Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Тільки вагінальне УЗД на такому ранньому терміні покаже маткова чи позаматкова вагітність і стан плідного яйця. Якщо все робити акуратно то нічого не зашкодить...
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Я знала на 2й день що я вагiтна. Кому цiкаво як, я можу написати в приват. Напиши будь ласка як ти саме це визначила чекаю з нетерпінням!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? у вашому випадку скоріше за все дуфастончик не будуть відміняти, будете його приймати для підтримки вагітності. А напишіть нам, чи ви таки вагітні чи то була помилка тесту? не пропадайте)
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Any рідко тут появляється, тому напишу вам я, в іншій темі вона якось писала, що вагітна! І в проханні про молитву за дар материнства вона вже давненько у списку вагітних!
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? pidskajit byd laska.y mene zatrumka misyacnux 15 dniv,6 testiv perebrobyvala,pokazye wo ne vagitna.Yak mojna vuznachutu chu vagitna
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? В мене затримка 17 днів, температура 37,1. Тест показує одну полоску. Що це може означати?
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Чи обовязково мають набирати груди якщо вагітна?
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Думаю, варто повторити тест. Вони не є на 100% вірні. Бувають промашки
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Не обов`язково. В мене з першою ніц грудям не було всю вагітність, а от другу вагітність я і запідозрила завдяки грудям. Затримки ще не було, а груди так розпирало, що аж боліло
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Все залежить від того, скільки часу тримається така температура: якщо більше 14 днів, тоді дуже велика можливість вагітності. У мене минулий цикл був особливий: через хворобу і стреси розтягнувся до 64! днів. БТ піднялася тільки на 50 день, і рівно через два тижні почалися КД, причому десь на 13 день температура почала тихенько опускатися. У мене такий специфічний організм, що реагує на все: починаючи від погоди чи застуди і закінчуючи розборками з керівництвом (недарма кажуть, що всі хвороби від нервів ). Якби після н-ної затримки я не стала вести графік, мабуть вже би з розуму зійшла. :D
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? А такі затримки для вас нормальні, що ви чогось чекаєте? Я би вже давно на УЗД пішла, і не переживала, у мене було таке, тест був негативний, здала ХГЧ - не вагітна, пішла на УЗД, а там завис фолікул, овуляцією і не пахло, пропила тиждень Дюфастон для завершення 2 фази, і пішли нормальні місячні...
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Дівчата, в когось нив живіт весь цикл? (ниття менше ніж на М і О)..
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Дівчатка, хочу з вами порадитися... Не можу вже дочекатися до початку місячних, аби робити тест))) Ситуація наступна: тиждень БТ трималась 37,0, позавчора 36,8, вчора знову 37,0, сьогодні ще не знаю. Декілька днів без причини заклало ніс, третій день легенько ниє живіт, як перед початком місячних. Більше нічого))) Як ви думаєте, я себе накрутила?
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? А аналіз крові на вагітність роблять в звичайних поліклініках?
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Я просто відчула, що вагітна, незнаю як. Пішла зразу на УЗД, зробили внутріматочне - вагітність 4 дня. Ще досі бережу той папірчик, там хіба цятка була. Так що деколи інтуїція не підводить
Відповідь: Як можна виявити вагітність у перші 3-5 днів? Я також зразу після тесту(чоловік тестам не довіряє) записалась за УЗД. а там мені сказали, краще здати кров на аналіз.