Як і де знайти своє кохання

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем NATALIJA, 9 Вересень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Як і де знайти своє кохання

То ми троє подруги по щастю

• Подобається Подобається x 1
  2. Mokka

Mokka Well-Known Member

То ми троє подруги по щастю

ого, і у вас чоловік - он же начальник?

3. Soquishka

Soquishka Well-Known Member

Щось нас усіх на начальство потягло! :girl_haha:

А може просто подобається, що вони такі сильні у роботі та організовані, і їхнє слово останнє, а ще як щось роблять, то знають чому. Все таки хочеться, щоб поруч було плече надійне та сильне.:girl_spruce_up:

4. Ольоля

Ольоля Мамуся Дарусі)

От-от...а що робити коли симпатія нижче рангом?:girl_in_dreams:

5. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

нижче рангом не значить гірший від начальників, може фінансово трохи гірше, але все інше навіть навпаки ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. loreniya

loreniya Well-Known Member

нижче рангом ніж ви, чи ніж начальник? бо якщо нижче ніж ви, то не кожен чоловік посміє залицятись...

7. Soquishka

Дівчатка, я ж не кажу, що це погано. Маю зараз багато знайомих хлопців, які є далеко не керівниками, але я ними захоплююся. (Але це між нами....;) )

А з іншого боку життя така штука, що сьогодні начальник - а завтра уже у смітниках колупаєшся. Це далеко не визначальне у виборі певної людини.

Саме головне, щоб вам було з ним комфортно... Щоб ви могли на вихідних та після роботи сісти зі своїми коханими (чоловіком та дітьми), по душах поговорити та посміятися над вирішеними проблемами.

В мене такий характер. Я дуже вперта та цілеспрямована та ще й намагаюся в сімї керувати. І лише він зі своїм важким характером може мене зрозуміти і виконувати свою чоловічу роль глави сімї, як говорив священник.

• Подобається Подобається x 6
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

неа співробітник, но на щастя ми в різних кабінетах, бо коли були в одному постійно через роботу конфліктували

9. Mokka

Mokka Well-Known Member

якраз коли ми познайомились, він не був начальником. Тобто був, але не моїм, до мене по роботі взагалі ніякого відношення не мав. І мушу сказати, що краще б воно так і залишалось, хоч напевно збоку виглядає, що то дуже зручно мати чоловіка=свого керівника. Насправді, нічого доброго тут нема :sad:

10. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

правда на 100%

11. Soquishka

Просто не знаєш як себе поводити. І досить часто конфлікти на роботі загрожують перерости у сімейні. А так хочеться повернутися додому та забути про те, що було на роботі і поговорити про щось інше...про дітей, про поїздку в Карпати....

Та й на роботі усі тебе сприймають так, ніби усіма твоїми успіхами ти зобовязаний чоловікові. Ніби це не твоя заслуга. Та й прямі накази від коханого якось неприємно отримувати. От зазвичай з керівником не сперечаєшся, а тут хочеться і під сумнів поставити. Особливо, коли не згоден...

12. Ольоля

Ольоля Мамуся Дарусі)

Нижче рангом ніж Ви. Робота-особисте , чомусь, настільке переплетене, що здається, шансів на стосунки немає...
    тут писали ,що "Все таки хочеться, щоб поруч було плече надійне та сильне."- правда 100%, а тут виходить, ти така сильна , мужня ...ну прямо ролі міняються...
    і як діяти, де помилка...:girl_sad:

13. Lastivochka

Lastivochka Member

Треба в першу чергу знати чого і кого ти в тому житті хочеш, і тоді вже йти до своєї мети, і звичайно мені здається не бути інертною коли якийсь шанс випадає, а обов"язково його отримати.

14. Яруська

Яруська Well-Known Member

А мене на сусіда потягло:girl_crazy:
    Дуже зручно, зтаєтєлі

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я раджу до дрібниць уявити свій ідеал, того, кого хочете бачити поряд із собою і ще більше - уявіть, що ця людина вже поряд з вами і які ви щасливі разом! тоді все обов"язково збудеться. А ще моліться. Мені допомогло :)

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Всі ми когось шукаємо. Цю особливу людину, яка заповнить деяку пустоту в нашому житті, хто запропонує дружнє спілкування, або допомогу, або відчуття безпеки. Іноді, якщо довго шукати, можна знайти того, хто дасть все це разом. Так, всі ми когось шукаємо і коли не знаходимо, можемо тільки молитися, щоб вони віднайшли нас.

• Подобається Подобається x 5
  17. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

І мені допомогло!

• Подобається Подобається x 3
  18. zaba

zaba Well-Known Member

Щира молитва допомагає завжди і у всьому!!!
    А я своє кохання знайшла на морі, тоді коли була зовсім до цього не готова, відразу після розриву довготривалих стосунків, коли здавалося що життя закінчилось... Взяла останню путівку за три дні до заїзду, зібрала маму і поїхала щоб забути про всіх і про все (з косметики взяла одну гігієнічну помаду :girl_haha:) Доля :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
  19. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Від коли розійшлась з коханим, до якого почуття ще не згасли, хоч пора би вже змиритись....мрію щоб зустріла того, який затьмарить того екс жениха мого, якого я полюблю ще більше....і маю2х поклонників, хороших людей, які супер до мене ставляться, хотіла щоб саме так ставився до мене мій майбутній чоловік, але нема потягу до них, не тяне, а тільки через хороше ставлення зустрічатись з ними я неможу і не хочу! Мусіла сказати по телефону, все як є, буквально 30хв тому, одному з них, який, по суті, ще міг би мені подобатись, але наразі нема тої іскринки....він замовчав, розстрооївся...потім ще смс написав..шкода його...но я себе заставляти неможу....хоч він має ще надію бачу... єх:confused: :8:

---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

Я знаю якого чоловіка я хочу і з якими якостями характеру...і молюсь молитву до св. Марти на 9 вівторків....поки що хлопців, що зустріла як женехів не розглядаю ( бо маю відчути, що то і є моє одразу!

20. zhabusya

zhabusya New Member

На мою думку от так зразу сказати що то моє напевне не можливо, просто не вірю є у кохання з першого погляду. Знаю по своєму життєвому досвітді я також коли зустріла свого коханого то нічого не відчула, не було ніякої іскри і в голову не могло прийти що почну з ним зустрічатися.А вийшло само собою якось так (ходив за мною 3 міцяці і я здалася) хоча закохалась у нього по самі вуха не одразу десь так та після двох міцяців зустрічання і життя тепер не уявляю без нього. Хоча він мені говорить що він з самого початку знав що так буде))). Тому інколи людям потрібно давати шанс, і іскринка можливо зявиться пізніше, краше зараз попробувати ніж потім шкодувати.Ну хіба ви впевнені на всі 100% що це не ваше.