Відповідь: Як я знайшла свою любов! Круто! Оце так тобі пощастило! Може розкажеш на якій вулиці ходила і я передам своїй знайомій, яка якраз любов шукає!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Я не шукала, я ж кажу вона сама мене знайшла, просто я поїхала в Польщі на один з'їзд молоді, туди їхала сама, а назад повернулася за ручку зі своїм коханим. До речі, він мене теж не шукав, просто все трапилося само по собі
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Дяку, зустрічаємося вже два з половиною роки, ой, щось вже затягнулося:o :shy: :shy: :shy: :shy: А товаришці пораджу любити себе прекрасну, після того й кохання не забариться
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Як тільки - одразу ж створю на цьому форумі гілку, де прийматиму щирі привітання та побажання. Прийматиму теплі слова, написані від руки на клавіатурі, життєрадісні картинки, голосну музичку та прикольні відеоролики:p :p :p ще можна букетики ромашок
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Еее... :rolleyes: ну як Вам пояснити... в нас історії типу "як я знайшов свою любов" надто короткі і нецікаві - вот ми і не пишемо тут нічого щоб не відволікати від ваших багатосерійних любовних серіалів... Додано через 2 хвилини Хоча... ці ж історії зі слів наших дружин/коханих звучать саме як ці серіали
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Ви напишіть, напишіть.. Ну будь ласочка!! :shy: Нам же цікаво почути враження чоловіків від зустрічі з коханням!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Ну ми, тойво, працювали разом, сиділи за сусідніми компутерами... вот і досиділись П.С. Я ж казав коротко і не цікаво
Відповідь: Як я знайшла свою любов! .. і познайомились в асьці? Жартую. А як Ваші стосунки почали розвиватись? Що стало поштовхом?
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Тут є варіант розповіді від дружини. Не серіал, але трохи більше Можете заодно і проголосувати:shy:
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Так хочеться і мені щось написати. Але обмаль часу. Малюка треба вкладати спати. Доречі - результат нашого кохання. (класна тема, дуже люблю згадувати як все почалося) Це сталось в серпні три року тому. Я тоді зустрічалася з іншим. Не кохала його, але то була дуже цікава людина. Спілкуватись було цікаво і проводити час. А мій (тоді майбутній коханий) був у одній компанії. Я просто знала хто він і що він є. Якось у розмові з ним дізналася, що йому подобаються вечірки GOA. А якраз мій брат влаштовував таку вечірку на дачі. От я запросила свого майбутнього коханого (тоді я ще не знала цього) на цю вечірку. Ще й квитка йому продала. Отож прийли ми всі на перший день вечірки, а ввечері мій тодішній поїхав бо до нього приїхали гості. І весь наступний день я провела зі своїм "коханим". ВВечері того дня він теж поїхав і тоді я зрозуміла - це ВІН. ЦЕ ТОЙ КОГО Я ТАК ДОВГО ШУКАЛА І ЧЕКАЛА. І тоді я засумувала. НЕ зверне він на мене увагу, бо я зустрічаюсь з його другом. Але того ж вечора він повертається, мовляв загубив ключі від своєї хати. Так ми цілу ніч і пробалакали... А з наступного дня я почала уникати зустрічей зі своїм. Я не знала як правильно розійтись щоб не поранити його. Була навіть не дуже приємна ситуація для мене - перше побачення з коханим у мене було, коли я ще не розійшлась з попереднім, але наступного дня я всеж таки призначила зустріч. І все пройшло так просто, що я навіть засмутилась. Насправді я нічого для нього не значила, бо дуже легко прийняв звістку. А невдовзі в нього була вже друга. Але це одразу забулося, бо я повністю пірнула в нові почуття. Я зрозуміла ,що таке справжні почуття. Вони тривають досі. Я не втомлююсь повторювати Я ТЕБЕ КОХАЮ!!!!!! Часто стверджують, що з часом почуття вщухають. Але я можу точно сказати ЦЕ НЕ ТАК. Я досі КОХАЮ свого чоловіка так як при нашій першій зустрічі. Трохи менше року після зустрічі ми одружились, а зараз у нас чудовий малюк. І ми не втомлюємось мріяти втілювати наші мріїї. НЕдавно одна знайома сказала, що в неї таке враження, що ми з чоловіком ідеальна пара. Це не враження воно так і є. МИ щасливі І це помітно Бо щасливих І закоханих помітно. Вони світяться, випромінюють позитивну ауру. Цей допис для тебе КОХАНИЙ!!!!!
Відповідь: Як я знайшла свою любов! вам у цьому теж пощастило, бо у моїй історії дуже прикро та важко було розлучатися...
Відповідь: Як я знайшла свою любов! Коли я ще зустрічалася зі своїм чоловіком в мене була знайома. Вона теж зустрічалася з хлопцем. Він їй завжди дарував дорогі подарунку, квіти, вони ходили в ресторани... А в нас того практично не було (і фінанси не позволяли, і часу бракувало). Вони виглядали без тями закоханою парою. І ось ми одружилися і вони. Весілля в нас пройшло чудово, живемо прекрасно, синочок народився все так само. А в них... На весіллі сварки, живуть важко, сварять за гроші (хто скільки заробив, хто скільки потратив). Народилася дитинка і теж все не так гладко як було колись. І ось прийшла до мене подружка і каже: "Приходжу до тебе - подивлюся на все, і заміж хочу і дітей. А от прийду до Лесі надивлюся на їхнє життя і вже нічого не хочу, ні весілля, ні дитини". Ось так буває. А така гарна пара була, і я не раз свому чоловікові кажу: "Як добре, що ми з тобою не ходили в ресторани, і ти не дарував мені квіти з дорогими подарунками!!!" Додано через 49 секунд Дуже дякую! В мене теж є своє кохання і я ні нащо не скаржуся!!!