Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

І в мене так було, ми якось просто спілкувалися і я навіть подумати не могла, що з того щось вийде :) Коліжанка ще мене підколювала, то я з неї сміялася,бо ж нічого у нас не було. Але воно так все само собою непомітно прийшло, що в якийсь момент я просто задумалася, що не можу уявити собі, ,що ми не разом..Так всже переплелися наші життя, вподобання, інтереси.все-все-все.Але то все прийшло з часом, проведеним разом.

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

я коли прочитала назву теми, відразу згадала свою знайому, з якою бачилася на вихідні - а перед тим довго не бачилися.
    їй недавно минуло 30, одружена 10 років, доньці 9.
    і все одно питання таке задає - і що їй на то сказати? як і де? і сміх, і гріх...

3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Де знайти кохання... це як "Де вмерти?"

Незвідані шляхи Господні...

4. Edifiel

Edifiel New Member

Його те потрібно шукати воно само прийде:girl_in_love:

5. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Розділяю вашу думку...50/50 однозначно все не буває...то життя...

6. Unicornio

Unicornio New Member

Кохання не слід шукати...на нього треба бути відкритим і готовим його прийняти з усіма нюансами, що з цього випливає... бо, часом буває, що людина мріє про велике кохання і виглядає його в підзорну трубу, а воно тут, під носом, чекає, коли його помітять і приймуть...:girl_curtsey:

7. silvia

silvia Well-Known Member

а коли не можеш ні їсти, ні спати.......всі думки з ним, чекаєш того дня наступної зустрічі, танеш від поцілунків і постійний трепет і хвилювання в душі.....це ,напевно, просто захоплення?

8. masjaka

masjaka Well-Known Member

Перечитала тему і згадався один вислів: "Кохання, як привид, усі про нього говорять, та мало хто бачив". Думаю, щоб побачити цього привида іноді мало просто чекати, а варто докласти трішки зусиль (розширити коло знайомих, почати відвідувати цікаві місця, зайнятись чимось цікавим для себе н.п. танцями, полюбити себе ) а головне робити це в своє задоволення. Можливо тоді кохання справді прийде саме. Думаю коханню важко нас знайти на нашому дивані, де ми часто сидимо і його там чекаємо.

• Подобається Подобається x 1
  9. zetta

zetta Well-Known Member

авторка теми питае мiсця де бродить кохання?? )) Та всюди.....на вулицi, в крамницi, в громадському транспортi, в iнтернетi, короче в тих мiсцях де ходять люди )) але один може те кохання зустрiти а iнший все життя так i не знаходить половинки. Моя бабуся взагалi нiде не ходила....... вона просто лежала на печi(колись такi пiчки були) а до хати до ii батька прийшов парубок по справi , загледiв ii там, а через день прислав сватiв))) i таке бувае у власнiй хатi на блюдi з кайомочкою )).

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. julialviv

julialviv New Member

А я шукала, щодня шукала. А основне вірила що от завтра, о ні напевно післязавтра. І от дякую Богу що "завтра" всеж таки прийшло. Ура!!!!!!!!!!!

11. Wonder

Wonder New Member

а можна не шукати, інколи варто оглянутись навколо, і побачите ось воно стоїть перед вами таке гарненьке і чорняве :girl_in_love:

от я вчилась зі своїм кохання 3 роки в одній школі, потім 5 років в одній групі, потім ще 2 роки просто дружили і сліпа не бачила, що ось воно завжди було поруч :girl_in_love:

12. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Коли вже повністю надія знайти його-єдиного зникає, тоді він і з"являється на обрії твого життя.
    Мій Коханий так і об"явився в моєму житті. І спочатку він мені дуже не подобався, але його наполегливість взяла верх... тепер він моє все..

13. Heureuse

Heureuse вірю...

я теж поділяю думку, що чим менше ти на того принца чекаєш і виглядаєш, тим швидше він до тебе прискаче:mocking:
    я на свєму досвіді вже мільйон раз переконалась- все станеться саме тоді, коли ти найменше на це надієшся...так постійно і раджу одній своїй самотній подрузі, яка вже зневірилась повністю і каже, що їй і самій добре:nea:
    я от теж завжди скептично ставилась до віртуальних знайомств, вважала то все казками і брехнями...і що ви думаєте -познайомилась зі своїм коханим в інтернеті, при чому абсолютно випадково, методом просто нереального співпадіння(я тоді тільки недавно розійшлась з колишнім, була злюща, вважала, що "всі вони козли" і т.д..одним словом було мені явно не до нових стосунків)..але все сталось так як мало бути, і я вважаю, що це доля, бо якби не той один випадок ми були б зараз в різних містах і навіть не здогадувались би про існування одне одного:girl_impossible:
    тому на питання "де моє кохання?", в мене тільки одна відповідь- воно йде до вас, але прийде тільки тоді, коли ви будете ще начебто зовсім не готові приймати "таких гостей":girl_tender:

14. Відповідь: Як і де знайти своє кохання

Вчора зареєструвала свою співробітницю на 4 сайтах знайомств.:girl_curtsey: Вона глибоко переконана, що чим ближче до зими, тим менша активність чоловіків щодо нових знайомств. І тому-бере ініціативу у свої руки:girl_smile:

15. Bobas

Bobas New Member

.
    Дуже знайома ситуація..я через Love.mail.ru познайомилась із своїм чоловіком...прозустрічались місяців так 6-7 і заміж.. і живемо вже 5 рік))))!! А саме головне в одному місті колись жили, а один одного не бачили)))!!!

16. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

17. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Я зі своїм чоловіком також познайомилася в інтернеті, але не на сайті знайомств, а у звичайному львівському чаті. Коли ми обмінялися фото, він мені не сподобався, а я йому, але я дуже сподобалася його другу, а він моїй подрузі, тому і зустрілися) Друга наша зустріч була вже удвох:girl_in_love:
    Мені тоді було 15 років і зовсім не до серйозних стосунків, хто б міг подумати, що через 5 років ми одружимось! На мою думку, кохання "спеціально" і нав"язливо шукати не треба, все прийде само по собі. Але, з іншого боку, мені одруженій легко говорити, а коли спілкуюсь зі своїми подругами, які не мають половинки, то більшість з них ВЖЕ переконані, що будуть самотні! І це неправильно! Не треба зневірюватися! Адже той єдиний може чекати вас де завгодно: чи в інтернеті, чи у клубі, чи в продуктовому супермаркеті:girl_in_dreams:

18. yakotak

yakotak New Member

я зі своїм чоловіком познайомилась в Карпатах на відпочинку, а жили ми у Львові недалеко один від одного, вчився він у ВУЗі в моєму районі :girl_blush2:

19. Melinda

Melinda Active Member

А шукати не треба, кохання саме найде і саме тоді коли ми цього навіть не чекаємо... і здається не готові (не так одягнуті, причесані, намальовані)...

20. La esposa

La esposa Moderator

і я... :girl_blush2: :girl_blush2: :girl_blush2: Живемо щасливо вже 2.5 роки :girl_crazy: тре якусь таку темку створити :girl_in_dreams: