Як я знайшла свою любов!

Discussion in 'Ти + Він' started by Panadolka, Nov 18, 2007.

1. Оля

Оля Well-Known Member

Відповідь: Як я знайшла свою любов!

Весільні фотки покажете? :)

2. bora

bora Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  3. vanilia

vanilia Miracles are real

А ми познайомились майже 5 років тому по іcq. Ніколи б не подумала, що так знайду свою любов. Спочатку спілкувались по "асі", потім вирішили зустрітись. Але 2 перші рази так і не зустрілись, бо я (фактично йому голову крутила :)) )перший раз побоялась, а другий раз переплутала кінотеатр :)). На третій раз таки зустрілись. А минулого року ми одружились. Така в нас історія. :)

• Подобається Подобається x 22
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ладно, вмовили, я теж розкажу!
    В далекому 1999 я пiшла влаштовуватись в один ювелiрний магазин на роботу. Явно сказано що досвiду не потрiбно - це було якраз про мене! Но iнглiш, но iншуранс :) (нi англiйської, нi страховки, це просто такий вислiв) Прийшла я у славетний Water-Tower mall такий супер шопiнг центр, i пiдхожу до того магазину, i бачу його, весь такий мiстер в костюмi, галстуцi шо ви...Побачила i подумала - МIЙ! Ну взяв вiн мене на роботу, сподобалась напевно... ;) От так ми почали працювати разом. Я свою мету не забула i всiлякими способами намагалась взнати чи я йому подобаюсь. I очками стрiляла, i гарно вдягалась i макiяж, i вже газети його любимi почала читати, i все що хочеш. А результату не було. Голубий - подумала я :Д Або має когось вже. Але вродi не мав нiкого, бо принаймнi його мама яка з нами працювала постiйно про це говорила що вiн один iтд... Значить надiя жила. Iтак це все тяглося добрячих 7-8 мiсяцiв. За цей час, слiд сказати у мене був кавалер, але не серйозний (тобто я не була серйозна) ... так, на каву, до друзiв, iтд... Отжа настав День Св. Валентина 2000 кавалєр мiй менi не подзвонив, i не побачив мене, а я йому навiть подарунок купила. Ох яка я розстроїна була!!!! I тут мама причепилась, пiдкажи її подружцi добрий ресторан в центрi бо та хоче завести когось. НЕ ЗНАЮ Я НIЯКИХ РЕСТОРАНIВ!!!!! Але згадала про свого боса (Його самого) думаю, вiн же мiстер Твiстер, напевно знає що до чого. Написала йому мейл, типу порадь гарне мiсце. А вiн менi i вiдповiдає що є багато мiсць, залежно що я хочи, є романтичнi, є шумнi, є простi, є вишуканi. I на його смак добрий є ресторан Morton's i вiн там давно не був i якщо я хочу то можем разом пiти на вечерю через тиждень! ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    Я звичайно погодилась... на той же день дала свому кавалєровi вiдворот поворот - треба було ранiше дзвонити! Ну i решта... iсторiя, як кажуть :)
    Потiм я колись його спиталась, а чого так довго вичiкував щоб менi виповнилось 18 рокiв, бо боявся що моя мама на ньго полiцiю накличе. Бо вiн є старший за мене. :shy:
    А одружились ми в липнi 2004.

• Подобається Подобається x 35
  5. Оля

Оля Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Як я знайшла свою льбов!

+1

Я будучи молодою і зеленою вирішила поворожити на Андрія як буде називатись мій чоловік. І он з під подушки я витягла якесь незрозуміле ім*я, зате три роки підряд в цю ніч мені снився один і той самий сон. Снилось мені, що мій майбутній чоловік називатиметься Андрій і що моя сестра і шваґро його прекрасно знають. Потім я про цей сон зовсім забула.
    Літом в 1998 році я приїхала в Україну за дружку своїй товаришці але ми приїхали разом з сестрою і її родиною. Власне в аеропорту нас зустрічав добрий колєґа мого шваґра з яким вони росли разом. Він мене пристально розглядав і ввечір коли ми прийшли додому він мені пропонував піти погуляти, а я йому відповіла а пощо? Потім наші долі розлетілись на кілька днів, бо він поїхав в Польшу на заробітки, але перед від*їздом подзвонив, ніби попрощатись. Тоді я йому запропонувала піти разом на весілля. Він сказав, що не може але постарається приїхати на другий день після забави. Ну от він приїхав... Ми пішли гуляти на Кайзервальд, і там він мене приворожив.
    Правда ми знову роз*їхались на другий день - я в Америку, а він назад в Польшу. Але зимою 1999 з*їхались в Тернопіль і розписались. Потім знову розлука, через тиждень. Потім знову з*їхались літом у Львові і взяли шлюб. Далі роз*їхались, і вже остаточно з*їхались в Ню Йорку в жовтні 1999 року. Ну як лише зійшлись до купи, зразу взялись до роботи діток родити. Так і живемо разом до тепер...
    А сон я пригадала вже коли ми шлюб взяли.:dance:

• Подобається Подобається x 30
  7. vanilia

підтримую :)

Додано через 2 хвилини
    дуже цікава історія :)
    До речі, я років не пам.ятаю скільки назад з дівчатами нарізали карточок і понаписували імена чоловічі (на Андрія).. Я тоді витягнула карточку з іменем, якого терпіти не могла :))) Так от тепер так мого чоловіка і звуть. Співпало чи як...

Додано через 4 хвилини
    Дівчата, в мене файєрфокс не працює, а опера моя карми не ставить :sad: Не спрацьовує. Я вам всім зараз віддаю карми так, на слово :) А як тільки налагодиться файєрфокс, то повиставляю як має бути
    Історії ваші всі такі цікаві і романтичні!

• Подобається Подобається x 5
  8. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Як я знайшла свою льбов!

Оце так історія!!! В житті все буває! І як ви так довго живете один без одного?

Додано через 11 хвилин
    Совет вам да любовь!!! Ну а дітки у вас є?

Додано через 17 хвилин
    Я на Андрія теж завжди гадала. 4 роки підряд витягала ім'я Іван, і злилася, бо страшенно не любила це ім'я. І от я почала це розказувати мамі про це, то вона мені сказала "В тебе 100% буде чоловік Іван!". Я "Ніколи в житті, я як тільки почую як його звати то одразу буду від нього втікати". Ага! Де там! Зовсім не втікала:) Зараз це для мене найкраще і най гарніше ім'я! І взагалі... ім'я не має ніякого значення

• Подобається Подобається x 11
  9. Alias

Alias Well-Known Member

Спілкуємось по телефону, можемо говорити по 4-5 годин без перерви, здебільшого вночі, бо вдень він на роботі а у мене навчання.Добре , що лайф безкоштовний:)Моєму максу треба пам"ятника поставити за терпіння ...і за мої примхи:)

• Подобається Подобається x 6
  10. Panadolka

Не те слово!!! Передавайте йому вітання! І швидше вам зустрітися! Дійсно щиро бажаю! Потім напишіть про зустріч, цікаво дізнатися продовження!!!

• Подобається Подобається x 3
  11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

PanadolkaДякую. В нас їх 4-ро.
    Alias Добре що терпить, і саме основне що ви знаєте що це примхи.

• Подобається Подобається x 5
  12. bora

bora Well-Known Member

Дякую дівчата! Ми дуже стараємося і стосунки гарні вибудувати!;)

• Подобається Подобається x 2
  13. Alias

Alias Well-Known Member

З ЛФ йому вже чоловік п"ять передають привіт :)
    Передам обов"язково:)Дякую за побажання, чекайте на розповідь про зустріч:)Сама вже не можу дочекатись..

14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

І я хочу поділитись своїм щастячком!
    З хлопцями я почала зустрічатись з років 13. Майже ніколи не була самотня. З років десь 16 стосунки починали бути більш тривалими. Тільки починала з кимось зустрічатись одразу мріяла про весілля. Ну десь в років 17 зустріла я хлопця з яким довго зустрічалась,ну вже майже жила в нього.Його мама на 100% була впевнена шо ми одружимось.Трохи мене в ньому все насторожувало: його мама, робота і щоденні посиденьки з друзями в барах. А тим часом я знайомлюсь з своїм одногрупником, раніше не могли познайомитись, бо я була страшенна прогульщиця(день перед моїм день народженням він запитує мене а коли в тебе день народження,а я йому - завтра(отак пройшло наше знайомство)).А наступного дня він привітав мене маленькою красивою трояндочкою... (вже тоді він був від мене без тями,ну але я про це вже аж потім дізналась)Минуло декілька тижнів і ми розмовляли про ВСЕ на світі, він для мене став найкращим другом!!!
    А літом на канікулах він поїхав додому в Тернопіль.І тут я зрозуміла шо не можу без нього жити...
    Тим часом мені пропонує одружитись мій хлопець,а я всьо відмазуюсь шо мушу закінчити навчання(ше 2 роки!)Кинути його хотіла, але він так підмазався до батьків, шо в дома була істерика коли я заявила шо ми розходимся.
    Нарешті прийшла осінь і знову навчання! Тепер я була зразковою студенкою! А допомагав мені в цьому мій найкращий друг - Володя! Всі були в шоці коли з трійок і четвірок я перейшла на одні п'ятірки!А батьки як тішились!!!Так пройшло більше ніж пів року і я вирішила шо не можу більше приховувати всі свої почуття!!!
    Розійшлась з колишнім хлопцем!(Правда це було важкувато!)
    І на День Святого Валентина ми з Вовіком почали зустрічатись! А на початку 4 курсу (5 листопада 2005 року) одружились! Диплом (який допомагав писати мій чоловік) програміста вже захищала з величезним пузіком!!!
    Зараз абсолютно ні про що не шкодую!!! Я сама щаслива дружина і мама! А найголовніше шо ця дружба, яка нас так звязала триває і досих пір!!!

• Подобається Подобається x 38
  15. vanilia

Nadijka, чудова розповідь, все так цікаво :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Nadijka

Дякую.

17. Panadolka

А я знаю ці історію:)

18. Nadijka

Всетаки ми з тобою знайомі!!!

19. Panadolka

Так знайомі!:)

20. Nadijka

Хочу запитати у мужчин, а чому ви нічого не розказуєте? Знову пасете задніх? Чи ви важаєте цю гілку жіночою і мелодраматичною? Поділіться і ви своїми історіями...

Додано через 2 хвилини
    А ще б хотілося щоб до нас долучилась Gelena може вона тут трохи подобрішає...