Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Deer125, 7 Серпень 2007.

1. Snigurochka

Snigurochka New Member

Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів?

:d25: Дуже шкода!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    я вже за вас така рада була!!!!!!!!!!!!!!!!
    :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Аж розплакалась сама...... я собі можу лише уявити, як вам прикро!!!! Нічо, ви тримайтесь, дай Бог, найближчим часом вже від вас вагітність не втече :) :)
    Саме головне, не розчаровуйтесь, і будьте позитивно налаштовані!!!!!!

2. KristiK

KristiK New Member

Дякую Snigurochka за таку чуйність та підтримку!!! :kiss:
    Багато ми пережили почуттів за тих пару днів.... Прикро до не можливості...
    Та настрій бойовий і оптимістичний! Якщо процес вже пішов то треба хапатись та "працювати":girl_yes2: Зараз організм відновиться і в БІЙ! :girl_smile:
    Рук не опускаємо! Чоловік дуже підтримує, слава Богу!
    Просимо Боженьку, щоб вже дійсно та вагітність, яка на нас чекає НАЙБЛИЖЧИМ часом не втекла!:girl_tender:
    Моя мамуся каже, що думка матеріальна!
    Отже дівчаточка, побільше оптимізму і приємних думок!!! Все в нас вийде!:girl_tender:
    З Богом!

3. Snigurochka

Snigurochka New Member

це все правильно ти кажеш, і дуже добре, коли чоловік дійсно є опорою і підтримкою :girl_yes2:
    Але ж як вже цього хочеться!!!!!!!!!!!!!! І дуже шкода, що є й такі, які це ЧУДО сприймають як горе, проблему, від якої слід позбутись!!!!

4. KristiK

KristiK New Member

Ти знаєш, от власне їхала сьогодні на роботу тай думала всю дорогу в маршрутці..
    Чому ті, які гуляють, курять, пють, не слідкують нізаякими БТ і тому подібне - вагітніють рік за роком (знаю такі випадки неодноразово)....
    а тут пчихнути боїшся..і ніц
    Не нарікаю, дасть Бог все буде!!! Просто обідно до сліз....

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, звичайно Бог дасть!!! Я впевнена в цьому. Саме головне не сумніватися і вірити. Знаєте, коли я не могла завагітніти і коли мені казали "заспокійся, візьми себе в руки і все буде добре" я ніяк не розуміла яким чином це можна зробити в моїй ситуації. І настроїла себе так ніби пів світу мене не розуміє... І це не правильно. Дуже добре коли знаходяться люди які знаходять слова підтримки. Так набагато легше. Тим більше процес, як ви пишете все таки відбувся. І саме головне бережіть себе! Тримаю за вас кулачки.:girl_tender:

Останнє редагування: 4 Лютий 2011
  6. KristiK

KristiK New Member

ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!:girl_in_love:
    Ваші слова і до Бозі у вушка!!:girl_tender:
    Я настроїлась вже остаточно! Треба йти до кінця!:girl_yes:
    Спочатку плакала ...коли чоловік обнімає і заспокоює, знаю ..все у нас буде добре...

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Він власне і назначив мені прогестерон... (внутрішньомазево) - проколола 3 дня і аналізи показали, що вже ніц там нема...аналізи здавала, з лікарем радилась...після "М" їдемо до нього..буде помагати нам завагітніти тай зрозуміти чому так сталось

7. Grobunja

Grobunja New Member

скажіть будь-ласка!! якщо хлопець кінчав на сторону. а потім через 3 дня, тобто 14 почались місячні, (точно як місячні в мене завжди перший день так...другий - третій як залив. четвертий - пятий просто вже так помазує..ну як завжжди.) хоча повинні були бути приблизно 11.. Є вірогідність вагітності...напишіть відповідь бо дуже хвилююсь..

8. Orman

Orman Модератор-бомба

в цьому конкретному випадку дуже малоймовірно, що ви вагітні. Але в довгостроковій перспективі ...

анекдот
    - як називають людей які практикують ПСА (перерваний статевий акт)?
    - батьками

9. Grobunja

Grobunja New Member

в якому сенсі??!

10. Orman

Orman Модератор-бомба

в тому що ПСА не є методом запобігання вагітності

11. marianast

marianast Well-Known Member

Доступніше: боїтесь вагітності - користуйтесь надійнішими медотами контрацепції. Бо не завжди так щаститиме

12. tanyakvitka

tanyakvitka New Member

щодо методу ПСА -цілком правда! Моя подруга з чоловіком вирішили спробувати і тепер через 2 тижні вони мають народити чудесну дитинку =) вже другу =) :girl_claping:

13. shyrochka

shyrochka New Member

Відповідь: Перші тижні вагітності!

[COLOR="широнутий"]Привіт дівчаточка, досить цікава тема))) якраз те, що мене цікавить..:girl_yes2:
    в мене нерегулярний цикл, то 29, а то й 35 днів... знайшла в неті як вирахувати овуляцію, для цього від самого короткого циклу віднімаємо 16, а від самого довгого циклу віднімаємо 12, і одержуємо відповідно найбільш імовірні дні овуляції. По моїх підрахунках вийшло так :29-16=13, 35-12=23, то якщо я не помиляюсь овуляція в мене проходить з 13-23 день циклу...?!
    в ці дні в нас був не захищений статевий акт, протягом 5-ти днів...(чула, що більша вірогідність завагітніти), десь в кінці місяця повинні бути М! груди набрякли, стали дуже чутливі(як на місячні)! варто думати про вагітність? підкажіть будь-ласка, дуже б хотілося лялю))))[/COLOR]

Останнє редагування модератором: 23 Вересень 2011
  14. Nevermind

Nevermind New Member

Ймовірність завагітніти за 1 цикл - десь 25%. Все може бути... ;)

15. Orman

Orman Модератор-бомба

еу ви шо? червоний колір модераторський і це тема не про ознаки вагітності, і не про те як завагітніти, а про перші тижні.

не перетворюйте форум на свалку

16. shyrochka

shyrochka New Member

а може це якраз і є перші тиждні? просто цікаво, бо в мене це вперше...

17. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

точно вам ніхто не скаже, почекайте тиждень-другий, зробіть тест і побачимо!
    Вагітність реально може бути - але не факт
    тому спокійненько налаштуйтесь на позитив і ждіть )))

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

тут є теми про базальну температуру, а ще є тести на овуляцію, завдяки яким можна простежити, коли відбувається овуляція. Оці всі підрахунки як на мене несерйозні, тим більше, якщо цикл не регулярний.

19. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

shyrochka, можете поміряти базальну температуру
    якщо буде 36,9 і більше - це вагітність! або запальний процес
    якщо я не вірно пишу, дівчатка виправіть мене
    в будь-якому випадку перечитайте ще раз (і у цій темі) у яких продуктах міститься фолієва кислота, йод, вітамін Е, калій кальцій та гамайте їх - перші 12 тижнів найважливіші !!!
    і відпочивайте :girl_smile::girl_wink::girl_wink:

20. shyrochka

shyrochka New Member

Nevermind, будемо надіятись ;-)

KOCHAM, дякую за підтримку:girl_smile: залишається тільки чекати...

Vittoriya, KOCHAM, дякую за поради, будемо діяти ;)

Останнє редагування модератором: 23 Вересень 2011