Відповідь: Як я знайшла свою любов! Я завжди питаю чоловіка, чи витримує це наш бюджет? А він відповідає, що якщо ні, то просто треба заробляти більше і так виходить, в те що віриш, так і буде. А взагалі фінансові питання трохи псують цю романтичну тему.
Відповідь: Як я знайшла свою любов! ой, Ромку... а далі нелегка праця... зуміти виділити між роботою і дітьми час тільки для себе ... зберегти хороші стосунки живучи з батьками... не сваритись через дрібниці... щоб побут не став тягарем... навчитись казати "пробач"... Це все праця, ніщо легко не дається... А час так швидко летить... відчуття ніби не встигаєш жити... не встигаєш любити...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Свою реальну половинку зустрів на виробництві, де працював склодувом, а вона - у складі бригади іншого цеху. Випадково перетнулись погляди при зустрічі, коли одного разу був у них по виробничих питаннях і це чотири роки проходячи мимо (( не розумію... От не можу передати, ні пояснити - чому, від чого і що могло мене так вразити і покорити у той час - це ж не симпатія і не закоханість... Це було саме те відчуття, ніби я її знав сотню років - ті ж самі риси, постать, рухи, хода, погляд, голос... Пізніше, під будь-яким приводом, заходив до них, щоб вкотре знову побачити її - мимоволі кинувши погляд у той час, коли вона не дивиться у мій бік... Як потім виявилось, зі слів дружини, все добре вона відчувала )) Часто бачив її з книжкою у руках - захоплено, не відриваючись біг погляд по рядках... ну ось, думав я - вкотре читає про якогось Принца на білому коні )) Ох, видно і нелегко мені прийдеться з Ним конкурувати, щоб довести свою прихильність, а найголовніше, якомога тактовніше змогти донести вир палких емоції, які навіки поселились у душі юнака... P.S. Вибачаюсь за пост у розділі, який в основному створений для жіночої тематики To be continued...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Та ви шо? Нам дуже цікаво чути спогади чоловіків! Давайте поскоріше дописуйте! Буду з нетерпінням чекати! І ше би фото у гілочку "Наші весільні фото"...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Так отож! Чому обов'язково потрібно купляти, не все ж заключається в грошах і ціні. Можна просто подарувати дику квіточку, яка росте на вулиці, але від щирого серця!!!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Якщо за дику двіточку не посадять до цюпи (шютка) :D Це в Україні таке з нами траплялось, в закордонії таке не катіт:cowboy:
Відповідь: Як я знайшла свою любов! А я кохання в асьці знайшла, верніше воно мене Досить банальний в наш час спосіб знайомства. То було майже 5 років назад. Я тоді почала працювати і отримала постійний доступ до інету і відкрила для себе аську До того в мене з хлопцями геть не складалося. Я вже втратила надію зустріти хлопця з яким хочаб поговорити було цікаво. Так що аська для мене була справжнім відриттями. Виявилося що хлопці з якими цікаво поговорити існують, і їх навіть досить багато У той час написав мені і мій коханий і умовив мене зустрітися в реальному житті. Що правда мій коханий у асьці мені не дуже сподобався, а подобався мені зовсім інший хлопець. І той інший все ніяк не міг знайти час зустрітися у реалі, був дуже таємничій, і від того інтригував ще більше Але коли ми нарешті зустрілися я зрозуміла що зовсім не він мені потрібен. Бо ніби чудовий розумний хлопець але ну все в ньому не так. Ми чемно поспілкувалися і я полетіла до дому телефонувати моєму коханому Після того ми з моїм коханим почали устрічатися спочатку через 2 дні потім через день а потім мало не щодня. Через рік ми одружилися, а зараз ось маємо маленьку донечку яка вже півтора місяці спати не дає нам обом
Відповідь: Як я знайшла свою любов! От цікаво немає часу на пошуки... А коли знайдеш, то не буде часу зустрітись чи по телефону поговорити... А жінка хоче уваги і тут не канає шо часу нема.... Тоді навіщо шукати?
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Ця тема навіяла багато спогадів. Ось згадала як мене просив руки коханий. Насправді, ми просто домовились,що одружимось. Пішли, подали заяву на четвер, без офіційної частини і т.д. Прийшла додому, розповідаю мамі що так і так. А мама каже що хоче для мене справжне весілля. І ми взялись готуатись до весілля. А ось гарного освідченя не було... Якось, десь за два тижні до весілля, ми поїхали в гори з друзями. Все як завжди: вибрались на вершину і всі розбрелися розглядати краєвиди. Мій коханий покликав мене на мальовниче місце, став переді мною на одне коліно, взяв мою руку надів обручку і освідчився. Це було несподівано і романтично. Те що це освідчення було невчасно мене зовсім не бентежило... А весілля ми зробили і в суботу: вінчання, фото, танці. Класне весілля було...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Перстень на заручини купувала я, бо разом вибирали, а так як я є носієм і хранителем сімейного гаманця, та і чоловікові важко порозумітись з продавцями.. Потім він поїхав в Польщу, заховав вдома перстень, але я з третього разу знайшла (у коробці від комп. ігри :D ). Приміряла, любувалась.. Потім він приїхав, було спекотно, ми купили вентилятор.. Довго і нудно складали його (нічого не виходило, бо як виявилось ми крутили не в ту сторону гвинт :D ). Потім ми нарешті почали тішитись холодним повітрям і якось так задоволено подивились на один одного.. І в цей момент, сидячи на підлозі серед різного інструменту і упаковок відбулась ця церемонія (А я чекала щовечора повертаючись з роботи побачити романтичну вечерю зі свічками, зустріти його з квітами і т.д. :D )
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Офіційно чоловік став на одне коліно в людному ресторані в центрі Тернополя і подарував мені перстня якого купив сам, але перший раз запропонувала одружитись я, по-телефону. Просто в нас був період розлуки після знайомства і я витратила велику купу долларів на телефонні розмови, і підчас одної з таких розмов я йому сказала - Андрійко, а чого його думати, давай поженимось! :D А Андрюшка собі прикинув, що до гАмерики мона попасти тай з дуру і погодився.
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Мій чоловік купляв колечко зі мною, бо не встигали з часом та й розміра не знали. А от коли подарував, то дарував в розочці, яку купляв сам і вона мені страшенно сподобалась!!!А ще він її напшикав своїми парфумами
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Ой...дівчата ....попала я на той форум ...і вже не можу відірватись ! Почитала про пологи і собі захотілось. Але, ще не час, як каже мій коханий, бо весілля в нас аж 30 серпня буде. А про те, що "рокові" знайомства припадають на час, коли ти зовсім і не читаєш, то аксіома)) В мене до мого кохання був хлопець, з яким я зустрічалась досить довго, але мої батьки його зовсім не прийняли, та й друзі теж. А я в свої 18 заміж вже збиралась. А потім мені випала нагода поїхати до Швейцарії на півроку повчитись. Я йому про це сказала, а він попросив, щоб я вибрала, або він, або Швейцарія....я подумала і вибрала 2 варіант. Відівчилась я в тій Швейцарії, приїхала вся така карьєристка і навіть про хлопців не думала. Але є в мене звичка, коли щось на компі роблю, то сиджу паралельно в чаті. І зробила я собі там такий крикливий нік "Хочу хлопця на місяць" і кричала, що нормальних нема, нема з ким і побалакати. І тут написав мені хлопець з ніком КЛАСИК. І так мені той нік сподобався.....ми розмовляли півночі, а потім я йому дала свій номер телефону, бо брат мене вже роздирав, так йомцу якийсь реферат треба було ...і почали ми обмінюватись смс. А я його так страшила, що готувати не буду ---він у відповідь, не біда, купимо, я сам зварю, я --прати не буду --а він, нічого купимо пральну машинку ....ну, і в такому дусі ...( хоча, зараз і перу, і готую з задоволенням так ми 2 дні спілкувались.....потім якось ввечері сиділа я з знайомою в кафе, а він подзвонив. І дуже мені його голос не сподобався, і навіть не голос, а те, що він казав ОСТАТНІЙ, замість ОСТАННІЙ .Але подруга каже, ти зустрінься, тобі не сподобається, може мені підійде ( в нас протилежні смаки)......зустрілись..... Потім купа всього було.......суперового ..і зараз є....просто довго писати про все ..ночі не вистачить. Апогеєм всього було,коли я на окрему квартиру переїхала, моя бабуся сказала: " а що то Тарас мучитись буде, кожен день їздити до тебе (він з Мостиськ), най до тебе переїжає!" я Вам чесно скажу, дар мови втратила від тих слів. Слово бабусі закон. Справили ми заручини ( як в книжках пишуть, зі сватанням)....А на 9 місяців нашого зустрічання, на День незалежності, під постріли феєрверків, на Високому Замку ....мені вручили пестеник)))) (в мого коханого особливе почуття гусору, і пестень дуже схожий на обручку, тільки з камінчиком)....От так і живемо ...готуємось до весілля))))
Відповідь: Як я знайшла свою любов! А після весілля і дітки будуть, а потім в гілці про пологи напишете і свою розповідь!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Сподіваюсь))))) та й наречений в мене дітей страшенно любить .Племінника так бавить, що той його як бачить , то всьо ....капець)))) Мій недавно сказав:" якщо в нас народяться діти, я буду все допомагати ...тільки одне прошу, не посилай мене з ними в магазин" я здивувалась , на що дістала відповідь:" я просто не стримаюсь і куплю їм все потрібне і не дуже" Говорю завжди в множині ...бо хочу як мінімум 2 ....а в ідеалі 3-4 діток))
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Моя історія може не така романтична, як тут писалось, але вирішила написати. Познайомилась я з своїм майбутнім чоловіком коли моя двоюрідна сестра виставляла з свою першу сесію. Я приїхала до Львова(це завжди так класно!!!), сестра домовилась за столик, і ввечері ми пішли в бар-дискотека, а мій чоловік і сестра вчилися в паралельних класах, відповідно після закінчення школи досить часто зустрічалися. Шо тоді був за день не знаю, але це була доля.... Мені в Києві страшно подобався мій одногрупник,а він на мене не звертав уваги, страдала я ним довго, але приїхала до Львова і вирішила, все ніяких хлопців:feminist: , мені треба вчитися, вистачить страждати.. і пішла із сестрою і компанія обмивати заліковку.Я страшно люблю танцювати, тому сидіти на місці не змогла, і весь час танцювала, потім почалися повільні танці, ну прийшлось мені сісти на місце. Сиджу і спостерігаю за людьми, а тут біля ляди стоїть такий хлопчина непоганий, і як (як підсліпувата, окуляри вдіваю коли читаю, і до компа), так сильно зосередилась, шоб його виразніше його побачити. і шо ви думаєте, на наступний танець він запросив мене. (Тепер каже, шо я на нього так дивилася, шо причарувала, а я ж підсліпувала :D ) Провів він мене до сестри додому і я дала свій номер телефону (ніколи нікому номери телефонів не даю), а тут шось зі мною сталося.Мої канікули закінчились, я поїхала додому, діла до мого одногрупника вже не було, я не знала шо це зі мною діється, уявіть який в мене був шок коли він мені передзвонив, з цього все почалось... Три роки ми зустрічались на відстані, раз на 2 місяці бачились, всі люди як люди разом гуляють, ходять в кіно, а ми...,в день Св. Валентина посилочка мені з такими гарними ангелочками, так приємно але так хочеться побачити кохану людину. Після двох років зустрічання мені зробили пропозицію на Високому Замку, це був шок, радість, змішані почуття, які я не можу забути до тепер. Потім ми сказали батькам, я отримала персень і багато шикарних троянд, можливо це не були діаманти, (студенство, розумієте), але це найдорожчий перснень, який я дуже люблю і бережу.Всі три роки ми переписувались не електронними листами, а укрпошта, тому, зараз вже є сімейний архів.Коли мені сумно, я відкриваю листи і перечитую, і так класно стає, стільки спогадів. Потім ми одружилися, і зараз вже 3,5 років разом,разом всюди, не уявляю свого життя без цієї найдорожчої людини!!!!