Як я знайшла свою любов!

Discussion in 'Ти + Він' started by Panadolka, Nov 18, 2007.

1. галичанка

галичанка Well-Known Member

Відповідь: Як я знайшла свою любов!

Alias, розповідайте, як все відбулось!!! :)

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan Well-Known Member

не зрозумів....
    що означає "бігати"?.....
    "бігати" не тре, тре "боротися"....
    це своє це не чуже!..

• Подобається Подобається x 1
  3. Малявка

Малявка Well-Known Member

:y: дякую за тему і дописи! Почитала і аж настрій піднявся. Аж вирішила тут зареєструватися. Щастя вам усім і МОРЕ любові!

• Подобається Подобається x 2
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

А ви нічого не хочете тут написати?

5. Малявка

по цій темі поки що нема що писати :dance:

але чесно скажу, після перечитаного тут АЖ почала спокійніше жити,якось повірилося, що все буде ОК.

• Подобається Подобається x 4
  6. Alias

Alias Well-Known Member

Розповідаю..:)
    Давно це було, аж у тому році:)Планували ми з коханим , що він приїде за мною і поїдемо зустрічати Новий рік до Львова.та на біду. я захворіла і батьки стали стіною, що нікуди мене не відпустять в такому стані.Ніякі вмовляння, обіцянки, сльози на них не подіяли.Прийшлось моєму максу повертатись додому без мене:sad:А скільки було планів........
    А тепер все по -порядку....
    Виїхав він зі Львова 29 грудня, всю ніч ми з ним проговорили по телефону, все ніби як завжди , але такий страх брав! Здогадуюсь, що не тільки мене.:)В три години ночі ми попрощалися, я захотіла спати.А потяг прибуває на нашу станцію о 5-й:)ну поки він добереться до міста, то є ще година.У нас ЖД станція км 10 від міста, в полі стоїть типу вагончика.
    Звичайно, я вже не змогла заснути, весь час щось переставляла, щось прибирала, серце мало не вискакувало. а температура , здається, ще на пару градусів піднялася від хвилювання.Час Ч наближався...
    В голові тільки й крутилося "А раптом не сподобаюсь?а раптом...?"таких "раптом" було стільки , що ставало дурно...
    Прокинулась мама.Видно , що теж хвилюється.
    Стою біля вікна, вдивляюсь в темряву, чекаю свого коханого.Ось на зупинку підійшов автобус...перший пішов...другий пішов....третім був ВІН.Я просто відчула, що то ВІН!Високий(я навіть не уявляла, що він ТАКИЙ високий), стрункий, такий гаааарнииий....і з квітами.Квіти? о шостій ранку? та в нас їх навіть купити немає де , поки базар не відкриється.
    Поки він від зупинки йшов, я вже його чекала у під"їзді.....мама не змогла зупинити:)Стою, двері не відчиняю, чекаю коли підійде до дверей.А у нас же домофон, так просто не зайдеш, треба кнопочку натиснути....
    Корочє...підходить...зупинився..а тут і я двері відкриваю....
    Здивувався..."Кицюня?"...Максим...тільки і встигла я прошепотіти...а далі я перестала існувати, і все перестало існувати.Тільки Ми і Всесвіт.....Я розтанула в його обіймах...це не були шалені обійми. ми просто стояли довго довго обійнявшись....слухала як калатає його серце, вдихала його запах, запах МОГО найдорожчого , най-най-най.....перший поцілунок.Це був взагалі мій ПЕРШИЙ поцілунок...Я не можу передати свій стан тоді, але це було так солодко...
    Ми так довго чекали цієї миті, цілих довгих 4-и роки, тільки телефон,смс, фото...А тепер ось він, такий рідний, коханий, жаданий і зовсім не віртуальний.Всі сумніви , страхи десь поділися стало зрозуміло, що нічого не змінилося, наші почуття ті ж самі, ми не помилилися один в одному.
    Мама нас зустріла таким допитливим поглядом:)Ну та ще б! Приїхав там якийсь дорослий хлопець по її донечку:)А ми світилися від щастя.та й Максим викликає зразу до себе довіру.Пізніше вона мені сказала, що за ним я буду як за кам"яною стіною.А я то й сама знала! Давно.:)
    Поки мама готувала на стіл, він розбирав сумку з подарунками .
    Наталці-свічку, вона їх любить
    Оленці-котика (іграшку)
    мамі-гарного рушника
    татові-Львівське пиво і записник
    а мені...а мені величезний букет троянд, підвіску і сережки.А ще його мама передала для мене калину перетерту з цукром, щоб не хворіла:)А ще один подарунок він не взяв сюди, залишив у себе вдома.Сказав . як приїду тоді й подарує.Я вже знаю , що то за подарунок то дуже гарна білизна
    Розповідь продовжу трохи пізніше, зараз маю йти..А ви поки почитайте:)Можете і запитання задавати . якщо в кого є..
    Далі буде...

• Подобається Подобається x 29
  7. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Коли буде продовження??????????????????????????????????????????????

8. Alias

Alias Well-Known Member

години через три:)

9. Малявка

мені аж мурашки по шкірі..... а таке буває? шось із області казки.... щиро рада за вас обох! ви молодці, то тре мати грандіозне терпіння, шоби пересилити ту відстань...

10. Nadijka

ну я надіюсь шо то вже буде до кінця...
    Чи ви нас в такій інтризі ше місяць будете тримати???
    Я не витримаю:sad:

11. Малявка

і мені вже (як то правильно сказати) очі чухаються прочитати продовження!
    Аліас,ви мені так настрій підняли!:)

12. Alias

Alias Well-Known Member

Через три години допишу до кінця, просто зараз непередбачувані справи виникли.:)

13. viltis

viltis Well-Known Member

Аліас ...таке відчуття, що то я обнімала свого коханого....:)) супер!!! Я така рада:))) Я сподіваюсь , що зовсім незабаром на одну львів"янку побільшає:)

До речі, чесно я дивуюсь, що цілих 4 роки Ви витримали ....я б здуріла за цей час.

Я з коханим 2 місяці спілкувалась в неті ( але я була закордоном), потім тиждень смс ...і всьо:)) Побачила, закохалась, одружилась (майже)

14. Малявка

зараз точно заплачу,але вже не через поганий настрій..:)

15. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я плачу....................... ні РЕВУ!!! :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
    Кохання вам міцного!!! Неба чистого над головою, і всього найкращого. Бережіть один одного, ви ж так довго чукали один на одного! Я щиро за вас рада!

Чекаємо вас у гілочці - Для мамусь і татусів.:radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 6
  16. Nadijka

вимагаю продовження Alias, де ви? Три години вже пройшли!!!

17. Anyuta

Anyuta Active Member

Розповідь .... СУПЕР! Бажаю, щоб все закінчилось весіллям і , водночас почалось... нове життя з чоловіком. Щастя, взаємоповаги, Кохання вам:):):)
    ЧЕКАЄМО НА ПРОДОВЖЕННЯ...

• Подобається Подобається x 3
  18. Alias

Alias Well-Known Member

Я вже тут:)
    Вже пишу, ще трішечки терпіння , дівчата:)

• Подобається Подобається x 1
  19. Anyuta

Anyuta Active Member

:radist: :radist: :radist:

20. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой вже ті мами...

Alias, дуже дякую за розповідь, я так розплакалась бо так за вас рада. Бажаю вам як пошвидше злитись в одне ціле з вашим Максимом.:radist: Дай Боже щоб ви були як за камяною стіною, добрих хлопців можна на пальцях порахувати.:clapping:

• Подобається Подобається x 5