Як я знайшла свою любов!

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Panadolka, 18 Листопад 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Well-Known Member

Відповідь: Як я знайшла свою любов!

Alias, унікальна Love Story. "Торкнуло"...
    Все буде ОК, різниця в 9 років не заважає мати спільні інтереси.
    Надійко, загалом Ви праві. Наркотик бурхливої закоханості - феніл-етіл-амін "вставляє" до 3-4 років (на першій фазі закохана людина просто не бачить недоліків "об'єкту", саме це робить ФЕА).
    А далі пара стає щасливою від ендорфінів. Кому дано.

Саме тому пік розлучень припадає на 3-4-й роки.

Бачите, Alias + Макс = 4 роки.
    Тобто все буде ОК.
    Чого й бажаю щиро.

Ну це само собою. Щоби не було непорозумінь типу – черевики не паралельно поставив або не взяв мене на рибалку… :)

• Подобається Подобається x 11
  2. Alias

Alias Well-Known Member

Мені ніколи не подобались однолітки.звертала увагу тільки на старших від себе примірно з такою різницею , від 6-10 років
    Зичу всім щастя, від усієї душі.І дякую, що так прониклися моєю історією.
    Розказала Максиму про те, що написала.Трохи побурчав ,але бачу задоволений....хоч і виду не показує...хитрюга :)

• Подобається Подобається x 9
  3. Liona

Liona Well-Known Member

ой, я так тішуся вами :) Нехай ваше кохання і надалі буде таким міцним! :)

• Подобається Подобається x 3
  4. Boris_Kiev

Знає, що у Вас за плечима "Королівська рать" - ЛФ !

• Подобається Подобається x 4
  5. Alias

Alias Well-Known Member

Боїться:haha:))))

• Подобається Подобається x 2
  6. Boris_Kiev

Ну .... раніше були засоби громадського впливу ...
    Профком, партком, товариський суд :)

За не зовсім "правильну поведінку" могли клопотати перед адміністрацією підприємства про:
    - винесення догани
    - позбавлення 13-ї зарплати
    - перенесення відпустки на гірші місяці
    - викидання з черги на квартиру або на "Москвич-412"
    - позбавлення пайків на 1 травня і 7 листопада (майонез, гречка, цукор, шпроти) :) :) :)

Або розмістити портрет на дошці "Они позорят наш коллектив!"

Лякаю, лякаю ... :)

Я вже здогадуюсь, хто буде фотографувати ваше весілля (спецкор ЛФ) :)

• Подобається Подобається x 5
  7. Alias

Alias Well-Known Member

А він не здогадується:))У мене теж ця думка крутиться в голові.Та ще є час, нехай "совершенствуется":)))

• Подобається Подобається x 1
  8. Boris_Kiev

Alias,
    Ваш рукописний "роман про роман" програє без натхненно прописаного початку. Якось Ви бігло згадували, що познайомилися у віртуалі.
    А якщо в стилі Ваших "ключових" дописів повернутися до подій 4-річної давнини ? Хоча би до яскравих епізодів.
    Не обов"язково прямо сьогодні. Під настрій, звичайно...

• Подобається Подобається x 1
  9. Alias

Alias Well-Known Member

зрозуміла, напишу, але пізніше..під настрій:)

10. Малявка

Малявка Well-Known Member

Напишіть про то книжку, у вас гарно вдається передавати настрій пережитого:)

11. Alias

Alias Well-Known Member

Та...Ця книга пишеться сама, в книзі життя:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Малявка

На сьогоднійшній день так мало справді гарних, живих,а не "пластикових" романтичних історій, що ваша розповідь - просто як весняний вітер.:)

13. Alias

Alias Well-Known Member

Насправді кожна історія унікальна, не всі озвучують свої почуття.
    Загалом нічого такого немає в моїй історії, просто може не так часто зустрічаються такі унікуми як ми, що стільки років на відстані кохаємо один одного:)

• Подобається Подобається x 6
  14. Малявка

Знаю,як то тяжко. Тому і захоплююсь вами обома. Дякуйте вашим Ангелам, що так звели вас докупи.:)

15. sslonn

sslonn Загублений

Аліас, супер!
    Я - серйозний дядько, і то сльозу пустив (на роботі доречі:o)
    Тобі дійсно можна писати книжки:clapping:
    Зичу вам не зіпсувати свого Кохання "битовухой"... впевнений, що вам це вдасться.
    Такі Люди просто зобов'язані бути щасливими!
    Приєднююсь до армії ваших уболівальників:)

• Подобається Подобається x 9
  16. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Alias котра година, я ще тут, і все через ВАС!!! :sad: . Я так захоплено читала хіба, що 7-му частину Гаррі Поттера. Щастя і любові ВАМ:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: А коли весілля, може я пропустила призначення дати??? Ой треба чекати :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 6
  17. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Я така рада за вас Alias! Знаєте прочитала вашу історію і згадала що і в мене колись так було. Чомусь тільки після одруження все змінюється, не те що чоловік не любить, любить, але вже по-іншому, спокійно, тихо. А так хочеться того забуття, хочеться розчинятися один в одному, хочеться літати. Тому я бажаю вам не розгубити ті Божевільні Почуття. Бережіть їх, бо їх так тяжко знайти, і так легко загубити. Щастя Вам!!!!!!!!!!!!

18. Alias

Alias Well-Known Member

З весіллям прийдеться ще з рік почекати.А там хто зна..життя покаже.Якби не моє навчання, було б все набагато простіше.
    Я так звикла до нічних розмов, що коли не говоримо вночі-не можу заснути.Він це знає:), серед ночі дзвонить і бажає надобраніч...і я спокійно засинаю...ех...кохання телефонне..

19. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Як не крути, а сидіти на форумі мені виходить лише в такий пізній час. Вчора лягла спати, згадую прочитані розповіді, і на думку прийшла моя історія кохання, та так смішно стало, що аж чоловіка розбудила тим хі-хі. В моїй історії романтики мало.
    До знайомства зі своїм чоловіком була балована увагою протилежної статі (квіточки, тільки троянди і то оберемками :) ), але всьо було не то.Мій чоловік був товаришом мого товариша, я про нього багато чула, а бачити не бачила.Нарешті за довгі роки знайомства попала на день народження свого товариша на Кайзервальді і побачила Його. Перша думка - він буде моїм чоловіком.Але в той день він на мене особливої уваги не звернув, а я ніколи не робила першого кроку.Через кілька місяців я з подругою записалися на бальні танці, і почала шукати собі партнера, на мій превеликий подив обявився Він.Так ми почали танцювати, а я очками стріляти, та все мимо :beee: .Я до нього і так і сяк, а Воно ну ніяк :beee: :ireful1: :beee: Всі навколо говорили, що ми створені одне для одного, а він того не помічав :ninja: . Якось я Його запросила в гості (наші спільні друзі часто в мене збиралися), а він відмовився (був зайнятий), оце я вже думаю кінець :ireful1: , з мене досить. В вечері на Андрія знову в мене збираються друзі ворожити і мені доводиться Його запросити, хоча бажання було відсутнє. В той вечір, я вперше за багато років ворожіння, витягнуло каблучку, хоча завжди попадалася мірта, і всі почали жартувати, що скоро вийду заміж. І тут мене переклинює: ми з ним танцюємо і я Його ... поцілувала, сама того не очікуючи:shy: .Так ми почали зустрічатися.Але це ще не хеппі енд. Десь через 3 місяці, я закохана по вуха:radist: , так між іншим запитую Його чи він мене кохає, бо до того часу жодного натяку.На що Він мені відповіда Ні :eek: , і взагалі що таке кохання він не знає.Якось стерпіла:babruysk: .Ще через 3 міс. ситуація повторилася:eek: :babruysk: .Десь через рік нашого зустрічання (так і не почувши слів кохання) Він їде закордон по обміну студентами. По приїзді я нарешті почула, яка я хороша, КОХАНА, і що взагалі він без мене не може жити (нарешті дійшло, що таке кохання :D :D :D ), а я вже охолола і навіть вже подумувала розійтися. Одного дня поїхали на дискотеку святкувати день народження моєї подруги, після якого він мене замість завести до дому повіз в готель :eek: :eek: :eek: , я була зла як пантера :babruysk: .Аж раптом встає на коліна (думаю певно щось натворив :cool: ) витягує перстень і просить стати Його дружиною. Мене так ніби хто табуретом огрів:8: , стою і плачу "Що ж робити?" :sad: , але погодилась.Через 7 місяців ми відгуляли весілля і були найщасливішими людьми на світі :radist: :radist: :radist: .Я Його дуже-дуже люблю, але про це не говорю :) , в принципі як і він мені.Але інколи я чую як він в ночі тихенько мене цьомає і говорить як Він мене любить. Він просто знайшов до мене підхід, бо насправді я йому сподобалась ще з першої зустрічі на Кайзервальді і на ті танці Він пішов заради мене :).Ми уже 4 роки разом і у Нас росте чарівна донечка :radist: :radist: :radist:

• Подобається Подобається x 28
  20. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

Горобчик, у Вас така гарна історія! Така емоційна!.. Аж сльози на очі навернулись.. Щастя Вашій сім'ї і любові! :)

Щось я останнім часом стала така сентиментальна..