal New Member

лікарі так і рахують, я просто знаю точну дату:girl_smile: і на узі мої підрахунки підтвердились:girl_smile:

12. Hermi

Hermi Well-Known Member

затримка уже 20 днів.зробила два тести в різні дні,перший після затримки 10 днів-негативний,і на 20 також негативний.Базальна температура спочатку коливалась 36 і 6-36і8,сьогодні впала до 36 і4.чи можу я бути вагітною?

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

скоріше за все це якийсь гормональний збій або запальний процес.

14. Hermi

Hermi Well-Known Member

можливо...тільки що дуже важку сесію здала...+переживання за наступне поступлення...
    але все ж таки напевно ще здав кров.бо якщо вагітність то навіщо зараз те поступлення.хочеться з дитинкою побути,ну і навчання толкового не буде:sad:
    не підкажете де краще здавати?

15. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Я на вашому місці пішла б до лікаря з узд обстеженням, бо навіть , якщо аналіз крові дасть негативний результат на вагітність, це не виключає серйозних запальних процесів, тому повноцінно провіритися виглядає логічніше

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Моя думка- ні. Зверніться до лікаря.

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

дуже дякую за поради!а могли б порекомендувати когось?

18. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Потребую допомоги. У мене затримка уже 10 днів. Позавчора робила тест - негативний. Базальна температура 37. Дуже груди боліли ввечері, а на ранок відчуваю легку нудоту. Підкажіть, будь ласка, чи можу я бути вагітною?

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

при таких симптомах звичайно що можете!:)
    порада та що й завжди - якщо тест нічого не показує, здати кров на ХГ

20. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

а де це можна зробити?