Відповідь: Як я знайшла свою льбов! Назва гілки "Як я знайшла свою льбов!" Я, того, спитати хочу, а що таке "льбов"? :eek:
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! Що правда то правда! Як я раніше хотіла любові і серйозних стосунків коли незнала свого чоловіка! На кожного дивилась і думала "А якщо це він? І я поєднаю з ним своє життя? А якщо з ним в нас будуть діти?". Але ні! Коли зустріла чоловіка навіть про це і не думала! Додано через 4 хвилини
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! У мене в житті коли має щось статися важливе, наперед сниться. Свою дружину я побачив уві сні за років 6-7 до одруження. Тому коли побачив... все зрозумів.
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! і мені часто сниться за день наперед ті люди, кого я зустріну наступного дня... може це розлади психіки?
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! РозказуюТоді мені було 14 років, батьки купили компа, двоюрідна сестра поставила аську...і почалосяУроки закинула, ночами просиджувала в інеті...спілкування, знайомства.там же знайшла і свого Макса. який на той час працював у інтернет-клубі на вул.Мазепи.Він на мене і уваги не звертав, спілкування проходило дуже кволо і нехотя з його боку.Та й про що можна було говорити з дівчиськом яке причепилось і діставало своїми питаннями, позповідями про школу?А мені було цікавойого "розкручувати" бо дуже вже він скритний був, нічого не хотів про себе розповідати.Так поволі. поволі. я його втягували, привчала до себе.А ще імпонувало те, що він аж на 9 рокув старший за мене.! У квітні буде 4-и роки як ми знайомі, але ще ні разу не зустрічались з ним.Хоч я була у Львові, але він про це дізнався десь аж через рік.Чомусь злякалась зустрічі, тепер шкодую.І він приїжджав до мене...але не застав мене там, хотів на ДН зробити сюрпризВже скільки разів і квитки були куплені до Львова, а в останній момент як не краснуха, так температура під 40Останній раз по дорозі на вокзал ми потрапили в аварію, і замість зустрічі з коханим, зустріч з реанімацією.Зараз його мама ставить свічки в церкві, бо вважає, що нам поробленоНа НР Макс приїде за мною і повезе до себе, бо каже, що самій мені їхати не можна, дуже переживає.Дивно, але мої батьки з його батьками вже знайоміСподіваємось, що все у нас буде добре , бо не мислимо життя один без одного.
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! Знайшла собі , знайди і мені ,-оплата чеком , так як не маю часу на пошуки.
Відповідь: Як я знайшла свою льбов! Ми зустрілися коли я зовсім не хотіла ні з ким зустрічатись, навпаки, веселила всіх оточуючих розповідями про свої стосунки з протилежною в повному сенсі слова статтю. Познайомились в інтернеті, коли мало не весь офіс збігався подивитись на бажаючих познайомитись. Було суцільне ха-ха та ги-ги. (Пробачте якщо хтось образився) Цього кандидата я чомусь нікому не показала. З 300 листів за 2 дні виділила лише його. Потім зустрілись і... ратуйте . Я забула всі страшні історії про несумісність "полов" і обіцянку собі йти в монастир Замість того ми нещодавно побралися. Ми дуже схожі, можемо читати думки один одного. Але як я це зрозуміла з кількох перших слів, яких було сотнями - по сьогодні для мене незбагненно.