Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. Just me

Just me Member

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

Часто люди помилково думають, що з приходом "кохання" всі їхні проблеми випаруються. Ідеалізоване уявлення про сім"ю, притаманне багатьом особам, невипадково стає причиною невдалих шлюбів. Доводиться стикатися з хибним уявленням сім"ї як місця чи стану, де все чудово, мир, злагода, любов та затишок. В реальності часто бачимо, що це боротьба з алкоголізмом, байдужим просиджуванням за комп"ютером чи на робочому місці, індиферентним ставленням до дітей та домашніх турбот. Це та ж самотність, тільки поруч з кимось. І ніхто від цього не застрахований. Нмд, замість сприяти людині у "знайденні кохання" слід пояснити, що вона - самодостатня особа, і втеча від одної проблеми гарантує появу іншої.:confused:

2. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

Я Вас прекрасно розумію й підтримаю.Так як пишете Ви-живу я.Але тяжко пояснити людям це все,якщо вони ніколи не відчували
    Надіюсь,ніколи не відчують

3. mpaseflora

mpaseflora New Member

І я б хотіла нашого доброго друга зісватати (38 р.), але це треба так тонко робити і не знаю як..

4. Trevi

Trevi New Member

Можливо і так. Але Жінка не може жити без дітей! Я підкреслила слово жінка бо є і панянки яким вони в тягар і т.п.
    Ми (жінки) так створені, що заради дитячого сміху готові на багато терпінь.
    Можна себе реалізовувати в кар"єрі, в науці...присвятити своє життя на вивчення всесвіту і т.п. Кожний вирішує сам як марнувати свій час.

Мова йде про те, щоб допомогти тим хто шукає - знайти.

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

А він є в соц. мережах ?

5. Відповідь: Як і де знайти своє кохання

6. OlgaSoroka

То що,таки сватовство? :girl_haha:

7. Trevi

Trevi New Member

Суперечу в чому ? Можливо я не чітко висловилась, вибачайте але я і мала на увазі, що є різні жінки, одним потрібні дітки і сім"я а іншим ні.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:37 ----------

Просто спитала :girl_wink:
    Так хочеться, щоб побільше було щасливих пар а не самотніх, розчарованих і розбитих сердець.

8. Відповідь: Як і де знайти своє кохання

9. OlgaSoroka

Дівчата.не сваріться! Кожен коваль свому щасттю

10. Trevi

Trevi New Member

Та чого нам сваритись. Думаю, що кожний з нас бажає щастя своїм близьким.

І взагалі я за мир на землі і на файному форумі дівочих посиденьок :yes:

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

А що ж тут хибного? Це якраз правильна модель сім"ї і якщо людина готова до її реалізації, то таку сім"ю і отримує, а не вивернуту з ніг на голову. Наприклад ось так як ви описали.

Не гарантує нічого...
    Дивує мене таке песимістично- темне ставлення до життя.

12. Just me

Just me Member

Як можна допомогти "знайти кохання"? Можу допомогти знайти чийсь телефон, загубленого собаку, але як знайти те, що може вам і не належить або непотрібне, або що ви не губили? Воно або буде, або не буде. Думаю, абсолютно безглуздо судорожно битися головою об стіну, даремно зводити людей, які одне одного не зустріли раніше, бо вони одне одному не призначені... Коли чую фрази на зразок "Моя Марусі мала щісті, вже віддалася" або "Вона зовсім не думає про те, щоб завести сім"ю!" то щиро дивуюся. Хіба "щісті" вимірюється заміжжям, а не його якістю? Що дає "думання про сім"ю" "по 15 хв тричі на день за півгодини до їжі?

Ярусько, я вихована в добрій християнській родині, мої батьки прожили разом все життя, мої дідусі-бабусі теж, і їх предки теж. Моє оточення загалом відповідає моєму вихованню та світогляду. Але я ще не бачила жодної безпроблемної родини. Жодної. Це не значить, що їх немає взагалі. Можливо, я погано дивлюся. Саму проблему бачу в тому, що в більшості людей ідеалістичні уявлення про сім"ю, які не мають місця в реальності. Понауявляють собі сім"ю як "свято, що не минає", а потім думають "Диви, а чому на нас проблеми навалюються одна за одною, як мені це все витримати, якби я знав/ла... Десь чула вислів "Монаше життя - це Тавор, сімейне - Голгофа." Думаю, добра теза для роздумів тим, хто жаліється, що "не зустрів свого кохання" (не зрозумійте погано, я не за те, щоб усі жили самотньо, я за те, щоб самотні ставилися до свого стану адекватно).

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Запросто. Жити можна - і треба - просто так.
    А щодо дітей.. Я, наприклад, не уявляю, як народження дитини може бути самоціллю.

14. Komashka

Komashka Active Member

підтримую. це все стереотипи. хтось хоче - народжує. хтось не хоче чи не може - не народжує. та й взагалі народити - одне, а інше дати тій дитині все, що їй потрібно для існування

15. Volna

Volna New Member

Можу додати "Людина планує, а Бог керує"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. levandivka

levandivka З яйцями...

Є суттєва різниця між "хочуть" і "можуть".
    Зможуть - без свахи обійдуться.
    Ні - і "попу мучити" не варто. Ні собі, ні людям.

17. AilataN

AilataN жива

Чого не варто мучити попу? Отшєнь навіть треба! Загалом, коли людина чогось хоче то попа має напрягатись, це корисно як для попи, так і для особи)))
    Як кажуть: без труда - і рибка не жирна))
    Казала героїня відомого к/ф " В бібліотєку надо ходіть, в курілку!"
    У мене теж є багатенько знайомих непристроєних. І що, активно їх знайомлять, якщо бачать безхозних хлопців і безхозних дівчаток. Декоторим уже за 30, з веееликими копійками. В багатьох є чумайдан зі скелетами, але то таке, як сподобаються, то й скелети не в заваді будуть. Нічого поганого не бачу в сватанні, основне, щоб не попасти в аферистичні тенета, бо таке трапляється.
    Але люди прагнуть чуда! і шукають його. Незважаючи на якісь стереотипи, просто хочеться йти додому і бачити що в тебе в квартирі світло уже світиться, прийти додому де є хтось, хто тебе чекає з радістю, тому , що ти прийшла. І цей хтось не собака.

Нууу, не всі проблеми випаруються , але в багатьох є проблеми через невлаштованість їхнього особистого життя, і їх багато.

Тобто сказати- слухай, ти вже розслабся, твій поїзд пішов, ти і так класна, нашо тобі треба сім"я, діти? Особливо прикольно говорити це у себе дома на кухні, під винце, коли в кімнаті спит муж ( до которого зараз запригнеш під бочок притулитися) і двоє діток ( які з радісним галасом і обніманками тебе зустріли).

допомогти можна. Не нав"язати, як ви маєте на увазі.

Як на мене це те саме, що сказати людині,яка не має , допустим, ноги, - та нашо тобі вона? і протез тобі нашо? А якщо вона хоче хоч протез?

Отже хоч на протез людині можна сподіватись, нє?

18. levandivka

levandivka З яйцями...

У тому й проблема, що чоловік/жінка/дитина стануть ПРОТЕЗОМ [​IMG]
    Не пропоную "концтабори", але й спроби штучно клеїти те, що Бог не об'єднує?
    Не дав Бог іскри. Поламана запальничка. Трудно...
    Бавитися у царів природи?
    Як дуже кортить, варто розуміти, що протези призначені для порятунку фізичних вад. Моральне каліцтво не протезами лікують.
    http://www.youtube.com/watch?v=wS4dywv7Xtk

ЗІ: може хоч моральну селекцію залишимо у підпорядкуванні п. Бога..?

19. Just me

Just me Member

Я жодним чином не претендую на роль істини в останній інстанції, і досліджень наукових з цього приводу не проводила, але за моїми ОСОБИСТИМИ спостереженнями проблеми самотніх (не всі, але в основній масі) криються в самоїдстві та самонавіюванні, а також тиску з боку оточення, а от проблеми людей сімейних набирають абсолютно реальних обрисів - як знайти спільну мову, як склеїти те, що дало тріщину, як прогодувати дітей. І при тому тиск оточення теж присутній, тільки вже з іншої якоїсь причини. Така моя думка.
    То най си купит, як має за шо. По аналогії для цього потрібно відкрити "ринок наречених" (Барахолка відкриє новий розділ?!), Эй народ - торопись, налетай - не скупись, покупай живопись! Людина - це те, що не купиш, не знайдеш, не позичиш, не замовиш виготовлення. Це не протез. На жаль чи на щастя:girl_impossible:

Сказати "Це не проблема, ти достойна, і без іншої людини поруч ти також значиш" замість того, щоб або пиляти "Ну коли вже, ну коли?", або 35-річну жінку підбадьорювати словами "Справжня любов чекає". Може і чекає, а може і не чекає.

20. AilataN

AilataN жива

одинокі:
    не одинокі
    Відчуваєте різницю у вами написаних формулах?

Нуууу. не конструктивненько.

Йой, та він уже відкритий, причому не роки , а ВІКИ!
    Людину дуже навіть можна знайти. Як це не знайти?
    Якщо у людини є бажання, але немає можливості, то чому б не познайомити її з кимось.
    А нє, всі мають ходити на ідеально рівних ногах, від корінного зуба.
    Нравиться народу йти по життю шкутильгаючи, на нерівних , хочеться кубельця хоч і прохолодного і неситого, але спільного.
    так, підбадьорювати, якщо людина цього хоче. А може оце шукання і чекання надає її життю певного змісту?