Як я знайшла свою любов!

Discussion in 'Ти + Він' started by Panadolka, Nov 18, 2007.

1. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Відповідь: Як я знайшла свою любов!

Дякую, але вона мені здається кумедною. Як згадую, то сміх розбирає:D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  2. маюнка

маюнка Well-Known Member

а я свою любов ще не знайшла.дасть Бог, знайду. ганятись за нею не варто. вона сама мене знайде.
    моя любов зараз - моя рідня і друзі.

Додано через 1 хвилину
    і ще шоколад:)

• Подобається Подобається x 15
  3. Малявка

Малявка Well-Known Member

На цю гілку зайдеш - "підсядеш" на романтичні історії, переймаєшся, розчулюєшся... Ех...:)

4. Руда

Руда Active Member

Відстань (моя історія мого горя і найбільшого щастя)

ось тримайте мою історію, яка ще немає кінця.
    ми познайомились у чаті, писали одне одному якусь дурню накшталт: як в тебе справи, де живеш. та й розмова була досить коротка. але після неї у мене з'явилась думка, що він саме той. я вбила її. просто забула, бо вважала це повним ідіотизмом, тим паче я нічого не почула від нього такого щоб заділо мене за живе. потім наші стежки розійшлись. то я не попадала в чат коли він там був, то він. поки одного чудового дне не знайшла у себе в пріваті його моб (доречі він до цього часу не може пояснити, чого він його написав). подзвонила попросила зайти в чат, він сказав що не може і на все то забила. тим паче було одне "но" яке змушувало мене це зробити і не пробувати з ним спілкуватися навіть заради цікавості: я живу у Київі, він у Львові. але через тиждень до мене прийшла смска і ми почали переписуватися. я не придавала тому ніякого значення, бо мала біля себе вдосталь хлопців. але з часом зрозуміла що мені його страшенно не вистачає і після відвертих смс виявилось що з ним відбувається те саме. ми почали розмовляти по телефону. проговорювали в день увесь вільний чат. а про ніч я загалом мовчу...невисипалась я конкретно. ми домовились, бачучи один одного тільки на фото, що зустрічаємось, я навіть кинула свого хлопця.
    а потім я злякалась. той зв'язок який ми мали і бажання побачити, доторкнутися, голосили болем, але як потім виявилось то були квіточки. я вирішила "выбить клин клином". знайшла собі горного хлопця і почала з ним зустрічатися. думала попустить стане легше. не стало. мені було бридко коли чиїсь руки торкались до мене, а обличчя коханого постійно стояло перед моїми очима. я кинула того хлопця, але не змогла не розказати своєму про зраду, хоча і знала що він не пробачить. були сльози, розмови вибачення... і він пробачив (хоча з часом я зрозуміла, що ні. йому то боліло, але він настільки хотів бути зі мною, що закрив на це очі). а в осени я приїхала до нього. була впевнена що помилюся, що він не такий, що я просто його ідеалізувала. але я не помилилась!!! я не можу описати вам як мені було добре з ним. просто бути поруч. тримати його руку і мовчати. коли усе в світі здається неважливим і є тільки він та я. я дівчина яка завжди берегла себе і відмовила не одному хлопцю, хоча бажання було, на другий день нашого реального зустрічання, подарувала йому свою невинність. і поїхала. прощатися була неймовірно важко. але все відбувалось як у сні. як не зі мною.
    потім він приїхав до мене. отак живем вже 5 місяців. і чим далі тим гірше. я пролила вже стільки сліз, що навіть не знала що в мені стільки є. чим більше ми поряд тим більш гостро відчуваємо потрібність в один одному. хочеться кричати БОЛЯЧЕ на весь світ. я не витримую і іноді, наодинці, таки зриваюсь і затуляю соб рота подушкою, щоб мене ніхто не чув. таке відчуття ніби в середині тебе щось розриває. а головне боляче не від того що мені погано, а від того що розумію що в його душі робиться теж саме. немає можливості приїхати. я вступаю. він закінчує коледж і теж вступає. немає часу. і я намагаюсь хоч десь його знайти, вкрасти хоч хвилинку, хоч мить щоб його побачити. щоб просто набратися сили жити далі. хоча чудово розумію, що після нашої зустрічі буде ще гірше....

• Подобається Подобається x 18
  5. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Відповідь: Відстань (моя історія мого горя і найбільшого щастя)

Відстань - це причина, щоб обірвати стосунки для тих, хто не хоче боротись.
    Відстань - це проблема, яку подолаєш, якщо дійсно цього хочеш.

Не побивайся через відстань. Добре, що між вами нема кордону і проблем з візами, різними мовами і т.д.

Поступай до Львова, або нехай коханий поступає до Києва. Це ж так просто! І проблему потрібно вирішити зараз, бо інакше ви будете вчитись в різних містах і 5 років будете мучитись!
    Якщо ви дійсно так кохаєте один одного, не ризикуйте вашими почуттями. Дійте зараз, поки вас ніщо не обтяжує!

Моя історія кохання на відстані - в темі "Як я знайшла свою любов!".

Успіхів вам і терпіння!!

• Подобається Подобається x 12
  6. Руда

Руда Active Member

nirvanka дякую...
    а от з терпінням точно проблеми( мені його дуже не вистачає. хоча я намагаюсь з цим боротися

7. Alias

Alias Well-Known Member

Як я Вас розумію....читала затамувавши подих.Ви доповнили мою розповідь своїми переживаннями.Тримайтесь.Кохання того варте.А відстань...відстань то тимчасові незручності.Головне, щоб душі і серця були разом , щоб кохання не згасло.

• Подобається Подобається x 4
  8. Руда

Руда Active Member

дякую))))) він дійсно моя друга половинка. ні нема такого щоб я сказала що саме таким я собі уявляла свого єдиного. з ним я відчуваю зовсім інше. я відчуваю рідність душі. і розумію що це головне. а не мрії які я раніше ставила на перше місце

• Подобається Подобається x 4
  9. Patrick

Patrick Well-Known Member

Напишу і я про це.(щось мене після гілки про АК на лірику потягнуло)
    Познайомився я зі своєю любовю(а тепер жінкою) на звичайній прозаічній бензоколонці.
    Був гарний погожий осінній ранок буднього дня.В цей день я був вихідний і вирішив зранку проїхатися на ровері.Проїхавши кілька метрів від хати , я побачив , що моє переднє колесо трохи приспущене.Повернув на бензоколонку, яка була недалеко від дому ,щоб напомпувати колесо.
    Біля компресора стояла біла не нова Гонда Цивік з трохи загнутим заднім бампером.Біля неї стояла висока гарно складена брюнетка і читала інструкцію на компресорі , кидала погляди на колесо і шланг ,потім знову на інструкцію і компресор.Було видно , що вона це ніколи не робила.Побачивши мене , трохи завстидалася(так мені виглядало)і по діловому почала притискати кінець шланга до колеса.Я за цим мовчки спостерігав збоку , спершись на ровер , спеціально НЕ пропонуючи допомоги.Мене це забавляло.
    Шланг був погано прикладений до колеса і було чути що повітря розходилося в різні боки майже не попадаючи в колесо.Я не витримав і запропонував:-" CAN I HELP YOU?"Вона мовчки віддала мені шланг.
    Напомпувавши колесо , я витягнув Pressure Gage (для міряння тиску в колесах)з роверної сумочки.Вона запитала , що це таке , я в кількох словах пояснив.Запитався , про авто.Вона відповіла , що це її перше авто.В батька було , вона навчилася їздити , але на такі "дурниці" як помпування коліс , провірка масла вона не звертала увагу.
    В неї задзвонив мобільник - розмову вона вела переходячи з сербо-хорватської на українську і навпаки.Коли закінчила розмову я заговорив до неї по українськи(вся розмова до того йшла на англійській).Ми познайомилися.Я ще перевірив тиск в решта коліс і перевірив масло.Вона мені подякувала і сказала , що спішить на роботу ( в недалеко торговий центр).На шиї на ланцюжку в неї висіла бірка з її іменем і з лоґо магазину.Телефона її тоді я не наважився запитати.Боявся відказу.
    Кілька днів пізніше , я таки вирішив піти в цей магазин(ніби я ненароком) і побачити її.Задумав собі - впізнає мене , ну тоді запитаюся телефон , запрошу на каву і т.д. А ні - то ні. Хоч знав , що буду шкодувати(вона мені відразу сподобалася), але себе не перероблю.
    Коли зайшов побачив її відразу в департменті чоловічого одягу.Вона відпускала якомусь мужчині товар.Мені щось йокнуло в середині.
    Вона мене впізнала і легко махнула рукою.
    На 15хв. перерві , яку вона взяла відразу ми пішли в "Секонд кап " на каву...
    Так ми почали зустрічатися.Через 8 місяців зїхалися разом на один апартмент.А потім ще через 5 поженилися.
    Продавцем моя жінка вже не робить.Білої Гонди теж давно не має.А за автом дивитися так і не вміє , тобто не хоче.Каже , що на це є чоловік.

• Подобається Подобається x 33
  10. Niemand

Niemand Active Member

А я не шукала.Мені життя подарувало те,заради чого я просто стараюсь жити(хоч і не разом).Я дякую Богу за те,що подароване та збережене..Нехай тільки для мене.Життя є життя...Що не вбило,зробило сильнішим..

• Подобається Подобається x 5
  11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ну так напишіть нам про свій подарунок!

12. Niemand

Niemand Active Member

Що вам писати про нього??Просто собі кохана людина,яка дала змогу літати високо..Яка дала можливість відчути,власне мені,себе щасливою..Яка дала мені сенс у житті..Яка дала мені саме бажання жити,розмалювавши моє існування,яскравими фарбами..Додала чогось,зовсім невідомого ще на той час,туди..Він занадто багато важить для мене..І байдуже,що розійшлись..Що кожен тепер іде своєю дорогою..Моє серце все ще з ним.Ми спілкуємось..Гуляємо з одними і тими ж людьми,залишаємось при цьому просто хорошими друзями..Хоча почуття все ще незгасли..Вони є яскравим вогником у моєму житті..Просто знову бути разом важкувато..Оскільки ми різні люди..Надто різні..Краще залишитись друзями,ніж втратити один одного ще раз та навіки..Таким було наше спільне рішення...Отож,всеодно кохання житиме в мені..Я ні за що не знищу це почуття...Воно помре лише зі мною..Надто сильне воно просто..Надто важливе для мене..Надто рідне..Можливо я наївна,але всетаки це є частинка мене..Це я справжня..Надто багато мені дала ця людина..Хоч і прикростей принесла не менше за це...Але,все це залишиться в моїх спогадах..Думках..Серці..Не все ще втрачено...Можливо Доля подарує мені ще одну спробу на щастя саме з цією людиною....Правду знає лише сама Доля..

• Подобається Подобається x 6
  13. Panadolka

Це звичайно добре що ви така вірна людина, вірна своїм почуттям і тій людині яку кохаєте. Але моя думка - не варто зациклюватися на одному. Ви ще молода....отже зустрінету ту людину, яку дійсно покохаєте, і жити без неї не зможете, а про нього забудете! А якщо доля ваша бути з ним - значить будите з ним! але моя вам порада: поживіть ви зараз в своє задоволення і все!
    Удачі вам!

• Подобається Подобається x 6
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

Історія моєї любові - непроста,верчена як і все, що мене оточує... чомусь?
    була заміжня, розлучилася жила трохи сама з дитиною, траплялося досить кавалерів, але було відчуття, що то все не то... що я відчую, коли побачу саме його.
    до речі від чоловіка пішла (хочато було не життя а жах!!!) також тому, що знала, що десь є ВІН! і як то буде - він є, а я заміжня???
    Одне слово зустрічалася я тоді з одним меном (може то несправедливо до нього, але зовсім без емоцій до нього ставлячись) можна сказати, йшла на поводу в його залицяннях. Та чомусь так на душі не затишно було... Мабуть від відчуття того, що я сволоч така рідкісна - хлопець сохне, а я йому голову морочу...
    А від таких почуттів як лікуються? Спиртним або роботою... Я - другим. Писала н атой час до 3 газет і ще й працювала у прес-службі.
    Одного дн ядивлюся новини, а там дивака показують, що він значить будинок творчості перший в Європі організував, і сад скульптур зробив і меценатством займається...
    І чомусь мені та тема такою близькою враз стала...
    Думаю, то ж близенько зовсім - моя область, трба їхати! Телефоную до нього, представляюся... А він мені думаєте що? Приїжджай, каже, я холостяк, може лишишся... А в мене аж щелепа впала... Кажу, та ви мене незнаєте... Ви ж потім не позбудетеся мене!!!!
    Каже, нічого, приїжджай!
    В наступні вихідні збираю манатки і їду...
    Просиділи, протринділи увесь день. ід кінець дня він мені каже- залишайся. А в мене в душі така боротьба іде... з одного боку подобається мені - страх, а з іншого боку - залишайся- а я ж типу скромна дівчина ::)))
    ну... похзала, а саму рве на частини...
    наступного дня пишу есемеску - "я про тебе думаю" і як не дивно - він віддзвонюється...
    Звісно не все так гладко було потім, але вже 2 роки ми живемо разом!!!
    я дуже його люблю і не уявляю як була без нього...
    Захочете - напишу 2 серію :)

• Подобається Подобається x 24
  15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Дуже дуже хочу!!!

• Подобається Подобається x 2
  16. yulichka

yulichka Well-Known Member

У 2003 році я поступила в політех. Почалась в мене серйозніша інформатика, ніж в школі.... Ну й довелося моїм батькам мені комп'ютер купувати. Вийшли ми на хлопця, який продав свій комп'ютерний клуб і розпродував комп'ютери. Цей хлопець приїхав зі своїм другом (моїм майбутнім чоловіком :)), бо він більше розумівся в тих справах ))))). Він ще тоді на нас 20 $ нажив, потім я дізналась :) :) :) :) :)

Я не звернула особливу увагу ні на одного. А я своєму майбутньому чоловічку виявляється в око запала..... Але все заглохло таки не почавшись. Він скромненький був і боявся, що я не відповім взаємністю :).

Пройшло 7 місяців. Ми зустрілись випадково в четвер біля 1-го корпусу політеху. Кожен четвер він ходив по тій самій дорозі, в тій самій годині, щоб побачити мене там (вирішив, що це був знак :) :)). А я просто йшла з навчання до сестри в гості тією дорогою...
    Через деякий час ми знов випадково стикнулись біля політеху, тоді він роздобув мій телефон в того друга, що комп'ютер продав і вирішив подзвонити.

Так ми 9 травня 2004 року почали зустрічатись.
    А 6 серпня 2005 року було весілля..
    To be continued...............

• Подобається Подобається x 14
  17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Але ж вмієте заінтригувати..........:shutup: :shutup: :shutup:

18. Niemand

Niemand Active Member

Panadolka дякую вам за пораду=)..Але зараз мені чомусь не надто сильнохочеться жити в своє задоволення...Єдине на даний момент задоволення-це бути поряд з ним..А так,як неможна зараз просто бути разом,то я стараюсь просто ні про що не думати..Бо біьшість думок всетаки ведуть до нього..

19. yulichka

yulichka Well-Known Member

Мається на увазі, що продовження - діти :)

20. Panadolka

Ну ы де ваша 2 серыя??? Я вже дочекатися не можу!!!