Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. senka

senka New Member

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

І я, і ми там познайомились :girl_tender: :girl_crazy:

2. Karrizo

Karrizo New Member

А ми з коханим вчились у школі разом, тоді у нього була закохана моя подруга,:girl_flirt: а я його зовсім не замічала, ну симпатичний хлопець і все. Через два роки ми випадково зустрілись і от до сих пір не розлучаємось.:kiss:

3. Freetany

Freetany Member

Як усе біжить, усе змінюється. Яка я відстала від життя! я собі навіть уявити не могла, що своє щастя люди можуть знайти на Love.mail.ru.
    Хоча думаю, що неварто лише шукати чи чекати кохання, - треба просто насолоджуватися життям!

4. Snigunka

Snigunka New Member

Любі друзі, як на вашу думку, чи буде перше смс від дівчини хлопцеві, навязуванням себе, і чи варто дати зрозуміти хлопцеві,що він тобі симпатизує?
    як краще це зробити?

5. Smille

Smille New Member

Snigunka, нічого поганого не бачу в тому, щоб першому проявити симпатію. Особисто я не люблю чекати з моря погоди.

А по темі, так своє кохання можна знайти будь де! На вулиці, в стрип-клубі чи в шлюбному агентстві або інтернеті. Моя знайома познайомились через відео чат . тільки його побачила… все, зрозуміла, що попала. Це з її слів :) Мовляв не змогла просто встояти під його поглядом… все таки відео спілкування в інеті має свої переваги!

6. носик

носик New Member

я б сказала, що не варто першій надсилати смс. Це можна побачити хлопцю при перших розмовах, при погляді дівчини на нього, по інтонації та погляду. Перший крок має зробити хлопець. Він має бути капітаном ваших стосунків.
    Свого коханого я знайшла у вузі. я "побилася об заклад" із подругами, що запишуся на конкурс краси при вузі і мені не буде "слабо". після лонгеру я притьопала в профком десь так 17,30 і написала заяву. мене, доречі, "гребе" навіть від бірміксу. посміялася, очима постріляла і поїхала додому. вже зав 20 хв. мені подзвонили і повідомили, що я в основному складі.
    заяву приймав мій чоловік. через 2 дні був запис відео з учасницями, де я відмітилася і після чого ми пішли на каву. під час конкурсу наші стосунки почали розвиватися, але ми все тримали в секреті. чоловік, навіть, не хотів щоб я брала участь в конкурсі. але спор є спор.
    потім я дізналась, що Макс ще й ведучий конкурсу. ми домовилися що якщо я нічого навіть не візьму, щоб не розчаровувалася. але все ж таки, за рішенням жюрі, виграла 2 місце.
    маю портфоліо....
    Час пройшов і в нас є дитя.
    Кохання саме тебе знаходить. Не потрібно нікого шукати. Потрібно бути просто собою і все

7. zaderyshka

zaderyshka Member

І я з вами згодна. Ми з нареченим знайомлись двічі на різних книжкових форумах))) Він тоді був реалізатором від видавництв, то я разів з 6 бігала до нього по книжки, ох і розкрутив він мене тоді, ледве талмуди ті додому дотягнула))) а потім я його випадково вконтакті в знайомого в друзях побачила, та й написала перша. Бо він зараза така навіть мене не пригадував. Постійно мені нагадує, як ото я йому написала перша і увагу привернула.

8. Lusuzka

Lusuzka New Member

А я з своїм чоловіком познайомилась на роботі, причому дуже довго я йому відмовляла, а потім все таки погодилась піти з ним на каву. А саме цікавіше те, що я все життя зарікалась, що ніколи не буду починати стосунки на роботі і з молодшим за мене хлопцем, а виявилось, що ми з чоловіком зустрічались на роботі і він молодший за мене. Тепер мене всі подруги тим підколюють.

9. airy_cat

airy_cat New Member

Я своего будущего мужа смс-кой на пиво пригласила, после того как мы на дискотеке отлично зажгли )))

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я вважаю що час все таки ламати стереотипи. Мені здається хлопцям все менше подобаються дуже скромні. А перше смс від дівчини хлопцеві який їй подобається абсолютно не означає що вона йому навязується. Головне те смс правильно сформулювати. Ну, щоб дійсно не виглядало як нав"язування.

11. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А я з своїм чоловіком познайомилася на сайті знайомств "12 поцілунків" 12.com.ua:girl_in_love:

12. тигрица

тигрица Well-Known Member

А я зі своїм чоловіком в асьці познайомились, я цю нашу першу розмову роздрукувала, і вона тепер лежить в нашому весільному альбомі захована.:girl_in_love:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Але той хлопець так і не став моїм чоловіком. На жаль... чи на щастя... не знаю. Це я так, просто дівчині пораду дала. А зі своїм майбутнім чоловіком познайомились на роботі. Ну, я про це писала в темі "Як ви почали зустрічатись зі своєю другою половинкою"

Останнє редагування: 10 Січень 2011
  14. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Я раджу не шукати кохання, а воно само Вас знайде)))) Так і зі мною було))

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

особиста моя порада, надіслати першій смс, тому що можливо, він також сидить десь і боїться вислати першим)) Але у смс не вказуй на свої почуття, а напиши просто якусь дружню смс)) На початок вистачить з нього) Не можна всі карти відкривати одразу))))

15. marry carrie

marry carrie Member

повністю підтримую, мене теж кохання знайшло там, де я найменше сподівалася

16. -Erebus-

-Erebus- New Member

А може краще за все знайомитись на весіллі?.. ;)

Не своєму, не хвилюйтесь! Я маю на увазі на весіллі друзів, наприклад! Самі ж розумієте: атмосфера свята, танці та ін, що ще треба, щоб зародилося справжнє кохання? :)

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

У мене так багато друзів познайомились. Невимушена розкута атмосфера певно цьому добре сприяє... Головне щоб на другий день після гулянки це знайомство зненацька не стерлось з пам"яті))) ...:girl_blush2:

18. -Erebus-

-Erebus- New Member

А ось тут все просто... якщо кохання зтворилось, то все згадається, а якщо не судилося, то і не варто плакати!
    Тим більш, що гідний чоловік все ж не надирається так, щоб ніц не пам'ятати! Хіба ж нє? ;)

19. lucysd

lucysd New Member

і ми в інтернеті (а скоріше, завдяки інтернету) познайомились :)

20. levandivka

levandivka З яйцями...

А з москалятами що потім робити?
    Шевченко радив того уникати.