Відповідь: Як я знайшла свою любов! А ти не шукай! Воно само прийде. Особливо в той момент коли ти того найбільше не чекаєш! Потім згадаєш мої слова!!!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! не рано... і ніколи не пізно... також слова можуть згадатися у 35 років, коли не будеш одруженою... так: буде робота, багато грошей, будинок, машина і кар"єра... але не буде того, з ким можна побути наодинці щодня і щовечора...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! я про те, що не варто сидіти склавши руки і чекати.... бо можна "не дочекатися".....
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Досвід підсказу, що свою половинку знаходиш тоді коли ти цього найменше чекаєш (Перечитайте цю гілку). А що ви маєте на увазі шукати? Як це?
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Але і неварто бігати за кожн(им)(ою) зустрічн(им)(ою), можна і просто сидіти і мріяти, пити пиво чи каву і так як блискавка ні звідки зустріти своє кохання. А якщо бігати за одним можна і втратити те що шукали як то говориться "Не знаєш де знайдеш, не знаєш де загубиш"
Відповідь: Як я знайшла свою любов! А якщо вже пробував і активні пошуки, і пасивне споглядання, очікування, неочікування.. і ніц... Щось цей час катастрофічно затягується.. :-(
Відповідь: Як я знайшла свою любов! то це хлопчик чи дівчинка?! Як хлопець, і в 21 рік - постав свічку в церкві, подякуй Богу і не парся... тебе то не мине, не бійся... Я в 27 женився, і то, як подумати, міг би ще троха... тойво...
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! Чудово:y: , звучить як - казка. Тимнеменше - дуже цікаво було читати.
Відповідь: Як я знайшла свою любов! ви пропонуєте перейнятися цією проблемою і почати шукати своє кохання?яким чином?
Відповідь: Як я знайшла свою любов! ага, одні крайнощі: або бігати за кожною або сидіти склавши руки... моя думка така, що якщо тобі хтось сподобався і в грудях стало гаряче -- сидіти склавши руки -- неправильно!.. де романтика?.. де почуття, які спалахують.... еееех...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! навіщо склавши руки? не треба побиватися через те, що нема коханої половинки! кохання прийде обов"язково!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! побиватися не тре.... тре її шукати, цю половинку!.. а якщо знайшла -- не відпускати.....
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Рано чи пізно. але половинка обов"язково знайдеться , всьому свій час.І не варто бігати за кожною спідницею чи ..штаньми як за потенціальною "половинкою" Любовь нечаянно нагрянет . когда её совсем не ждёёёёшь......ля ля ля ля ..